Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
dianalaura spune:
Ioi tu fete ce m-am enervat...acum m-am pensat (ca sa vedeti si voi ce aglomerat e la magazin la ora asta
) si mi-am gasit vreo 3 fire albe in sprancene...mama masii de treaba...n-am putut-o si eu mosteni pe bunica-mea? (La 76 de ani bunica are mai putine fire albe ca tata, care la 56 de ani e mai mult alb (gri de fapt))
diana
12+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bellasamoyed dana eu as alapta da sper sa am si lapte. ca de la dorinta pana la practica e drum lung. mama pe mine ma alaptat 4 luni si alea chinuite ca nu avea suficient. acum stiu ca nu e o regula sa nu am nici eu lapte da presimpt ca asa va fii .Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16![]() samburelul meu |
Tu parca esti eu inainte de a il avea pe david
Dana, mami fericita de
David (2 noiembrie 2009) si
15+
georgia79 spune:
bella, numai gandi negativ ca asta-ti atragi!
Laptele sa stii ca e produs la comanda creierului si daca tu te autosugestionezi ca n-o sa ai... asa va fi!
Am o prietena care tot asa ca tine zicea si intr-adevar asa a fost...
eu nu m-am gandit niciodata ca n-o sa am lapte... iar cand simteam ca se imputineaza beam ceai pentru lactatie si l-am alaptat pe fiul meu pana la 1 an si 2 luni... cand am plecat in vacanta la Miami cu sotul meu... s-a chinuit mama putin cu el dar dragul de el ii placea asa de mult laptele ca a luat lapte praf dupa ce a vazut ca mami si titi nu-s.
Cand am venit din Miami si m-a vazut se uita asa gales la tatzele mele si ma mangaia dar n-a mai cerut! Parca a inteles micutul!
In schimb si acum baga mana in san inainte sa adoarma dupa o tata de mami ( asa zice el).
+17
Ioana Teodora
mami de
Iustin 09/04/2009
bobitza mea
madabout2003 spune:
Eu nu prea am reusit alaptatul lui Emily, a mers pana la 3 luni dar cu chiu cu vai... De data asta sunt hotarata sa iasa bine, nici nu ma gandesc sa nu reusesc ![]()
Eu zic ca daca suntem bine informate, si nu sunt probleme medicale, orice mamica are lapte...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
12+
anna-mama spune:
Asta am auzit si eu pe la toti medicii, absolut toate mamele pot avea laptea, conteaza ca organismul sa fie hranit si hiodratat f bine, iar creierul sa vrea asta. Acum, fiecare stie mai bine daca o fi adevarat sau nu 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
12+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madabout2003 Eu nu prea am reusit alaptatul lui Emily, a mers pana la 3 luni dar cu chiu cu vai... De data asta sunt hotarata sa iasa bine, nici nu ma gandesc sa nu reusesc Eu zic ca daca suntem bine informate, si nu sunt probleme medicale, orice mamica are lapte... MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 12+ |
si eu am aceeasi parere, cu multa rabdare si perseverenta se poate. Ceaiul ptr stimularea lactatiei ajuta si el mult, in afara de asta pe noi ne-a ajutat si in privinta colicilor.
Multe mamici, de teama ca nu se satura copilul, fac greseala sa le dea si completare in momentul in care vad ca cer prea des la san...din momentul acela alaptatul este compromis.
Dana, mami fericita de
15+
madabout2003 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
si eu am aceeasi parere, cu multa rabdare si perseverenta se poate. Ceaiul ptr stimularea lactatiei ajuta si el mult, in afara de asta pe noi ne-a ajutat si in privinta colicilor. Multe mamici, de teama ca nu se satura copilul, fac greseala sa le dea si completare in momentul in care vad ca cer prea des la san...din momentul acela alaptatul este compromis. Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+ |
Exact asta am facut eu... La maternintate in a 3 zi mi'au spus ca a scazur f mult in greutate si sa ii facem "testul suptului"- sa o cantareasca inainte si dupa...si au ajus ei la concluzia ca ori nu am eu lapte ori nu suge ea bine
... Eu fara experienta si panicata am acceptat biberonul...pana la urma am alaptat mixt pana la 3 luni... Dar pt mine a fost un esec... Oricum sunt hotarata sa reusesc pt bb2MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
12+
dianalaura spune:
Si eu l-am alaptat 1 an si 2 luni pe Stefan..l-am intarcat pentru ca speram ca astfel ii va pieri cheful sa mai bage mana la tzatza. Toate bluzele mele erau largi la gat, isi baga mana pana la cot pe la gatul meu sa ajunge la tzatza..insa nu mi-a reusit faza...si acum tot ma lupt cu el ca nu e voie sa bage mana la tzatza...bine ca acum s-a marit, cand e bolnav, suparat sau obosit mai are tendinte de astea, dar intelege ca nu e voie. Lapte nu a mai baut de atunci, doar acum de cand merge la camin bea cacao cu lapte.
Dar lui ii plac toate tzatele, nu doar ale mele...m-am distrat ca imi spunea mama ca alaltaieri cand au fost in parc erau ceva fete de astea mai mari care alergau pe acolo, probabil se pregateau pentru bac, si erau destul de dotate, si cum alergau si le sareau sanii...cica Stefan s-a pus pe traiectoria lor si isi ridicase mainile, ca si cum ar vrea sa le pipaie
si se uita la ele....

diana
12+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
anna-mama spune:
In maternitate nu aveam lapte suficient pt ca nu mancam si nubeam lichid, stateam numai cu bebe in brate. Fireste, ca sa nu mai planga de foame ii dadeam lapte praf, asta 2 zile. Cand am ajuns acasa si am inceput sa ma hranesc si sa beau cel putin 2 l de ceai de lactatie pe zi am facut imediat lapte incat nu-i mai facea bebe fata. Si de atunci copilul meu nu a mai pus gura pe lapte praf. Lucru nu f bun, deoarece capatanosul meu refuza sa manance din biberon chiar daca era lapte de-al meu si cand am cununat mi-a rabdat de foame vreo 17 ore 

de steluta norocoasa (09.02.2009) si
12+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
dana n. spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui madabout2003
Exact asta am facut eu... La maternintate in a 3 zi mi'au spus ca a scazur f mult in greutate si sa ii facem "testul suptului"- sa o cantareasca inainte si dupa...si au ajus ei la concluzia ca ori nu am eu lapte ori nu suge ea bine ... Eu fara experienta si panicata am acceptat biberonul...pana la urma am alaptat mixt pana la 3 luni... Dar pt mine a fost un esec... Oricum sunt hotarata sa reusesc pt bb2MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 12+ |
La mine a fost exact invers. Cat am stat in spital plangeam si ma rugam de asistente sa ii dea biberon ca eu nu am lapte si bebe scade in greutate. Nu au vrut deloc...mi-au zis sa ma linistesc, sa am rabdare ca va veni si lapticul...si asa a fost.
Dana, mami fericita de
15+