Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)
Raspunsuri - Pagina 3
alexia_ada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Alexia, eu te ''botez''mereu, dar MEREU!!! Iti spun "Alexa".... Imi cer scuze, nu stiu de ce imi vine sa-ti spun asa..... Scuze, inca o data! 29+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Corry Alexa, Alexia tot de la Alexandra vin si multe persoane imi spun chiar Alexa asa ca stai linisita.
Am ajuns si eu de la medicul de familie cu trimitere pentru anlizele de trimestrul III si maine dimineata la 7 direct la laborator sunt...mi-a zis medicul ca-s palida rau si i-am zis ca alta fata nu am , a inceput sa rada
28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Roberta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cereline Bine ai venit acasa Pufi si bebe Eduard,este un scump si asteptam povestea nasterii! Cele care aveti sarcina mai avansata,la voi s a intors bebe in pozitia de nastere? A mea,de cateva zile abia isi intindea cate o labuta de nu stiam ce e cu ea,si acum numai stie nici ea ce vrea sa faca,atata se invarte;I am sugerat sa se aseze frumos cu capul in jos ca un bebelus civilizat la varsta lui,ar cam fi cazul sa o ia catre iesire ca mai am o luna si se termina contractul de inchiriere!Sper sa ma asculte,ca a si dori sa nasc natural! toate burticile! 35+ Maya-Maria AMR 4saptamani!!! |
Al meu stiu de la acografia de 31 de saptamani ca era cu capul in jos si sigur asa a ramas ca ma apasa uneori cu capul in osul pubian de zic ca iese pe acolo
34+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
pufi79 spune:
Sunt aici dragele mele, i-am dat puiutului sa pape si l-am pus la somnic , inainte de toate vreau sa va spun ca suntem foooarte bine amandoi si ca ne iubim din ce in ce mai tare .
Pe scurt o sa va spun acum cum s-au derulat lucrurile pentru ca in viitor am in plan sa postez povestea nasterii comorii noastre mai in detaliu si mai "artistic".
Ziua de joi a inceput cu usoare contractii dar nu le-am dat foarte mare importanta ptr ca erau nedureroase si rare.
Dupa cateva discutii despre "cirese" cu fetele de pe forum, m-am epilat si m-am dus sa ma intid putin. Dormeam bine cand am simtit deodata o crampa usoara ca la menstruatie, m-am trezit ptr ca nu am avut astfel de crampe toata sarcina si am simtit ca sunt uda . M-am ridicat, m-am dus la baie si am constatat ca mi s-a rupt apa, nu am intrat in panica, am sunat dr. care mi-a zis sa merg la urgenta ca vine si el acolo.
Apoi mi-am sunat sotul care a venit acasa ca vantul si ca gandul speriat si mirat ca eu calcam cand a venit .
Am luat in graba bagajul, si bineinteles ca in drum spre spital am oprit la farmacie ptr epidurala (pe care din fericire n-a fost necesar s-o folosesc).
Cand am ajuns la maternitate in jur de ora 14, incepeau deja contractiile, ca niste dureri de ciclu mai puternice insa n-am avut timp sa le dau mare importanta ptr ca s-a hotarat internarea cu dilatatie 2, au urmat formalitatile, clisma (care n-a fost deloc inspaimantatoare, dar deloc) si la ora 15 eram in sala de pretravaliu.
Mi-au asezat un TNS pe burtika, incepeau contractiile din 15 in 15 min., suportabile inca, temerea mea era ca dr. meu nu ajunsese si vroiam sa stiu daca pot face sau nu epidurala. Apoi deodata aceste contractiile au devenit dureroase si dese, cam la 2 min, nici nu m-a urcat pe capra dr. cand mi-a spus ca bebe e deja acolo......nu-mi venea sa cred, dr. meu nu ajunsese, in 5 min a venit si el m-a urcat pe capra, au urmat 3 contractii puternice care au insotit expulzia (care a durat 9 min) si minunea mea a venit..... Restul a decurs la fel de bine, acum ne luptam putin cu programul sa recuperam orele de somn dar suntem fericiti ca suntem sanatosi si impreuna . Am fugit la el, pupici.
mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi
Babylicious spune:
Salutare
Iar am plans ca o gravida sentimentala ce sunt!!! Vreau si eu asha ushor ca tine Pufy!! Te pup dulce si pe tine si pe puiul mic, si va urez acomodare cat mai rapida la program si sanatate multa! Abia asteptam si alte impresii! O sa devin "Junky" de odisee (nu ca nu eram deja)
Oana 33+ cu
Eliza Maria
florina_g spune:
Din cate vad fetelor pana acum feciansta cel mai bine cu kg
Cereline - la mine la controlul de 34 saptamani era bebe deja intors, se intinde cateodata si imi infige cate un picior in coaste de zic ca nu e adevarat.
Pufi..ce pot sa mai zic, ne-ai lasat fara cuvinte, noi cele la prima nastere cred ca citim cu ochii cat cepele ceea ce povestesti tu. Ma bucur enorm ca ai avut nastere usoara, sa dea domnul ca toate sa avem parte de asta.
36 + Eduard Gabriel
Roberta84 spune:
pufy imi bate inima de zici ca vrea sa/mi iasa din piept citind povestirea ta..totul pare atat de usor si de rapid , de-am avea parte toate de nasteri asa usoare...Ma bucur enorm pt tine ca ai scapat repede si usor si ca sunteti bine amandoi.
34+ cu Gabriel
Roberta84 spune:
Aaa raportez si eu 16 Kg pana acum. dar fie vorba intre noi nu imi sta chiar asa de rau parca, ori nu mai vad eu bine.Ee slabesc eu dupa , nu ma preocup , si de/ar ramane cateva in plus tot nu/i bai
34+ cu Gabriel
Ireth spune:
Wow, ce simplu si usor pare
Felicitari si la mai multe nasteri asa de usoare
Sa vedem cine bate recordul lui Pufi de "cea mai rapida sarcina".
Oricum Pufi, felicitari, intr-adevar emotionant... abia astept sa vina si timpul meu dar sa mai stea acolo vreo doua luni
31+
athosik spune:
Pufi .... ma bucur enorm pentru tine si acelasi lucru doresc tuturor gravidutzelor ... inclusiv mie!!!
Va pe amandoi!!!
Cum e cu alaptatul???????
Mai da-ne detalii te rugam!!!
28+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
oana.irina spune:
Roberta, merci de ajutor! Am vazut albumele si foarte curand imi fac si eu unul.
Pufy, te felicit din toata inima! BEBE e pur si simplu minunat! Sa fie sanatos, sa va bucurati de el. Cat despre nastere.., waw! Esti sigura ca a fost atat de simplu? Vreau si eu! Oricum, ai fost foarte curajoasa, si nu pot spera decat sa am si eu puterea sa trec cu bine peste nastere. La fel doresc tuturor burticilor.