scurgere maronie
Raspunsuri - Pagina 2
bebeta23 spune:
update
intr-un post am mentionat ca trebuia sa imi vina pe 8 dar din pacate am calculat gresit, si de fapt trebuia sa imi vina pe 1-2 ceea ce s-a intamplat.....oarecum, "mi-a venit" doar 1 zi si anume de doua ori cand am fost la baie pe hartia igienica erau cateva chegulete maronii o secretie maronie asa, cel mai bine descris , ma scuzati, ca niste muci maronii si atat..asta a fost ciclu meu pe luna asta...trist
ce pot sa mai zic?!!!!
macar vad o parte buna si anume ca vine regulat :P daca pot sa zic asa....
nu stiu la cine sa ma duc sa-mi inteleaga problema si sa aibe idee ce se intampla, sa imi dea un tratament adecvat, trebuie sa existe ceva mai bun decat duphaston care mai mult rau imi face decat bine si arefam care nu mai are efect.....
va pup si va doresc multa sanatate
siren25 spune:
Buna Bebeta.
Revin cu un mesaj. Mie mi-a venit menstruatia pe 25 iunie. Acum suntem in 8 iulie. Azi am avut IAR O SANGERARE. Crede-ma, sunt pe punctul de a innebuni. Dr. meu mi-a zis la controlul ginecologic, facut acum vreo 2 3 sapt...ca sunt BINE. Nici urma de chisturi, rani pe col.
Iar azi am sangerat, si era sange curat, clar. Deci e ceva in neregula. Cred ca ma duc sa imi fac o ecografie transvaginala la un cabinet. Asta ar fi buna , ca sa pot afla ce am, daca am ceva? Sper ca ai fost la clinica si ca ai aflat cate ceva si ca EXISTA O REZOLVARE.
Te pup, sanatate multa.
mianda spune:
siren25,
Daca sangerezi intre ziua a 12 si 16-a a ciclului menstrual, sangerezi exact in perioada de ovulatie. Mie mi-a spus medicul ca este ceva normal, ca am o ovulatie mai agresiva. Eu deja m-am obisnuit. In aceasta petioada am si dureri de spate, balonari si o stare de indispozitie totala.
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeta23 update intr-un post am mentionat ca trebuia sa imi vina pe 8 dar din pacate am calculat gresit, si de fapt trebuia sa imi vina pe 1-2 ceea ce s-a intamplat.....oarecum, "mi-a venit" doar 1 zi si anume de doua ori cand am fost la baie pe hartia igienica erau cateva chegulete maronii o secretie maronie asa, cel mai bine descris , ma scuzati, ca niste muci maronii si atat..asta a fost ciclu meu pe luna asta...trist ce pot sa mai zic?!!!! macar vad o parte buna si anume ca vine regulat :P daca pot sa zic asa.... nu stiu la cine sa ma duc sa-mi inteleaga problema si sa aibe idee ce se intampla, sa imi dea un tratament adecvat, trebuie sa existe ceva mai bun decat duphaston care mai mult rau imi face decat bine si arefam care nu mai are efect..... va pup si va doresc multa sanatate |
Buna
As vrea sa-ti dau un PM, sa imi dau cu parerea, dar nu il ai activat, poti sa imi trimiti tu un mesaj ca sa pot sa-ti raspund?