Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Pai si atunci inseamna ca nu stiu eu sa interpretez vorbele de dor ale fetelor.Ha ha.
Acum serios,deci sunt o persoana care ar fi in stare sa faca acest lucru din ce observ eu.
Crispo,multumesc de "incredere"

As mai aduce anumite argumente,astazi am avut ocazia sa citesc pe indelete totul,dar mai bine nu-mi mai bat gura,prefer sa tac si sa va las in continuare cu aceste ganduri.

Sincer,astazi,dupa ce am vb cu Michelle si Crissy eram hotarata sa ma reintorc insa iarasi mi-ati lasat un gust amar.
Asa ca puteti sa scoateti datele de pe prima pagina,iar eu voi iesi de aici.

Ma duc sa mai sparg niste conturi,ca doar am 15 ani,ce naiba.Si mult prea mult timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

A venit, il asteptam la usa, nici nu l-am lasat sa intre in casa. I-am pus copilu' si iaurtu' in brate si l-am dat afara.

Imi zice: "Vezi ca nu am telefon ca mi s-a descarcat"
Si io raspund: "Nici eu, ca am dat cu el de pereti".... i-a picat fata!

Edit: Ma duc sa imi cumpar tigari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Puiutz_Mic,Baby_78,Bumblebee,as dori sa stiu de ce sunt printre acuzatele de astazi?Doar pentru decizia mea de a parasi aceasta odisee sunt mai nou si vinovata de ceea ce s-a intamplat astazi??Cum puteti sa ne acuzati,pe mine si Anne,ca v-am facut rau?Doar ca am plecat?Ma scuzati,dar cred ca este o mare prostie.Intai gasiti dovezi si apoi acuzati.
O seara buna!!!!

Btz, nu te acuza nimeni de nimic. Dar adevarul e ca ai plecat ca din pusca din delfinariu, nervoasa si suparata foc. Si Anne a plecat zilele astea. Si cand dupa 2 ani de liniste si pace in delfinariu, face cineva una ca asta, sigur ca intai te gandesti la persoanele cu care ai avut o cearta/neintelegere de curand, nu? Ca doar nu ma gandesc la Crissy sau la Aelita.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Crisu, total de acord cu tine, poate si Btz si Anne ar fi gandit la fel despre oricare dintre noi ar fi fost in locul lor. Nici eu nu cred ca o persoana dintre noi care nu a avut conflicte cu grupul ar putea sa faca asa ceva...

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:

Pai si atunci inseamna ca nu stiu eu sa interpretez vorbele de dor ale fetelor.Ha ha.
Acum serios,deci sunt o persoana care ar fi in stare sa faca acest lucru din ce observ eu.

As mai aduce anumite argumente,astazi am avut ocazia sa citesc pe indelete totul,dar mai bine nu-mi mai bat gura,prefer sa tac si sa va las in continuare cu aceste ganduri.

Sincer,astazi,dupa ce am vb cu Michelle si Crissy eram hotarata sa ma reintorc insa iarasi mi-ati lasat un gust amar.

Ma duc sa mai sparg niste conturi,ca doar am 15 ani,ce naiba.Si mult prea mult timp liber.

BTZ, nu fii copila. Daca te-ai certa azi cu 2 vecini de bloc si maine dimineata iti gasesti masina sparta, la cine te gandesti intai? ca au trecut ceva oameni mai dubiosi prin zona? sa fim seriosi! Eu nu te acuz de nimic. Doar mi s-a parut foarte ciudat cum ai plecat,cel putin eu nu am inteles, si ne-ai dat cu flit tuturor care am crezut ca suntem prietene cu tine.Te-au dat fetele absenta, si-au cerut scuze toate care si-au dat cu parerea in povestea antibioticului... in fine, daca asta e decizia ta sa pleci, nu ramane decat sa iti respectam aceasta decizie. Mie una imi pare rau, si mai ales nu inteleg cum poti sa iti schimbi asa radical parerea despre noi, dupa 2 ani de bune si mai putin bune impreuna, acum sa ne consideri rautacioase si sa iti lasam gust amar...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

BTZ, nu fii copila. Daca te-ai certa azi cu 2 vecini de bloc si maine dimineata iti gasesti masina sparta, la cine te gandesti intai? ca au trecut ceva oameni mai dubiosi prin zona? sa fim seriosi! Eu nu te acuz de nimic. Doar mi s-a parut foarte ciudat cum ai plecat,cel putin eu nu am inteles, si ne-ai dat cu flit tuturor care am crezut ca suntem prietene cu tine.Te-au dat fetele absenta, si-au cerut scuze toate care si-au dat cu parerea in povestea antibioticului... in fine, daca asta e decizia ta sa pleci, nu ramane decat sa iti respectam aceasta decizie. Mie una imi pare rau, si mai ales nu inteleg cum poti sa iti schimbi asa radical parerea despre noi, dupa 2 ani de bune si mai putin bune impreuna, acum sa ne consideri rautacioase si sa iti lasam gust amar...

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aha,am inteles,copilaroasa de mine.Off Doamne ,da-mi minte in capul asta gol.
Deci,plecarea mea = probleme cu conturile voastre.Ma,asa sa fie,cum ziceti voi.

Iar daca am decis sa plec a fost din cauza faptului ca anumite persoane m-au lezat.Da,sunt suparacioasa cand vine vb de Paul si cred ca am tot dreptul.Nu voi permite nimanui in viata asta sa imi spuna ca eu fac experimente pe copilul meu,asta sa fie de inteles.

Si o intrebare la voi:voi v-ati intrebat daca eu am primit parola cea noua???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saddie

A venit, il asteptam la usa, nici nu l-am lasat sa intre in casa. I-am pus copilu' si iaurtu' in brate si l-am dat afara.

ooo, ce bine te inteleg... pana la 7 luni am plans mult, apoi m-am apucat de fumat. am fumat 2 luni - si n-am mai plans. apoi m-am lasat iar (deja de vreo 2 luni) si mai trag cate o lacrima o data pe sapt/ sau la 2 sapt.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

da-le-ncolo de tigari! mai bine ia-ti alt telefon!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Citat:

Aha,am inteles,copilaroasa de mine.Off Doamne ,da-mi minte in capul asta gol.
Deci,plecarea mea = probleme cu conturile voastre.Ma,asa sa fie,cum ziceti voi.

Iar daca am decis sa plec a fost din cauza faptului ca anumite persoane m-au lezat.Da,sunt suparacioasa cand vine vb de Paul si cred ca am tot dreptul.Nu voi permite nimanui in viata asta sa imi spuna ca eu fac experimente pe copilul meu,asta sa fie de inteles.

Si o intrebare la voi:voi v-ati intrebat daca eu am primit parola cea noua???

pai si nu puteai sa ii spui persoanei ca te-ai suparat pe ea? tu te-ai suparat pe noi, toate.

Si inca un lucru: stiu ca nu ai avut parola. Tocmai de asta am si zis ca nu te acuza nimeni. acuzele sunt pentru persoane (nestiute) care is suparate, sau care nu mai activeaza pe forum.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Merci. Am cedat ii dau suculet de la hipp numai sa bea ceva, si am luat iar urtica urens sa fac eu mai mult laptic.
A adormit in brate iar. Of puiul meu mic!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Diana, tu nu ii dadeai pana acum suc? de asta zici ca ai cedat? asta e, daca accepta ceva lichid, da-i cat de mult! pediatru asta din Ro a si vazut-o? eu zic sa mergi cu ea la o clinica privata, sa o vada, macar se uita in gat, vede daca e rosu in gat sau ceva inflamat.

Puiut, eu i-am dat cirese. de la 10 luni scrie aici, dar cu grija, nu multe ca sunt laxative (eventual ii dai in functie de kk).

si eu zic mail nou, clar!

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Crisu, mersi mult, chiar uitasem de graficele acelea. Poate ii dau si eu zilele astea, ca de mere, pere, piersici si caise (ultmele 2 de la borcanel) s-o fi saturat mititelul meu...

Fete, de vreo saptamana-doua am inceput si eu incet-incet intarcarea...am impresia ca v-am mai spus, scuze de ma repet

Acum deja bea LP seara la 21-22 si dimineata la 6-7, maxim 200 ml, de obicei cam 170-180 ml - o fi suficient pentru aproape 10 luni cat are el?

Tzitzi ii mai dau doar asa...de sete (ca apa nu mai vrea deloc sa bea ) si noaptea la 3-4, cand se trezeste.

Abia de vreo 3 zile a scazut productia la san.

Vreau sa spun ca sigur nu ii mai era suficient LM-ul...de cand ii dau LP a inceput sa ia in greutate. Ce rau imi pare ca nu m-am gandit de vreo luna in urma sa ii dau LP.

Crissteo si Cris_2010 parca si voi ziceati ca aveti impresia ca nu mai e satios LM-ul?

In primele seri cand ii dadeam LP am bocit un pic, simteam ca se incheie o etapa foarte draga mie, in care am fost atat de apropiati eu si Raducu...dar asta e...trebuie sa mergem mai departe si trebuie sa am in vedere binele lui in primul rand si apoi chiar si pe al meu...am probleme de sanatate pe care tare as vrea sa incep sa le tratez...mai ales daca mai vreau si bebe 2..inca nu ne-am hotarat, dar...cine stie?

Na ca m-a apucat nostalgia...

Mergi la inceput