Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

In maternitate nu aveam lapte suficient pt ca nu mancam si nubeam lichid, stateam numai cu bebe in brate. Fireste, ca sa nu mai planga de foame ii dadeam lapte praf, asta 2 zile. Cand am ajuns acasa si am inceput sa ma hranesc si sa beau cel putin 2 l de ceai de lactatie pe zi am facut imediat lapte incat nu-i mai facea bebe fata. Si de atunci copilul meu nu a mai pus gura pe lapte praf. Lucru nu f bun, deoarece capatanosul meu refuza sa manance din biberon chiar daca era lapte de-al meu si cand am cununat mi-a rabdat de foame vreo 17 ore

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Doamne, Anna, ca mi-ai adus aminte...am cununat si noi cand David avea 5 luni...ce mai m-am chinuit, toata noaptea la fiecare 2 ore( David pana pe la un an noaptea a supt la 2 ore, dupa ceas) sa imi dau rochia de nasa jos si sa mufez copilul

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

am intrat un pic doar sa va spun ca suntem bine.....aproximativ.
netul merge acum in sfarsit........
in cele 3 saptamani in care am lipsit s-au intamplat atatea si numai lucruri rele ca aproape am ajuns la limita cu rabdarea.............
mi s-a spart o masea......mi-am plombat alta....si colac peste pupaza azi dimineata m-am trezit cu puroi la maseaua de minte....
Bianca e racita............abia ii trecuse si i-a revenit iar raceala..........
azi trebuia sa mergem la serbarea de la gradinita nepotelei mele si din cauza ca e bolnavioara Bianca nu am mers..........
sincer nu mai pot........si nu sunt omul care sa ma vait din orice problema...........dar simt ca ma lasa nervii.........
singura mea consolare e ca bebe e bine, creste indiferent de problemele mele si ca e sanatos........
gandul asta ma consoleaza si ma ajuta sa merg inainte....
cum va zis si Petro la echo totul e ok...luni mergem sa ne citeasca TT, atunci vin rezultatele..........dar nu imi fac griji sincer.....
singura problema este ca am lichidul scazut si de luni ma chinui la propriu sa bea cat mai multa apa..............zici ca m-a pedepsit cineva....si fiecare picatura intra cu forta.........
dar sunt bucuroasa ca reusesc sa bea 6 litri de apa pe zi............si wc-ul mi-a devenit cel mai bun prieten...........cu Bianca am avut probleme cu lichidul, dar eram deja in 38 de saptamani si oricum am nascut la 39....deci am scapat usor.........
dar acum mai am atat de multe saptamani si chiar daca vreau sa nu ma stresez.........tot imi fac griji mereu ca nu bea suficienta apa......
hai ca am scris un roman...............ca de daca nu am mai intrat de mult........
multumesc mult Petro ca m-ai tinut la curent cu ce fac fetele si felicitarii pentru fetita cu fustita , sper sa ramana fetita si Silvia sa fie fericita cu surioara ei !!!!!!!
felicitarii tuturor pentru diferitele carucioare!!!!!!!!!
va pe toate!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

In maternitate nu aveam lapte suficient pt ca nu mancam si nubeam lichid, stateam numai cu bebe in brate. Fireste, ca sa nu mai planga de foame ii dadeam lapte praf, asta 2 zile. Cand am ajuns acasa si am inceput sa ma hranesc si sa beau cel putin 2 l de ceai de lactatie pe zi am facut imediat lapte incat nu-i mai facea bebe fata. Si de atunci copilul meu nu a mai pus gura pe lapte praf. Lucru nu f bun, deoarece capatanosul meu refuza sa manance din biberon chiar daca era lapte de-al meu si cand am cununat mi-a rabdat de foame vreo 17 ore

Doamne, Anna, ca mi-ai adus aminte...am cununat si noi cand David avea 5 luni...ce mai m-am chinuit, toata noaptea la fiecare 2 ore( David pana pe la un an noaptea a supt la 2 ore, dupa ceas) sa imi dau rochia de nasa jos si sa mufez copilul

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+

Nu le spune fetelor la primul copil "dezavantajele" alaptatului Asa a fost si al meu pana la 2 ani cand l-am intarcat, sugea si mai des de 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Dar lui ii plac toate tzatele, nu doar ale mele...m-am distrat ca imi spunea mama ca alaltaieri cand au fost in parc erau ceva fete de astea mai mari care alergau pe acolo, probabil se pregateau pentru bac, si erau destul de dotate, si cum alergau si le sareau sanii...cica Stefan s-a pus pe traiectoria lor si isi ridicase mainile, ca si cum ar vrea sa le pipaie si se uita la ele....

Tipic barbatesc, nu? Eu zic ca nu trebuie sa te preocupi, hahahhaaaa ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - bine ai revenit!! Nu te felicit prea mult, ca am facut-o deja prim mesaje .
Sa inteleg ca ai tastaura noua, vad ca n-ai bagat destele aiurea si ai scris bine ??

Face cineva capitol nou sau ma bag eu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Mi-au venit si mie rezultatele la TT si valorile sunt urmatoarele:
TRISOMIA 21- 1:2687
TRISOMIA 18- 1:10000
RISC VARSTA- 1:1086
RISC DEFECT TUB NEURAL- 1:10000

LIA am vazut ca si tie ti-au venit rezultatele, cum sunt ale tale?Ca eu habar nu am sa le interpretez.

gravi 16 +

saluuuuuuuuuuuuuuuut, iubita
mi-ai lipsit
valorile sunt mai mici
ca dehhhhhhh sun batrana
dar sunt f bune

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Din pacate zilele astea, adica ieri pe seara si azi am avut usoare dureri de burta ca la menstruatie care nu trec nici cu nospa de 80 mg si imi e cam frica.Ce as mai putea sa mai iau avand in vedere ca contractiile scurteaza colul, si destul ca al meu e si asa scurt.
Ziceati voi de ceva supozitoare,cum se numesc?
Lia please help!

gravi 16 +

uscosin
mie imi trecea 30 min
tot la perfuzii am ajuns

bebelinul meu scump

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

daaaaaaaa Petro mi-a sosit tastatura si am intrat sa va scriu....
merci mult pentru urari m-au bucurat enorm mesajele tale de pe telefon
mi-am sters si eu nr. de pe mail-ul comun.
ca nr. de contact l-am salvat pe al tau si daca e ceva te contactez pe tine .....
nu mai pot de durere de masea........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

bella, numai gandi negativ ca asta-ti atragi!
Laptele sa stii ca e produs la comanda creierului si daca tu te autosugestionezi ca n-o sa ai... asa va fi!
Am o prietena care tot asa ca tine zicea si intr-adevar asa a fost...
eu nu m-am gandit niciodata ca n-o sa am lapte... iar cand simteam ca se imputineaza beam ceai pentru lactatie si l-am alaptat pe fiul meu pana la 1 an si 2 luni... cand am plecat in vacanta la Miami cu sotul meu... s-a chinuit mama putin cu el dar dragul de el ii placea asa de mult laptele ca a luat lapte praf dupa ce a vazut ca mami si titi nu-s.
Cand am venit din Miami si m-a vazut se uita asa gales la tatzele mele si ma mangaia dar n-a mai cerut! Parca a inteles micutul!
In schimb si acum baga mana in san inainte sa adoarma dupa o tata de mami ( asa zice el).

+17 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

giorgia tare mi-e ca pustiu tau o sa fie cam gelos pe surioara cand o sa o vada la tatica lui...

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Lia doarme ca era treaza de la 4. A zis ca-i bine. Nu fa si tu ca sotul ei acum sa o suni sa intrebi ce-i cu ea de-i absenta!

Mie mi-a dat magneziu (polase) pt. ameteli. Si ma simt perfect acum.

am ajuns de pomina

bebelinul meu scump

+17

Mergi la inceput