Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza
haideti la

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata!!!ale121xa de cafea!!!

pfff ce frumos e azi la noi...mergem la cules capsuni la tara

ieri am fost mai mult in vizite pe afara....pana pe la 9 nu am trecut pe acasa.....a rezistat puiul eroic i-a placut tare in centrul atentiei

decenuela ce bine ca a facut luca pisulica fara dureri...poate a trecut greul

ruxita ce baiat perspicace ai...mama mama

miremia si noi ne-a gandit la eforie nord.....si da poate ne cunoastem in sfarsit ca alta ocazie nu cred...decat la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

eu caut ceva pt trombofilie pt sora mea, sa vad ce si cum

doamne cate chestii sunt in lume.......e bine daca nu trebuie sa le stim......

voi?

ieri full house, ca de obicei.......

azi s-a dus tati la pescuit, pana la amiaza, apoi somnd si apoi mergem la so_acra.........

si gata ziua......

si apoi iar ramanem doar noi 2.........of offffffffffffffff

distractie placuta pe unde mergeti!

bravo jiji pt pishu fara dureri!!!!!!!!!

alicredo zisesi ceva de umplut capitol.......pai unde esti????????????

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 16+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata si de la noi!
Sarumana de cafea, Ale1212xa!

Dece, bravo lui Luca, pentru pishu!
Mire...wow! la mare...la soare...ce frumooosss!
Bea...spor la pescuit lui tati, si voua odihna placuta astazi!
Danasor...ce scumpa trebuie sa fie A., cand sta suparata......poate ramane situatia calma, asa cum e acum, la toti dintisorii, si scapati usor!
Bubu...offf, la mare zici?!...mi-e dor de mor de mare...n-am fost anul trecut, si nici anul asta nu stiu daca gasesc curaj. Daca m-as incumeta, eu as merge spre 2Mai, Vama Veche...mai in sud....acolo mergem de muuult timp, atunci cand mergem la mare in tara. Inca mai stau sa cuget, daca sa incerc sau nu, ca iris nu e chiar copil cu care sa ma plimb...imi e cam teama s-o scot din mediu..
Ruxita...ai acolo un baiat de nadejde in Kay!
Nyny..bine ca ati dormit bine noaptea trecuta, si ca ai ajutor pe mamaia.

Trimit, si incerc sa revin!
O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Bea ce anume cauti pt trombofilie?

Dece noi plecam pe la sfarsitul saptamanii. Ma bucur mult ca Luca e bine cu putulica.

Bubu da, da sper sa ne nimerim si noi la Cta.

Alicredo sa ai doua zile relaxante!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

aici sunt fetelor

ma duc sa imi fac fajitas....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bea, nu stiu ce cauti mai exact pentru trombofilie, si nu prea stiu exact daca remediul este chiar potrivit, dar cand a avut sotul probleme (varicoase, tromboflebita, i s-au inrosit si intarit venele si i se urca in sus pe coapsa toata nenorocirea aia), am apelat cu multa incredere (el, eu mai sceptica si enervata ca nu vrea sa vada un medic alopat) la unguentele cu insecte ale dr. Ciuhrii (InsectFarm). Asa prin corespondenta cred ca ar fi mai complicat sa va prescrie un tratament, trebuie facut o vizita ca sa poate prescrie crema corespunzatoare si ceva suplimente pentru curatarea sangelui.

Sotul a urmat acest tratament vreo 4 luni si si-a remediat in mare problema (adica nu si varicele care tot asa au ramas), dar a disparut umflatura, roseata, si ce e mai important a putut sa mearga din nou pe piciorul lui (i-a explodat problema cand eram insarcinata eu in luna a 7-a si eram amandoi ca doi handicapati care aveau nevoie de asistenta la tot pasul, sa ne fi vazut cum mergeam amandoi pe strada pe polei...)

Da, il recomand, consultul era 20 de lei, unguentele sunt la fel ieftine (20-25 lei tubul), doar ca iti trebuie mai multe tuburi pentru mai multe luni (sotul a facut trat vreo 4 luni).

I-am luat o crema cu insecte si Elei pentru chestiile pe care le are la maini (med de fam a zis ca e ciuperca si am facut analize si nu s-a adeverit ca ar fi ciuperca ci reactie alergica), intr-o saptamana i-a trecut tot, doar ca trebuie intretinuta problema si cum n-am aflat ce-i declanseaza reactia alergica (ea zice ca de la frig), nu am scapat de "uraciuni".
Documenteaza-te poate se preteaza acst tratament la ce are sora ta.
Sotul meu are oroare de medici, tratamente alopate, e un "pacient groaznic", tre sa ma rog de el sa faca o analiza, un consult, cand trebuie sa luam pastile in cuplu, mi le arunca, nici nu sta la discutii...
si tratamentul pe care l-a facut cu unguente l-a ajutat chiar foarte mult, in 2 sapt putea deja calca pe picior si i se retrasese toata roseata.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna....

incerc un mesaj stenografic...sunt prinsa in toate cele, dar mai ales prinsa, la propriu, de copil, e jale cu dintii, macar sa fie atat de zdraveni, pe cat de greu ies...nu intru in detalii...cine stie, cunoaste....

tomaca, ! sa-ti revii repede!!

in rest.....carti pt copii...are diverse, multe rontaite pe margini, recent a inceput sa le rasfoiasca intr-un mod inteligent

incaltaminte....in casa e doar in sosete, pt afara are o pereche de tenisi f faini, dar nu sunt cu glezna.....si ii observ glezna inspre interior, asa ca trebuie sa iau masuri urgente.....dar ce sa fac mai intai....trebuie sa reinnoin pasaportu....oare e aceeasi taxa ca pt prima data?! dau maine telefon.....

DC, sa-ti fie de bine concertu, chiar si asa....macar ai fost pe acolo

a, nu e cu ochisori, au venit rudele de la lacul rosu in forta!!!!!

revin....peste cateva zile probabil...proiecte...sesiune....canini.....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

legat de decalotat....ma roade rau de tot problema.....sa il las, sa nu il las.....pielicica se trage cam pana la marginea aia a varfului, intelegeti......si ma uitam si printr-un larousse medical la fimoza, care presupune ca pielicica sa fie stransa de tot, aia e fimoza....la noi nu e cazul...am trimis un e-mail la spitalu grigore alexandrescu si careva mi-a raspuns ca ar fi totusi recomandata decalotarea, sa nu se astepte...cati doctori, atatea pareri....parinti confuzi, copii traumatizati..sau nu.........

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

legat de decalotat....ma roade rau de tot problema.....sa il las, sa nu il las.....pielicica se trage cam pana la marginea aia a varfului, intelegeti......si ma uitam si printr-un larousse medical la fimoza, care presupune ca pielicica sa fie stransa de tot, aia e fimoza....la noi nu e cazul...am trimis un e-mail la spitalu grigore alexandrescu si careva mi-a raspuns ca ar fi totusi recomandata decalotarea, sa nu se astepte...cati doctori, atatea pareri....parinti confuzi, copii traumatizati..sau nu.........

_

pai atunci mai incearca decalatore a la home made ... si la noi se fimozeaza din cand in cand si m-ai trag si se rezolva... doar ca nu ma prea lasa, oi fi eu necalificata, mi-e frica sa nu-i rup nimic pe-acolo...

daca ei zic ca se intervine doar daca devine caz medical, inseamna ca nedecalotare comporta un astfel de risc, sa ajunga un caz medical, nu? hai sa zicem din 100 de cazuri de nedecalotari, 1 devine caz medical, suficient ca sa iei masuri de preventie, presupun ca cazul medical e mai dureros decat o decalotare mai in forta la varsta frageda, nu? totusi e interventie chirurgicala, anestie, recuperare post-operatorie cu sau fara complicatii...

uite, la dece, mult laudata crema nu a functionat, deci... ce trebuie sa asteptam???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput