Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
gabi, daca te-ai suparat pe mine trebuia sa ma ignori doar pe mine, fetele celelalte n-au nici o vina! am fost atata vreme impreuna, ne-am tinut pumnii, am agitat majorete, ne-am sunat si ne-am trimis sms, ne-am si intepat cateodata. clar ca fiecare face cum il taie capul nu doar in ce priveste cresterea/educatia copilului, ci in viata de zi cu zi. eu chiar am crezut ca tu ti la noi ca la niste prietene adevarate, ca ai gasit de la noi o vorba buna cand mama sau sora sau sotul sau socrii te suparau. nu-mi vine sa cred cand citesc acum mesajele tale!! ce-ai facut cu gabitza pe care-o stiam noi? sau credeam c-o stim.
astea fiind spuse, e strict alegerea ta. eu cred ca n-a fost zi in care sa nu-mi cer scuze si sa nu te pomenesc. daca ai citi mesajele din urma te-ai convinge si ca ti-am dus dorul, multe dintre noi.
PS1: ca sa intri pe delfinasi nu era nevoie de parola noua. eu am intrat ca din intamplare fara parola, desi abia fusese schimbata . oricum, eu REFUZ sa cred ca tu ai avea o legatura cu ce s-a intamplat in mail-ul comun
PS2: am vazut pe status la mess "sick", multa sanatate
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
catalina2307 spune:
Hello dragelor, numai azi am descoperit o cofetarie cu net asa ca am ramas in urma forumul.Aici este f f cald dar am inteles ca nici in Romania nu ar fi ma racoare :).
Fiica'mea in schimb este in culmea fericirii, ar sta numai in apa. Si a inceput sa manance f f bine.
In rest toate bune, va pup si sper sa reusesc sa va citesc zilnic.
O vestuta pentru David
Multumim
btz_ovi spune:
Normal ca m-a deranjat,mai ales ca dupa postarea mea mai multe au vociferat ca ba am exagerat,ba nu stiu ce.
Asa,sa spun si pledoaria mea.
Singura parola pe care o stiu si o am salvata e cea cu numele nostru (nu mai dau detalii,desi am inteles ca e schimbata)
Astazi cand am vrut sa ma loghez,desi aveam "remeber user and password" nu am putut.OK.Nu am mai insistat,Apoi am citit ca pe data de 2-3 iunie (dupa plecarea mea) s-a schimbat de comun acord.Crissy a trimis e-mail-urile cu cea noua,insa eu nu am figurat in lista ei.Si desi am prietene cu care vb pe mess nu am cerut-o.Mentionez ca astazi am aflat ca a fost schimbata.
Din cunostintele mele in domeniul informaticii,este destul de greu sa afli o parola,avand in vedere ca nu a fost schimbata de la PC-ul tau.
Sunt doar 2 programe:si anume XP ADVANCED KEYLOGGER (care inregistreaza tot ce se intampla in calculatorul tau) si inca unul ce iti poate arata ce se ascunde sub asterix.Dar asta in conditiile de mai spus mentionate.
Iar cum nici o mamica nu s-a logat de la mine nu am cum sa folosesc aceste programe.
Si da,am fost acuzata,nu mi s-a spus numele.Insa au avut grija cele 3 persoane sa spuna ca "fetele ce au plecat" si daca nu ma insel atat eu cat si ANne suntem ultimele 2 care au iesit de aici.
ainotna spune:
Alice, ti-am trimis mesaj privat.
Fetele, eu nu cred ca se poate intra in vreun cont cu o parola veche, chiar daca parola respectiva e salvata in calculator. Mi-am schimbat de nenumarate ori parolele si asa ceva nu mi s-a intamplat. Poate ati salvat cumva parola noua automat cand ati folosit-o prima data.
Eu de maine sunt in concediu o saptamana, azi am tot facut bagaje.
Imi pare rau pentru cont, dar cum zicea una dintre voi ( dar nu mai stiu cine) asta sa fie cea mai mare suparare. Alta sa nu mai fie!
Anne45 spune:
Stimate mamici
As fi trecut peste cuvintele Dianei fara nici o problema dar sa ma acuzati de chestii pe care nu m-as fi coborat niciodata , imi pare rau , nu pot sa le accept .Asa cum am scris in ultimul mesaj , m-am hotarat sa ma retrag -si cred ca a fost o decizie inteleapta .Asta nu inseamna ca trebuie sa va fac rautati sa va simtiti vinovate sau mai stiu eu cum-nu am nevoie de siretlicuri -mi-am expus punctul !!
.M-ati jignit fara sa aveti nici o dovada , ati spus ca am probleme grave -RUSINE!!.
Un singur lucru va spun Iuda este printre voi dragelor.
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
saddie spune:
Am fumat o tigara si beau o bere. M-am mai calmat. Am analizat si telefonul, din pacate si-a dat obstescul sfarsit. Ii ies niste circuite de sub ecran. Apoi morala ce-mi iau diseara ca abia mi-l cumparase nou de o saptamana. Noroc ca nu era din asta scump, adica il luase pe puncte.
Eu cand ma enervez sunt din asta care urlu pana ma descarc si dup-aia imi trece repede dar nah la copil nu pot urla, asa ca ma enervez si mai tare. De-asta a cazut victima telefonul, ca nici de musiu nu puteam da sa urlu la el macar. Acu' incepe sa-mi para rau...
In alta ordine de idei si eu sunt de parere ca trebuie un cont nou si las la latitudinea voastra daca vreti sa-l mai spuneti sau nu, pentru ca imi dau seama cat de frustrant este sa nu stii in cine sa ai incredere.
rodyka spune:
ei, la suparare fiecare spunem multe si marunte. si tu, si noi... ai putea trece peste asta (SI peste asta) si sa mergem mai departe. inca suntem tinere sa ne ingropam in amaraciuni de-astea...
Diana_Eva spune:
Btz - Bine ai revenit draga noastra! UIte ca ai aparut! IMi pare rau ca doar dupa "criza" de azi. Daca te stergi tu de pe prima pagina sa stii ca ma sterg si eu si cred ca si alte fete - o sa ramana numai necunoscute acolo .
Hai sa lasam supararea - zi ce mai ai tu de prin documete salvat sa refecem munca noastra incet, incet.
Si mai zi ce faca Paulica - dragul nostru drag!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
saddie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anne45 Stimate mamici As fi trecut peste cuvintele Dianei fara nici o problema dar sa ma acuzati de chestii pe care nu m-as fi coborat niciodata , imi pare rau , nu pot sa le accept .Asa cum am scris in ultimul mesaj , m-am hotarat sa ma retrag -si cred ca a fost o decizie inteleapta .Asta nu inseamna ca trebuie sa va fac rautati sa va simtiti vinovate sau mai stiu eu cum-nu am nevoie de siretlicuri -mi-am expus punctul !! .M-ati jignit fara sa aveti nici o dovada , ati spus ca am probleme grave -RUSINE!!. Un singur lucru va spun Iuda este printre voi dragelor. mami fericita de Giuliano (07.07.2010) http://picasaweb.google.com/102421590206055963392 |
Anne io-ti spun sincer ca te-am banuit pt ca si discutia care a disparut de pe FB era tot despre conflictul dintre tine si Diana. Dup-aia a zis Rody ca tu nu esti in grupul de pe FB asa ca nu mai e valabil. Dar ti-am zis ca sa intelegi de ce m-am gandit la tine.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anne45 Stimate mamici As fi trecut peste cuvintele Dianei fara nici o problema dar sa ma acuzati de chestii pe care nu m-as fi coborat niciodata , imi pare rau , nu pot sa le accept .Asa cum am scris in ultimul mesaj , m-am hotarat sa ma retrag -si cred ca a fost o decizie inteleapta .Asta nu inseamna ca trebuie sa va fac rautati sa va simtiti vinovate sau mai stiu eu cum-nu am nevoie de siretlicuri -mi-am expus punctul !! .M-ati jignit fara sa aveti nici o dovada , ati spus ca am probleme grave -RUSINE!!. Un singur lucru va spun Iuda este printre voi dragelor. |
noi nu avem de ce sa ne rusinam. daca vrei sa te retragi, retrage-te. DE TOT! nu ai petrecut atat de mult timp cu noi incat sa ne cunoastem, sa stim ca ne putem baza pe tine si tu pe noi. eu cel putin nu am simtit ca te-ai acomodat cu noi... ti-am admirat delfinasul, m-am gandit cat e de greu sa-ti vezi copilul operat si apoi saptamani sau luni cu ghips si proteza... nu te-am acuzat ca vb in italienisme (desi eu evit spaniolismele ), nici ca ai avut de-a face cu contul nostru vandalizat . de fapt, nu te-am acuzat de nimic. desi acum, privind in urma putin, in lumina ultimelor informatii, as putea. dar n-o fac, pentru ca eu sunt multumita cu mine si cu familia si cu prietenele mele, asa invidioase si fufe si cum is ele . PUNCT!!