Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Canapelele n-au venit si au spus ca au 15 zile acoperitoare peste cele 30 ![]() ![]() ![]() [ Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
ai o casa fffff frumoasa. Sa o stapaniti sanatosi
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sper sa ajunga repede canapelele
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui stefyapost![]() ![]() ![]() multam simo si pisic pt pontul cu "bulina"..pana acum am luat un para si ceaiuri..mai iau un para inainte de a ma baga in pat si sper sa treaca.. FETE DRAGI,VAD CA A PICAT TREABA CU INTALNIREA... ![]() ![]() cea mai fericita ![]() ![]() 9.03.2011 |
stefy, hai sa ne vedem miercuri - 15 iun, la aceeasi ora sau chiar mai tarziu, poate pe la 4 dupa amiaza, ori in acelasi loc, oridaca puteti ajunge cu masina in zona mea, parcul IOR este fff frumos: amenajat, locuri de parcare, spatiinb de joaca, ceva terase chiar in parc, arteziene, lebede negre si albe, pauni, ratuste . Ce ziceti?
![](icon_smile_big.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui AlexinaA fetele haideti sa ne intalnim marti dimineata pe la 10-11 asa e ok? locatia poata sa ramana aceeasi daca sunteti toata de acord ![]() simo- mama ce frumos....imi faci pofta de mutata si de aranjat si de facut curat si de..... mai multe. super! yasmi- dintisooooori, ce devreme, eu nu-mi revin inca ca am nascut ![]() ![]() ![]() lalely- eu cand alaptam ![]() ![]() raportez 135ml mancati dupa baita....record ![]() ![]() am asa o pofta mare de cafea...de abia astept maine dimineata ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
eu nu pot marti
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui cami_antonia hop si eu din nou simona si eu vreau lenjerii frumoase nu am vazut pe nicaieri da nasa din bucuresti mi-a zis ca la IKEA exista de o persoana ea a zis ca ia 2 le coase la masina ca sa faca si pt pat mare ![]() |
eu i-am luat lui Cristi pt 2 pers din Cora, sunt pe galben cu niste desene, dar au cam intrat la apa...
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
stefy, hai sa ne vedem miercuri - 15 iun, la aceeasi ora sau chiar mai tarziu, poate pe la 4 dupa amiaza, ori in acelasi loc, oridaca puteti ajunge cu masina in zona mea, parcul IOR este fff frumos: amenajat, locuri de parcare, spatiinb de joaca, ceva terase chiar in parc, arteziene, lebede negre si albe, pauni, ratuste . Ce ziceti? ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
suna ok pt mine....dar sincer as prefera herastraul. daca nu se poate e ok si ior-ul...e un parc super!! si prefer dupa-amiaza,chiar la 4-5 cum ai zis si tu....sper sa reusim de data asta...
si se pare ca azi am dat inapoi degeaba...cred ca v-a fi o zi superba,fara ploi si calduri f mari
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
citat din mesajul lui anaxena intrebare: s-a schimbat parola la album? Ana-Maria mami de ![]() ![]() Maria,povestea nashterii Maria si Alex in culori |
oooo...lume noua si frumoasa!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
felicitari!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
am incercat toata dimi sa fac o pozica si nu am reusit...cum pot sigur ca o fac.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
anaxena
pauza sa fac cap nou
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze