Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

bai ce liniste, n-are omu unde sa se mai laude!

Kay a inteles cum se fac pozele cu telefonul, sa indrepte obiectivul inspre subiect si sa apese pe buton... cele mai reusite poze ale lui sunt cu pisica...

sunteti pe afara? la pescuit? la picnic? la gratare?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

noi acum iesim afara....

am dormit ca un prunc...si eu...oi vedea la noapte ce fac...poate iar bantui....

mergem in parc....e atat de frumos afara....dupa o luna de ploaie continua.

maine se spala?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

legat de decalotat....ma roade rau de tot problema.....sa il las, sa nu il las.....pielicica se trage cam pana la marginea aia a varfului, intelegeti......si ma uitam si printr-un larousse medical la fimoza, care presupune ca pielicica sa fie stransa de tot, aia e fimoza....la noi nu e cazul...am trimis un e-mail la spitalu grigore alexandrescu si careva mi-a raspuns ca ar fi totusi recomandata decalotarea, sa nu se astepte...cati doctori, atatea pareri....parinti confuzi, copii traumatizati..sau nu.........

_
mama lui Stefan, pui scump

jiji are fix o sapt de chin...poate nu la toti se manifesta asa...insa cu sigurantza daca as mai avea un baiat...nu l-as mai traumatiza asa..as interveni doar daca ar fi cazul...nu stiuce sa zic..fiecare face cum crede...eu ink mor de mila...ma chinuie si pe mine...doarme prost...mananca prost iar cand e de pisu...jaleeeeeee.....bucuria mea de ieri a fost un incident cred..fericit...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

of, eu raportez un incident cu kk...

dupa baita am observat intre buci ca o zgaraietura-iritatie, il sucesc pe toate partile, nu pot face legatura, nu putea sa se zgaraie in parc cu vreo creanga, pietricica sau altele, sa fie doar o iritatie prea dubioasa... ii arat lu tatsu... aviz cap limpede... poate e de la ce a mancat... ma apuc sa desfac pampersu, scormonesc... ceilalti se tin de nas, ies in balcon, aprind un betisor parfumat, imi vine sa le dau cu pampersu in cap... gasesc migdale intregi tari cu margini ce l-ar fi putut zgaraia in halul asta... si incepusem deja sa ma gandesc la prostii, ca a inghitit vreo pietricica, o sticla ... analiza de pampers m-a linistit, doar migdale... clar nu-i mai dau pana in 3 ani!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Seara buna...

Hai ca taman ce m-am spalat si eu pe cap si e la fix pana se mai usuca parul bag un mesaj.

Am avut o noapte si o zi de kko. Pe scurt... m-a luat azi-noapte pe la 3 dimi cu stari de voma, greata si frisoane de-mi venea sa dau drumul la centrala. Pe la 5 imbracam copiii de frica sa nu raceasca. De dimineata abia stateam in picioare si imi vajaia capul de parca eram pe alta planeta... la prima vedere simptome de gripa doar ca nu tusesc, nu-mi curge nasul...Nimeresc si parintii mei in vizita si cand m-au vazut asa lesinata au sunat salvarea. In fine... vine salvarea, asistentul imi baga o pefuzie si ma duce la spital. Aici nu ma consulta niciun dr... doar asistentele pe langa mine ma mai intreaba cate ceva din cand in cand... mi-am adus aminte ca ieri am avut asa o mica jena in gat, le-am spus si lor asta... EVRIKA... imi dau o reteta si ma pun sa semnez pe o hartie ca nu raman acolo. Diagnostic pe reteta... repet fara sa ma fi consultat vreun medic (si se plimbau vreo cativa pe acolo)... AMIGDALITA. Ups... avem o problema zic... am scos amigdalele de vreo 20 de ani. Vb cu o asisitenta, ii spun problema... ridica din umeri si o cheama pe doctorita. Asta se scuza ... "n-am vrut sa va deranjez pt ca stateati intinsa cu perfuzia in mana si daia nu v-am consultat". Rasu'... plansu'. Ma consulta formal intr-un minut termina cu mine, ma intreaba in sfarsit ce ma deranjeaza de fapt, imi ia reteta si mi-o aduce inapoi o asistenta dupa vreo 5 minute .... acelasi tratament, diagnosticul de amigdalita taiat si scris in loc Faringita acuta.
Frateee... in ce tara traim. Doamne ajuta-ne sa emigram cat mai repede ca aici murim cu zile... de parca mai aveam nevoie de inca o confirmare ca sistemul nostru sanitar e de kkt... si nu numai.

Maine sau poimaine ma duc sa-mi fac niste analize. Probabil ca s-au adunat mai multe ..oboseala, stresul, lipsa de vitamine... vedem. Mai mult ca sigur asta e.

Ma duc sa mai citesc din urma ca n-am apucat... si nici parul nu mi s-a uscat

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Kay a inteles cum se fac pozele cu telefonul, sa indrepte obiectivul inspre subiect si sa apese pe buton... cele mai reusite poze ale lui sunt cu pisica...

...la spital?

Bravo Kay, baiat destept... exerseaza acum cu pisica si ia sa vezi ce poze frumoase cu fete face el peste cateva luni

Stai sa zic si eu de David... are 3 cuvinte noi in vocabular: mamaia, chii (scrii- are si el o carioca de la Mara cu varful taiat si o cere mereu + cartile de colorat/mazgalit), inca (incalt- cand e sa plecam undeva isi ia saldalele/adidasii si le aduce la mine sa-l incalt "inca") ... ma surprinde din ce in ce mai mult... aaa si lui tata ii zice deja tati... si la mine mai iese cateodata mami, dar mai rar.

Mergi la inceput

Ma duc sa ma hodinesc (vb lui bunica), ca nu se stie cum o mai fi si noaptea asta... Maine e zi de munca, asa ca o sa intru mai des.

Sa avem o noapte buna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

...la spital?

Bravo Kay, baiat destept... exerseaza acum cu pisica si ia sa vezi ce poze frumoase cu fete face el peste cateva luni

Stai sa zic si eu de David... are 3 cuvinte noi in vocabular: mamaia, chii (scrii- are si el o carioca de la Mara cu varful taiat si o cere mereu + cartile de colorat/mazgalit), inca (incalt- cand e sa plecam undeva isi ia saldalele/adidasii si le aduce la mine sa-l incalt "inca") ... ma surprinde din ce in ce mai mult... aaa si lui tata ii zice deja tati... si la mine mai iese cateodata mami, dar mai rar.

felcitari ptr noile cuvinte

mama ce zi ai avut ...esti mai bine acum?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

tot ma uit si nu stiu ce sa va mai zic....

cred ca plec la somn....am ramas fara cuvinte

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata la o cafea fierbinte!

Dece...offf, imi pare rau ca inca se mai chinuie jiji!
Ana...brrr!...canini, sesiune, proiecte...multa putere, mami!
Ruxita...felicitari micului fotograf! Bine ca ati elucidat misterul migdalelor din pampers!
Nyny....felicitari pentru noile cuvinte ale lui Dav! Dar tu...offff......ai avut o adevarata zi de 13... sa treaca repede boala (oricare ar fi ea)!

Si noi ieri...tot o zi de 13...
A inceput de dimineata, cand am aflat de la tati de fete ca diana are puroi in gat, si camufleaza si o febra de sambata (cica....nu mi-au spus, ca sunt panicoasa!). Ma uit in gatul ei...horrorr, fratilor...pustule, puroi, jale. Ea, sambata si duminica nu prea a fost acasa decat seara la culcare, in rest si-a vizitat tatal biologic...Zic: "Stomatita, iar ai mancat pe acolo ceva..." (nu are amigdale, si nu cred ca putea sa faca atat puroi fara ele)...in fine. O vede doc, gasit cu greu in zi de sarbatoare...Stomatita. Tratament, carantina, vase, pahare si tacamuri separate...etc.
Iris a spart pe gresie in mijlocul holului o sticla de oja corai, apoi a aruncat o telecomanda in cada (era fara apa), si intr-un final apoteotic, tot iris a gasit un lighean cu vanish si hainutze de-ale ei(l-a scos diana din cada sa faca dus, si a uitat sa-l puna la loc), si a plecat cu o hainutza de-a ei, uda fleasca....a udat tot, inclusiv pe ea.....bine ca n-a supt vanish, de pe haina! Offff, Doamne...asta in conditiile in care eram toti acasa, plus bona!. Asa ca le-am scos pe afara aseara, sa mai comita dracii si in alta parte.

In rest...numai de bine....vad ca princesita nu se mai trezeste noaptea...de vreo 3 zile are cam acelasi program. Adoarme la 21-21.30....si se trezeste la 5 pt lapte, apoi mai baga somn pana pe la 7.30. Da Doamne sa o tina!

O zi frumoasa va doresc sa fie astazi, si cu cat mai putine peripetii!

PS...merg sa ma tund, astazi la 12...

Mergi la inceput