Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (142)
Raspunsuri - Pagina 9
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Merci. Am cedat ii dau suculet de la hipp numai sa bea ceva, si am luat iar urtica urens sa fac eu mai mult laptic. A adormit in brate iar. Of puiul meu mic! Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Diana, tu nu ii dadeai pana acum suc? de asta zici ca ai cedat? asta e, daca accepta ceva lichid, da-i cat de mult! pediatru asta din Ro a si vazut-o? eu zic sa mergi cu ea la o clinica privata, sa o vada, macar se uita in gat, vede daca e rosu in gat sau ceva inflamat.
Puiut, eu i-am dat cirese. de la 10 luni scrie aici, dar cu grija, nu multe ca sunt laxative (eventual ii dai in functie de kk).
si eu zic mail nou, clar!
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
Nu mai poooot ma duc sa ma impusc!!!!
E chior copilu asta de somn si nu vrea sa doarma si urlaaaaaaaaaaaaa!!!! Doamne cat poate urla! Am leganat la ea 40 de min. A adormit zece minute si iar s-a trezit urland. I-am dat si Nurofen si tot degeaba.
Acuma am lasat-o urland in patut si am iesit din camera ca nu mai pooot imi vine sa-mi iau campii!!!
bumblebee cand are zile de-astea numai la tine ma gandesc, ca tare puternica esti. Pai mami, pe mine demult ma cautau aia cu "halatu', halatu'" daca-mi facea asa zi si noapte!
rodyka spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Puiutz_Mic,Baby_78,Bumblebee,as dori sa stiu de ce sunt printre acuzatele de astazi?Doar pentru decizia mea de a parasi aceasta odisee sunt mai nou si vinovata de ceea ce s-a intamplat astazi??Cum puteti sa ne acuzati,pe mine si Anne,ca v-am facut rau?Doar ca am plecat?Ma scuzati,dar cred ca este o mare prostie.Intai gasiti dovezi si apoi acuzati. O seara buna!!!! |
gabi, nu te acuza nimeni de nimic, scumpo! dar e suparator sa vezi ca noi tot strigam aici dupa tine, ne tot cerem iertare de o saptamana... iar tu stai in umbra si, cand te decizi sa spui ceva, o faci tot cand e tensiune in delfinariu. vino si tu dimineata la o cafeluta cu noi, mai spune-ne de Paul cum merge singurel, am vazut niste poze superbe cu el pe fb. nimeni nu te exclude, din contra. noi avem rabdare si te asteptam cu bratele deschise. mai putin Bea, care si-a gasit deja alt pretendent
oricum tu si anne nu sunteti in aceeasi oala, e evident pentru toata lumea
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
crispro spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Puiutz_Mic,Baby_78,Bumblebee,as dori sa stiu de ce sunt printre acuzatele de astazi?Doar pentru decizia mea de a parasi aceasta odisee sunt mai nou si vinovata de ceea ce s-a intamplat astazi??Cum puteti sa ne acuzati,pe mine si Anne,ca v-am facut rau?Doar ca am plecat?Ma scuzati,dar cred ca este o mare prostie.Intai gasiti dovezi si apoi acuzati. O seara buna!!!! |
Btz, nu te acuza nimeni de nimic. Dar adevarul e ca ai plecat ca din pusca din delfinariu, nervoasa si suparata foc. Si Anne a plecat zilele astea. Si cand dupa 2 ani de liniste si pace in delfinariu, face cineva una ca asta, sigur ca intai te gandesti la persoanele cu care ai avut o cearta/neintelegere de curand, nu? Ca doar nu ma gandesc la Crissy sau la Aelita.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Isa e la a doua tura de somn pe ziua de azi. s-a trezit la 8.30 iar la 11.30 deja nu mai putea, la 12 a dormit o ora... iar la 17 am inceput operatiunile pentru a doua tura, am reusit intr-o jumate de ora! are o ora de dormit deja
la amiaza a mancat linte cu legume, i-am luat ei separat inainte de a pune sare. m-ar fi mancat si pe mine! de-acum cred ca ii pot sa la amiaza cam ce mancam si noi...
am luat de ceva vreme faina de orez fara vreun scop anume, s-a ma in casa . acuma intreb ce-as putea face cu ea??
crispro spune:
citat din mesajul lui saddie Nu mai poooot ma duc sa ma impusc!!!! E chior copilu asta de somn si nu vrea sa doarma si urlaaaaaaaaaaaaa!!!! Doamne cat poate urla! Am leganat la ea 40 de min. A adormit zece minute si iar s-a trezit urland. I-am dat si Nurofen si tot degeaba. Acuma am lasat-o urland in patut si am iesit din camera ca nu mai pooot imi vine sa-mi iau campii!!! bumblebee cand are zile de-astea numai la tine ma gandesc, ca tare puternica esti. Pai mami, pe mine demult ma cautau aia cu "halatu', halatu'" daca-mi facea asa zi si noapte! |
Of, ce o fi avand? crezi ca e prea obosita, de aia e asa? sau o supara ceva dintisori?
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
cris, cum se mai descurca Vladut in premergator? Isa nu-l mai suporta, acum ca e mai miscareata i se pare ca acolo se misca prea incet, nu incape in toate locurile...
saddie spune:
Cristina nu stiu ce are zau! De-asta i-am dat si Nurofen ca am zis ca de-o avea vreo durere o s-o mai calmeze dar nimic. Febra nu are.
Acu am ramas si fara telefon ca de nervi am dat cu el de pamant ca-l tot sunam pe taica-su sa vina odata acasa ca nu mai pot si asta n-avea semnal ca era la metrou. O sa-i dau una peste ochi si lui ca de cand l-a pocnit ca-i trebuie metrou numai la 20:00 ajunge acasa.
crispro spune:
citat din mesajul lui rodyka cris, cum se mai descurca Vladut in premergator? Isa nu-l mai suporta, acum ca e mai miscareata i se pare ca acolo se misca prea incet, nu incape in toate locurile... Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) |
in premergator sta, ii place (asa, 15 min, nu mai mult). dar in brate nu mai sta deloc, vrea jos, sa il plimb de manute. si mai nou sta in carucior!!! pot merge cu el la plimbare linistita!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
citat din mesajul lui saddie Cristina nu stiu ce are zau! De-asta i-am dat si Nurofen ca am zis ca de-o avea vreo durere o s-o mai calmeze dar nimic. Febra nu are. Acu am ramas si fara telefon ca de nervi am dat cu el de pamant ca-l tot sunam pe taica-su sa vina odata acasa ca nu mai pot si asta n-avea semnal ca era la metrou. O sa-i dau una peste ochi si lui ca de cand l-a pocnit ca-i trebuie metrou numai la 20:00 ajunge acasa. |
Hai, fii optimista, mai ai 16 min si vine sotul! e greu cand au zile din astea. Dar lasa sa nu doarma, ca mai rau te chinui cu ea. Daca o pui jos cu niste jucarii muzicale, nu sta? eu asa mai fac cand vad ca nu reusesc de nici un fel sa ma inteleg cu el.
Sa-l ajutam pe Alex