Strumfi de iul-aug 2011 !! BRAVO PUFY!! (59)
Raspunsuri - Pagina 4
Savvy spune:
Pufi, inca o data felicitari si sa fii fericita alaturi de puiul tau si de familie! Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti toate visurile!
Fecian, cum faci ciocolata de casa, ce reteta ai?
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
cereline spune:
Sa speram ca toate o sa avem parte de o nastere cat mai usoara!Pufi din povestea ta inteleg ca nu trebuie sa mi fie frica,si sper sa am norocul tau!Oare cine este urmatoarea care ne va spune povestea nasterii,sunt tare curioasa! 35+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!
bebelu86 spune:
buna tuturor
scuze ca dau buzna dar am ramas cu 6 cutii de ceai pt stimularea lactatie milupa. fetita mea nu mai vrea san si e pacat de ele sa le tin in casa. le dau p toate 6 cu 80 ron
dc e cineva interesat, va rog sa imi dati un pm.
ceaiul este acesta http://www.bebe bebe.ro/produse/ceaiuri/milupa/milupa-ceai-pentu-stimularea-lactatiei-still-tee-200-gr.html
am pus 2 pauze intre bebe bebe
sarcini usoare incontinuare si nasteri si mai usoare
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
Laura13 spune:
rog un PM cu parola de la mailul comun ca tocmai mi s-au sters toate mesajele private
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
anaemi spune:
Michelle la primele 2 sarcini mi s-au umflat picioarele, dar nu chiar asa. De fapt mai mult in sarcina cu Anastasia, care a fost tot vara, dar dupa nastere mi-au revenit la normal.
Spar ca si acum sa revina la normal.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
dya27 spune:
Pufi, bine ati venit acasica!!! Ai o FRUMUSETE de bebe, sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba tot ce e mai frumos in viata!
Am citit povestioara nasterii cu ochii cat cepele si parca mi-ai dat curaj! Daca ar fi la toate atat de usor si de repede..ar fi suuuper! Cred ca trebuie sa gandim pozitiv, fetelor! Iar apoi, sunt sigura ca vom uita imediat prin ce am trecut..
Raportez si eu 12 kg luate pana acum (35 s)..nu stiu unde ajungeam daca pofta de mancare de acum o luna se mentinea si pe mai departe..dar s-a oprit brusc iar acum mananc mai mult fortat si pentru ca stiu ca bebe are mare nevoie. Am citit ca mai sunt fete care au patit asa..o fi din cauza ca stomacul s-a micsorat, ma gandesc..
In alta ordine de idei, noi suntem bine, inca dorm ca un butucel, doar drumurile la baie ma trezesc o data, de cel mult doua ori pe noapte.
Vreau sa urez si eu fetelor plimbarete bun venit acasa (babyblue,krissy)! iar tie, Corry felicitari pentru rezultatele bune de la eco!
Cristelle, wow, ce putin mai ai!! Cum stai cu emotiile?
Va pup pe toate!!!
35+ Ianis-Stefan
albertina08 spune:
buna tuturor.
eu sunt noua pe aici si nu va cunosc, dar speram la un sfat. urmeaza sa nasc in iulie si mi-am cumparat niste aparatori pentru mameloane din silicon, care se lipesc pe sani si protejeaza sfarcurile in timpul alaptarii. vreau sa le pot folosi, ptr ca am o alunita chiar aproape de mamelon si imi e frica sa nu o traumatizeze bebe. doar ca le-am probat si partea aceea unde ar trebui sa intre mamemlonul e foarte lunga, imensa chiar, mie nu imi intra decat putin la baza. m-am uitat pe net si am vazut ca si cele de la alte firme arata la fel. si acum ma intrebam cumva sfarcurile se lungesc dupa nastere? ale mele sunt mici de tot, nici vorba sa se potriveasca. sau exista si aparatoare cu alungitura aceea mai mica? sau nu trebuie sa intre tot mamelonul acolo?
multumesc.
crisspy spune:
Michelle mie dupa sarcina cu Razvi mi-a crescut piciorul cam cu o jumatate de numar...deocamdata in sarcina asta inca ma pot incalta cu ce aveam, sunt curioasa pt cat timp
Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt
dya27 spune:
Pufi, pentru cand mai ai timp sa intri, poate ne zici si cum a fost cu alaptatul, te rooog mult!
Ai avut laptic chiar din prima zi?
Bebe a tras bine, e mancacios?
Ai avut nevoie de pompa? (nu stiu daca sa o cumpar dinainte sau nu)
Cum v-ati descurcat pana acum la capitolul asta?
Merci frumooos!
35+ Ianis-Stefan
lorin7774 spune:
revin si eu printre voi sa-i urez strumfului Eduard Gabriel si minunatei lui mamici BUN VENIT ACASA !!!, acomodare usoara, laptic cat mai mult, colici cat mai putini si nopti cat mai linistite.
p.s.: Pufi, recunosc ca am pandit prima ta postare, ca sa vad cand ajungeti acasa; va las sa va acomodati, citesc de pe aici una alta despre voi si ma suni tu cand poti
unde vad si eu poza aia? pls, pls, pls...ca pe FB nu'i...
sarcini usoare in continuare si nasteri usoare tuturor !