Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
invidioase si fufe si cum is ele

ai fost "the best" (ca sa fie cu englezisme sau sa bag ceva in germana? asa de invidie) prietena din lume!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Am doar un filmulet cu Tae-Bo,desi nu cred ca va interesa pe nimeni,un document cu nutritia si altul privind interpretarea analizelor.
Si poze,dar cu Paul atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

nu este postarea mea !!

eu nu folosesc expresia "fufa !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Am incheiat oricum acest capitol !
Ati folosit atatea rautati ca expresia pe care am folosit-o eu nu le egaleaza nici pe departe .

Mergi la inceput

Btz - Azi esti "the second best friend" . Bine ai revenit !

Mergi la inceput

Mda se vede ca Rodyka curioasa nu si-a facut bine temele ...Macar daca-ti bagi nasul in treburile altora zi adevarul nu doar ce-ti place !!

Mergi la inceput

Cat despre restul. Eu cred ca atunci cand vom avea nevoie si vom striga dupa ajutor cineva va sari (ca intotdeauna), asa ca si cu cont si fara important e sa fim noi unite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Si o intrebare la voi:voi v-ati intrebat daca eu am primit parola cea noua???

De la mine sigur nu. Problema e ca Rodica si saddie s-au conectat fara a sti noua parola. Deci tot suspecta esti , la fel cum putea intra si oricine altcineva care nu stia noua parola.

Din cate te cunosc eu... esti foarte calma. Ti-am zis si pe mess, nu te cred in stare de asa ceva.

Daca zic ca am sters eu tot, mai dai pe la noi din cand in cand? Sa ne povestesti macar despre Paul.

De mine nu scapi, asta e sigur. Pt ca am nr. tau de tel. memorat, te am si pe mess, iti stiu si adresa de mail .

Eu zic asa:

Impacare, impacare
fara nicio suparare
Si daca ne mai suparam
Luam valiza si plecam
Si la gara ne-mpuscam
Pac-Pac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Frateeee!!!! Ce s-a intamplat??? Am fost cu Raul la plimbare si cand vin ce gasesc...e luna in crestere sau descrestere de sunt atatia nervi pe forum?
Hai sa o luam pe rand :
1. Nu va mai stresati pt mailul ala, ca orium nu putem afla cine a fost si de ce a facut-o...oricum persoanei respective ii ajung urarile noastre de bine
2. Btz ti-am luat nora.... Hai ma fata, ce naiba...Am povestit despre orice, barbati, tampoane, mancare, alaptat , etc si tu te superi dintr-un antibiotic? Pai se poate... prietenelor mele cand fac faze din astea le recomand sa mai dea pe la barbati, ca
stau prost cu hormonii.... Pai se poate sa ne superi tu asa? Eu chiar te-am sunat sa te cert in direct, dar nu ai binevoit sa-mi raspunzi...daca eram de la vreun concurs si voiam sa te anunt ca ai castigat muulti bani? Te rog frumos sa vii la povesti zilnic si sa ne mai spui ce face Paulica, cum mai sta cu cautatul de fete, etc...
Anne tu ne-ai suparat un pic mai tare. Le-ai prezentat altor fete un pic schimbata situatia. F schimbata, de fapt.... Dar nu-i nimic, eu una te inteleg. E greu singura in Italia, dar na...Pe mine una m-a distrat imaginatia colegelor tale, care apropo nici ele nu ne cunosteau si totusi si-au permis anumite apelative. Deci Diana nu e singura...
Si ca sa inchei ca tb sa fac baie copilului, eu nu crede ca vreouna dintre voi a umblat la mail.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, imi pare rau, nu raspund la atacuri.. Daca e ceva cu tine si Paul, cu mare drag.

Anne, draga mea, am mai scris un mesaj si l-a sters feciorasul meu.
Reiau, ai un copil frumos, am incercat sa ne sprijinim intre noi, asa cum a stiut fiecare..
DAR, dupa ce te duci tu sa porcesti o intreaga odisee de prietene care chiar pun suflet in ceea ce fac, cam ce te astepti, sa te primim cu flori si covor rosu?!
Aia cu cadourile de Craciun, sa iti explic, ca vad ca nu ai reusit sa intelegi, erau niste prietene care povesteau ce le cumpara copiilor! Nu despre altceva! Te dai tu buna samariteana, dar crezi cumva ca tu nu te-ai laudat?? Nu ai reusit sa vezi cum se implica fetele in campanii si cum fac cu adevarat ceva pt cei care au probleme, in masura in care poate fiecare.. Te-ai dus tu, victima pamantului si noi dintr-o odisee frumoasa, niste 'fufe infidioase'.
Daca vrei sa mai stii ceva, sunt copii, oameni in lumea asta care nu au un pahar cu apa potabila, mancare si altele nici vorba!!
Cand am citit cum ajuns noi.. sincer.. ma dezgusta!!
Rusine sa iti fie tie!! Pe mine nu ma intereseaza ca esti certata cu limba romana, ca o mai comitem fiecare.. Dar cu faptul ca iti dai tu cu parerea despre noi.. ma deranjeaza!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput