Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Intrebare pt fetele care alapteaza:mancati rosii,castraveti???

Eu as manca dar am auzit ca rosiile chiar fac rau si accentueaza colicile...Voi ati incercat??

Eu o sg data am mancat o rosie,nu stiu daca din cauza aia era agitat..dar de atunci nu am mai mancat..Dupa ce ca am eu reprize de plans...

Va pup si va doresc o seara placuta!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

eu am mai mancat, n-am observat nimic deosebit..cert e ca uneori desi mananc doar supa si carne fiarta are niste dureri de burtica..asa ca eu nu prea am observat legaturi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

iepurash..... dintos...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

aaa...deja ? sa ne tii la curent cu marele eveniment

mami de 2 prichindei

yep!! deja se vad,,,incearca sa pocneasca gingiuta....si lui, k la surioara lui vad ca ies 2 odata! saracutul.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

yep!! deja se vad,,,incearca sa pocneasca gingiuta....si lui, k la surioara lui vad ca ies 2 odata! saracutul.....

da, si lui vlad tot cate doi cate doi pana s-a umplut gura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

imi mai dati si mie parola pentru picasaZ?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gata, am terminat de incarcat..huuuh, multe camere frate...sa vedeti la curatenie..

Lavi, wow, iese ddintzisor deja???Pai sa-l stapaniti sanatos si sa-l folositi cu spor
Stefy, sper sa te faci rapid bine!
Miki, nu e ordine nici la noi, inca suntem si noi destul de in provizorat pana vin canapelele...le-am pus in living masutza de plastic, cutiile de jucarii...sus la mansarda le-am pus corturile sa se joace...lipsesc inca multe, dar cand va fi totul aranjat am sa va arat ..la living ma refer...oricum, greu cu ordinea in casa mare...si cum ei nu mai merg la gradi si stau acasa tot timpul se face mizerie...uuuf...sunt mereu transpirata adunand dupa ei

Mergi la inceput

Lalely eu maninc rosii...am mancat inca de cand era f mic si nu am sesizat vreo legatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da simo...ii cam chinuie saracutul...este asa agitat si nervos :(( el care era numai un zambet toata ziua..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Gata, am terminat de incarcat..huuuh, multe camere frate...sa vedeti la curatenie..

Lavi, wow, iese ddintzisor deja???Pai sa-l stapaniti sanatos si sa-l folositi cu spor
Miki, nu e ordine nici la noi, inca suntem si noi destul de in provizorat pana vin canapelele...le-am pus in living masutza de plastic, cutiile de jucarii...sus la mansarda le-am pus corturile sa se joace...lipsesc inca multe, dar cand va fi totul aranjat am sa va arat ..la living ma refer...oricum, greu cu ordinea in casa mare...si cum ei nu mai merg la gradi si stau acasa tot timpul se face mizerie...uuuf...sunt mereu transpirata adunand dupa ei

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

ha ha ..lasa ca am vazut, jucariile in cutiutele lor, totul impecabil..la mine zici ca a fost razboi si nici nu mai apuc sa fac curat, nici macar pt botez.. ..o sa-ti fac maine o poza in living sa vezi ce inseamna ..

Mergi la inceput

si al meu e cam agitat...am pus-o pe seama caldurii...celorlalti le-au dat dintii la 7 (amandoi odata in ziua in care implinea 7 luni), respectiv 11 luni...Sper ca nu e Arsenie mai cu motz...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

ha ha ..lasa ca am vazut, jucariile in cutiutele lor, totul impecabil..la mine zici ca a fost razboi si nici nu mai apuc sa fac curat, nici macar pt botez.. ..o sa-ti fac maine o poza in living sa vezi ce inseamna ..

mami de 2 prichindei

Asta pentru ca dormeau...inainte sa se culce ii pun sa stranga...mare treaba si cu cutiile astea, imediat le arunci in cutie...si e ordine..SI noi inca n-am dat jos din dressing (avem un dressing numai cu jucarii) puzzelurile si jucariile mari...Vreau sa vad pozica cu livingul vostru...

Mergi la inceput