Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor m-am intors de la gineco....din lipsa de un cuvant mai bun am sa zic surprinsa (bebelina e bine, mai mare cu 15 zile, adica arata de 20 in loc de 18, si e tot fata) dialog intre mine si dr:
eu: stiti, cam o data de doua ori pe saptamana am cate o contractie nedureroasa, care tine cam 30 de sec. e vreo problema?
el: nu, e abs. normal
eu: acelasi lucru mi se intampla dupa orgasm, doar ca dureaza mai mult, pana spre 1 min, e vreo problema?
el: fericito
eu: nu simt vreo placere, asta se intampla dupa ce s-a consumat momentul, doar ca ramane burtica tare
el: si eu de unde sa stiu ma , ce ma intrebi, eu sunt popa?
eu:......aaaa....nu, ca doar n-am venit sa ma binecuvantati, am venit sa va intreb ca doctor daca e vreo problema.
el(nervos acum) : pai il deranjeaza pe bebe ca il strange uterul
eu: dar mai devreme ati zis ca celelalte contractii, care sunt fix ca cele de dupa actul sexual, sunt normale. nu va imaginati acum ca eu am orgasme de 3 ori pe zi...de ce la astea ar fi o problema?
el: faceti ce vreti
si cu asta s-a terminat discutia
eu-l banuiesc de ceva frustrari
am cautat pe net, cica e f normal sa fie asa. am mai vb si cu alte prietene, si lor li s-a intamplat la fel.
la voi cum e?(cele care aveti dezlegare la sex)

revin mai tarziu cu comentarii, ca am ce comenta la fiecare, dar am zis mai intai sa-mi descarc oful

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Si eu l-am alaptat 1 an si 2 luni pe Stefan..l-am intarcat pentru ca speram ca astfel ii va pieri cheful sa mai bage mana la tzatza. Toate bluzele mele erau largi la gat, isi baga mana pana la cot pe la gatul meu sa ajunge la tzatza..insa nu mi-a reusit faza...si acum tot ma lupt cu el ca nu e voie sa bage mana la tzatza...bine ca acum s-a marit, cand e bolnav, suparat sau obosit mai are tendinte de astea, dar intelege ca nu e voie. Lapte nu a mai baut de atunci, doar acum de cand merge la camin bea cacao cu lapte.
Dar lui ii plac toate tzatele, nu doar ale mele...m-am distrat ca imi spunea mama ca alaltaieri cand au fost in parc erau ceva fete de astea mai mari care alergau pe acolo, probabil se pregateau pentru bac, si erau destul de dotate, si cum alergau si le sareau sanii...cica Stefan s-a pus pe traiectoria lor si isi ridicase mainile, ca si cum ar vrea sa le pipaie si se uita la ele....

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

fffffffffffffffff tareeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetele decie e clar greu si cu alaptatul asta....pe mine ma mai si speriat o prietena ca ea a avut canalele infundate si ca ce dureri a simtit cand i le desfunda asistenta...a zis ca mai rau ca la nastere(nu stiu de unde stie ea cum sunt durerile nasterii ca a facut cezariana, da ma rog) asa ca am deja morcovul da sanatoasa sa fiu eu si bebe si mai sanatos ca ne descurcam noi amandoi. eu sunt optimista ca o sa am lapte da trb sa fiu si realista si daca nu o sa am prea mult asta e nu e un capat de tara papa la biberon.

baby bine ai venit. nu iei antibiotic pt masea?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput