Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Pufi, bine ai revenit acasa! Ai o minune mica si frumoasa, cred ca este cea mai admirata poza de pe contul comun! Refacere grabnica si sa aveti parte de cat mai multe momente frumoase alaturi de Eduard!

_
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fetelor, voiam sa propun ca cele dintre noi ca sunt aproape de termen sa intre zilnic si sa faca apelul. Nu de alta, da' sa nu stam cu sufletul la gura.
Eu fac parte dintre codase, abia la sf lui August nasc, insa atunci voi profit din plin de experienta voastra din prima luna cu bebe

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Felicitari PUFI ... te asteptam sa ne impartasesti cum au decurs lucrurile!!!
Suntem alaturi de tine si fetele de la odiseea vecina Sept-Oct 2011!!!

28+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Bine ati venit acasa Pufy si Eduard-Gabriel!!!
sa de/a Dumnezeu sa te refaci repede si bebica sa fie cumintel si mancacios.E un frumos!!
Sa fie nasterea pt toate asa cum a fost pt tine . Si intra cand ai timp sa ne dai detalii mai multe.

34+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Fetelor, sa nu radeti, dar eu nu stiu cum sa fac sa vad pozelee..

Mergi la inceput

Oana activeaza PM

34+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

ACTIVAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle_12 spune:

Buna dimineata burtici,

Pufi, bun venit acasa si tie si lui bebe! Refacere rapida, laptic mult, si colici cat mai putine!

Babyblue, am sa incerc sa intru mai des. La sfarsitul lunii intru in prenatal si o sa am mai mult timp. Pt. incurajari puteti conta oricand pe mine. Optimismul nu m-a parasit in sarcina, ba chiar s-a accentuat, si vi-l impartasesc cu mare drag. In ceea ce priveste prezentarea nasterii sper sa nu fi fost doar "screen saver-ul"

Roberta, incerc deja sa profit cat pot si-mi "fac de cap". Am facut o lista cu tot ce-mi place sa fac si n-am sa mai pot face in acceasi masura dupa ce nasc si am tot timpul programul plin. Mi-e groaza de perioada de care vorbesti tu cand nu voi mai putea lucra, nu ma voi mai putea misca, nu-mi va mai fi comoda nicio pozitie, dar trece si asta. Mai avem atat de putin, tu chiar mai putin decat mine.

Corry, La multi ani! cu intarziere Sa fii sanatoasa si prospera, si sa te bucuri de doi bebei sanatosi, mancaciosi si cuminti!

Adra_bell asa e cu breast-crawling si bonding, e tare pacat ca nu se practica la scara larga.

Krissy, bun venit acasa! Superbe pozele, iar Sibiul e un oras tare frumos, s atot faci concediu acolo .

Anaemi, tu spuneai la un moment dat ca nu te mai incap pantofii, si eu patesc la fel. Isi mai revin picioarele la forma initiala dupa sarcina sau pot sa-mi iau deja adio de la pantofii care nu ma mai incap? Cum a fost la tine la primele sarcini?
Promit sa scriu mai des , ca sa nu va dau palpitatii .

Pupici tuturor burticilor si o zi minunata!

30+ & din burtica ei

Mergi la inceput

Oana ti-am trimis PM

34+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Bine ai venit acasa Pufi si bebe Eduard,este un scump si asteptam povestea nasterii!Cele care aveti sarcina mai avansata,la voi s a intors bebe in pozitia de nastere?A mea,de cateva zile abia isi intindea cate o labuta de nu stiam ce e cu ea,si acum numai stie nici ea ce vrea sa faca,atata se invarte;I am sugerat sa se aseze frumos cu capul in jos ca un bebelus civilizat la varsta lui,ar cam fi cazul sa o ia catre iesire ca mai am o luna si se termina contractul de inchiriere!Sper sa ma asculte,ca a si dori sa nasc natural! toate burticile! 35+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!

Mergi la inceput