Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 19
decenuela spune:
neatza sarumana de coffe sorine...f buna..
nyny...offffffff..sistem de kk
je sunt putin in butoi...sper sa remediaz...si sa vad luminitza curand...
si la mine zi de munca..pup
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
micki_mica spune:
Neata!
Multumesc pt cafea, Sorina! Imi pare rau pentru ziua de 13! Sper sa se faca repede bine, Diana.
Si Nyny...am ramas fara cuvinte. Din pacate asta e Romania noastra draga. Multa sanatate si tie!
Eu am apucat sa citesc pagina 18. Azi e zi grea, curatenie, de spalat, de facut macare si e grea, ca inca nu mi-am revenit cu somnul. Plus ca dl Sef, trebuie scos si el, la aer.
Noi suntem bine, Kiti a stat f bine la ai mei, cand ne-am intors de la nunta, nu ne-a sarit in brate, ne-a aruncat doar cate un zambet, ceea ce m-a bucurat, semn ca i-a fost bine. La tara, alt aer, multe chestii interesante, pasari, cateii, plus multa lume care sa-l rasfete. El are si el un canin iesit, acum ii iese maseluta de langa si daca m-ar lasa, as mai vedea ce mai iese pe acolo.
Ma duc sa termin cafeluta si apoi la munca.
O zi usoara, doamnelor!
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/140-bratara-vineri.html" target="_blank">Bratara "Vineri"
Magazinul meu
nyny spune:
Neatza fetelor...
Prezenta si eu la cafea cu voi, Sorina sarumana. Sunt mai bine... multumesc fetelor pt gandurile bune.
Sorina sanatate multa Dianei, sa treaca repede stomatita, ca tare nasol trebuie sa fie. Abia dupa ce ai zis tu mi-am dat seama ca ieri a fost 13. Ce de nazbatii face Iris... va cam fenteaza. Felicitari pt noptile bune si Doamne ajuta sa o tina tot asa, mai ales ca trebuie sa incepi si serv si ai nevoie de odihna. Relaxare placuta azi la coafor... asteptam poze cu noul look.
Dece da-l in colo de butoi... hai afara ca e mai bine
Micki ce bine ca a stat Kiti linistit la tara. Felicitari pt canin
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
Mire multumim ca ati intrebat de noi.
Eu...ocupata cu a pune totul in ordine inainte sa incep munca . Am emotii....oricum nu am nimic de pierdut pentru ca nu imi intrerup indemnizatia inca. Ma duc repede pentru ca trebuie sa preiau de la cineva care pleaca in concediu de maternitate (mai exact sefa) si treb sa fiu pe langa ea cat mai apuc si sa prind ce si cum. Apoi nu o sa muncesc toata luna august, cel putin asa am discutat si nici nu voi fi platita pe luna august so...de ce sa intrerup indemnizatia ptr cateva saptamani in care sunt oricum in pregatiri? Daca totul e ok, voi incepe de la 1 sept si mi se va da un bonus ptr ce am reusit pana la urma sa lucrez in saptamanile in care ma duc...
Nyny horror ce povestesti tu acolo cu amigdalita! Doamne cata incompetenta! Asta in SUA era caz de mers la judecata si le luai zeci de mii de euro, te duceai cu reteta cu "amigdalita" si erau in rahat pana-n gat, dar din pacate traim in Romania.
Sorina offf ce zi nebuna si la voi
Dece butoi? tocmai tu? Las ca-l punem pe margine prajituri bune te ademenim repede afara
Dece, sorry de dezinformare asa-s parintii mei, discreti nu spun ca mama si cu tata au plecat 4 zile si au lasat copilu cu ei .
Da! am facut nefacuta!
Am lasat copilu cu ai mei si am plecat la relax cu sotul o mini-vacanta in 2 4 zile de vineri dimineata pana azi-noapte.
Ce sa zic...surprinzator, dar mi-a tihnit!
Ala cu cornitze a fost sotul, el a venit miercuri seara ca "poimaine plecam!" 4 zile! "cheama-i pe ai tai sa stea cu copilul" cum ce cine unde cum? surpriza! ai sa vezi, fa bagajul si mergem!
De aia nici nu am mai intrat joi ca lasam lucrurile in ordine, lasam instructiuni scrise despre ce si cum. Vigantol, lapte, alifiile ptr unghiutze...in caz de febra, in caz de bubitze mananca numa lapte mere sau biscuiti si ia aerius etc
Startul a fost mai greu in primele 3 ore pomeneam intruna de Yannis: daca era Yannis aici...unde e Yannis sa....acum cine ar fi stat cu Yannis afara? uite , aici loc bun de schimbat copilu, uite loc de joaca etc , etc pana mi-a zis al meu ca , sa nu il inteleg gresit, isi iubeste copilul f mult, dar sa incetez cu astea ca daca e p-asa mai bine il luam si pe Yannis si asta e
ei si am incetat, am incetat la modul ca in prima zi am dat numa 2 tel acasa (tel scurte), a doua, a treia zi cate un tel in ultima zi au fost 2 tel dar al doilea ca sa anuntam ca suntem pe aproape si tata se poate pregati sa plece.
Ai mei s-au descurcat excelent cu copilul (mai mult tata a stat cu el, mama stand cu bunica a venit numai cateva ore pe zi). Yannis a fost fericit si nu a plans, nu a fost dificil, din contra a fost mai cuminte decat cand eram noi acasa.
Deci, se poate! Si e bine!
puteti sa ma considerati mama denaturata, dar asa o pauza face bine.
Ma mir cum de am putut fi atat de relaxata si detasata.
Astept ouale
de Yannis
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza sarumana de coffe sorine...f buna.. nyny...offffffff..sistem de kk je sunt putin in butoi...sper sa remediaz...si sa vad luminitza curand... si la mine zi de munca..pup Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece, nu e bine in butoi. Crede-ma. Un control pe cand la dna dr?
Mami lu' Kiti
NOUTATI - www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/140-bratara-vineri.html" target="_blank">Bratara "Vineri"
Magazinul meu
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Mire multumim ca ati intrebat de noi. Eu...ocupata cu a pune totul in ordine inainte sa incep munca . Am emotii....oricum nu am nimic de pierdut pentru ca nu imi intrerup indemnizatia inca. Ma duc repede pentru ca trebuie sa preiau de la cineva care pleaca in concediu de maternitate (mai exact sefa) si treb sa fiu pe langa ea cat mai apuc si sa prind ce si cum. Apoi nu o sa muncesc toata luna august, cel putin asa am discutat si nici nu voi fi platita pe luna august so...de ce sa intrerup indemnizatia ptr cateva saptamani in care sunt oricum in pregatiri? Daca totul e ok, voi incepe de la 1 sept si mi se va da un bonus ptr ce am reusit pana la urma sa lucrez in saptamanile in care ma duc... Nyny horror ce povestesti tu acolo cu amigdalita! Doamne cata incompetenta! Asta in SUA era caz de mers la judecata si le luai zeci de mii de euro, te duceai cu reteta cu "amigdalita" si erau in rahat pana-n gat, dar din pacate traim in Romania. Sorina offf ce zi nebuna si la voi Dece butoi? tocmai tu? Las ca-l punem pe margine prajituri bune te ademenim repede afara Dece, sorry de dezinformare asa-s parintii mei, discreti nu spun ca mama si cu tata au plecat 4 zile si au lasat copilu cu ei . Da! am facut nefacuta! Am lasat copilu cu ai mei si am plecat la relax cu sotul o mini-vacanta in 2 4 zile de vineri dimineata pana azi-noapte. Ce sa zic...surprinzator, dar mi-a tihnit! Ala cu cornitze a fost sotul, el a venit miercuri seara ca "poimaine plecam!" 4 zile! "cheama-i pe ai tai sa stea cu copilul" cum ce cine unde cum? surpriza! ai sa vezi, fa bagajul si mergem! De aia nici nu am mai intrat joi ca lasam lucrurile in ordine, lasam instructiuni scrise despre ce si cum. Vigantol, lapte, alifiile ptr unghiutze...in caz de febra, in caz de bubitze mananca numa lapte mere sau biscuiti si ia aerius etc Startul a fost mai greu in primele 3 ore pomeneam intruna de Yannis: daca era Yannis aici...unde e Yannis sa....acum cine ar fi stat cu Yannis afara? uite , aici loc bun de schimbat copilu, uite loc de joaca etc , etc pana mi-a zis al meu ca , sa nu il inteleg gresit, isi iubeste copilul f mult, dar sa incetez cu astea ca daca e p-asa mai bine il luam si pe Yannis si asta e ei si am incetat, am incetat la modul ca in prima zi am dat numa 2 tel acasa (tel scurte), a doua, a treia zi cate un tel in ultima zi au fost 2 tel dar al doilea ca sa anuntam ca suntem pe aproape si tata se poate pregati sa plece. Ai mei s-au descurcat excelent cu copilul (mai mult tata a stat cu el, mama stand cu bunica a venit numai cateva ore pe zi). Yannis a fost fericit si nu a plans, nu a fost dificil, din contra a fost mai cuminte decat cand eram noi acasa. Deci, se poate! Si e bine! puteti sa ma considerati mama denaturata, dar asa o pauza face bine. Ma mir cum de am putut fi atat de relaxata si detasata. Astept ouale de Yannis |
Bravo sotului tau, din partea mea!
Sa va fie de bine si sa va tihneasca!
Nu dau cu oua. Ci chiar ma bucur de faptul ca nu e atat de dependent de tine si te lasa sa te misti in voie. Bag de seama ca e ca la intarcat: mamele ar trebui sa se obisnuiasca cu ideea, nu copiii. Ei iau situatia ca atare si se descurca.
Mami lu' Kiti
Magazinul meu
nyny spune:
Alexutza ce oua maica? Bravo tie pt ca te-ai putut detasa. Cred ca e foarte important sa-l inveti asa de mic. Sunt sigura ca nici David n-ar avea nici cel mai mic stres daca am pleca o sapt fara el undeva, dar Mara ar suferi muuult tocmai pt ca am luat-o peste tot cu noi. In sept ar trebui sa plecam si noi vreo sapt fara ei si deja ma gandesc cu groaza la lucrul asta. O sa fie foarte greu si pt ea si pt mine... stiu asta.
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Alex felicitari pt mini-vacanta, la cat mai multe si cat mai dese. E bine ca v-ati relaxat si ca el a stat cumintel cu bunicii.
Dece of butoiul ala, nu stiu ce te-a atras in el dar cu siguranta nu merita.
Nyny OMG! Se intampla in Romania....no comment!
Micki sa va fie de bine iesirea din weekend!
Sorina asteptam poze cu noul look.
Noi azi mergem la doc, poate reusim sa facem si ultimul vaccin. In rest...alergam de colo colo, sa nu lasam treburile neterminate. Aaa...si spalam, muuult.
Alicredo cica nu s-ar spala nici azi dar zau ca nu mai am body-uri cu maneca scurta pt piticuta.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
mamidepuiuti spune:
salutari din vest!
nu puteam sa nu zic:
imi plac grecii din ce in ce mai multsuper sot ai alex draga!
inseamna ca duraselu' e incarcat la maxim
decenu mai fi trista...
nynyma bucur ca esti mai bine...e cumplit ce ai povestitcum adica...sa nu te deranjeze nu te-a consultat?????pai familia te-a dus la spital sa fi" deranjata" de doctori!
micki mica frumoasa deconectare ati avut si voi! ii place lui kiti cu buni am impresia
sorinafaci schimbare de look?
bubu
alicredonu ai zis ca umpli capitolul?pe unde hoinaresti?
ruxita... simpatic foc e kay
lorecum a fost prima intalnire a prietenei tale cu lara?
tomacama bucur ca esti mai bine
laliticalas' ca o sa-si dea drumul la alergat si david!distractie placuta la breaza!
mamidepuiuti spune:
mirecum stati cu dintii?
lui alex ii cresc maseleare 5 dinti si un colt de masea(dr sus)...se vede si alt colt in stg sus