Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
voi stiti de unde pot cumpara lenjerii frumoase pt camerele copiilor?? Ca nu am nici una pt ei si mie mi se pare ca vin ca nuca-n perete celelalte...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna seara fetele
V-ati racorit gata ? a plouat ?
Eu am fost azi pe afara si era cand soare cand nori si batea si vanticelul, dar a fost ok pana am iesit de la mall si turna cu galeata, dar nu-i nimic, am pus husa pe landou si am mers am luat autobuzul si am venit acasa e prima ploaie de o prind afara cu fata in carut, dar a fost super ok
Am fost un pic prin parc si apoi ne-am oprit la mall, ca voiam eu sa imi caut ceva de imbracat frumos pentru sambata de ziua mea ca vin socrii si iesim la restaurant cred
, dar nu prea a fost mandra in toane bune si a facut nitzel scandal
si nu am apucat sa fac mare shopping, mi-am luat o pereche de pantaloni si o bluza, macar atat
i-am luat si ei o rochita frumusicaaaa
si niste pijamalute tare dragute, lila cu turquaz
Acum doarme da de cum am ajuns acasa numa intr-o gura a tinut-o, si s-a agatat de tzitzi ca maimuta si cum voiam sa ma dau jos din pat cum oaaa oaaa... ii sarea somnu cum ma simtea ca plec, si iar o mufam sa adoarma, ca altfel nu doarme
decat mufata la tzata sau leganata in brate
si asa am tinut-o de pe la 3 la 6 pana a adormit mai profund dar s-a trezit de 3 ori urland , o chinuaiau ceva vise cred pentru ca pana sa apuce sa urle o vedeam cum se stramba ... are asa un mod de a dormi cu ochii deschisi si intredeschisi, ii da peset cap, da din maini, picioare, se cearta si se lupa ea acolo in visele ei
habar nu am ce ar putea visa un bebe asa mic de sa o faca sa se trezeasca plangand asa rau
Am spus ca o sa vad unde este o biserica ortodoxa romaneasca aici in Londra sa ma duc sa ii citeasca preotul , ca zicea maica mea ca poate de aia e asa , cine stie... o sa vad cand si cum, ca pana ins ept cand mergem in tara sa o botezam mai e mult si poate se mai linisteste si ea dupa ce i-o citi
Irinuca , multumesc de info o sa at e aici pe la magazinele naturiste sa vad daca gasesc, dar nu cred , chiar azi am intrat sa vad sa imi cumpar ceva ceai de lactatie, nu aveau nimic... mai am cateva pliculete de ceai de lactatie de la weleda dar nu stiu sincer daca ma ajuta sau nu, nu mi-am dat seama ... am baut si ieri si azi si nu am vazut nici o imbunatatire, mi-as dori sa pot sa am de unde cumpaar toate stimulentele pe care le aveti voi acolo in ro, aici nu le gasesc
Pisuc, dupa cum spuneam, am fost afara si ne-a prins ploaia, dar a fost ok, trebuie sa ma obosnuiesc ca doar nu am schimbat tara, numai vremea s-a dat peste cap putin de a fost asa cald in ultima vreme, dar totusi sunt pe o insula si o sa am de furca cu ploaia mereu Felicitari sotului pentru examene si asteptam cinstea
glumesc
yasmi , te admir ca poti sa faci asa de multe chestii cu 2 copilasi, plus ambitia pe care o ai de a manca sanatos si sa faci sport si toate cele
nu-mi trimiti si mie niste praf de ala magic , sa se prinda si de mine vreo ambitie ceva, ca tebuie sa slabesc pana in sept la cununie , ca de nu e jale
madutza_bra, azi unde ai fost ? la plaja la bronzat ? cred ca numa timp de bronzat nu ai tu cu 2 copilasi
zic si eu asa, ca vad ca eu cu unu si ma plang de parca as avea un harem
catank multumesc, incerc sa fiu ok, sa rezist
de exemplu acum piscoata doarme dar eu am incercat sa dorm si nu am putut ca m-a trezit cand a inceput sa planga speriata din somn
mi-a sarit somnul de tot , plus ca plangea si fetiat vecinilor si are camera exact perete in perete cu camera piscoatei, deci concert la dublu
Somleac, sa va fie de bine crestinarea foarte frumoasa pozele, sunteti o familie tare faina
madutza, ai un fecior tare frumos, sa va fie de bine crestinarea domnisoarele stii doar ca ti-am mai spus, sunt foarte frumoase si tu esti asa gingasa
fata ta aia mare are niste ochi superbi si niste trasaturi superbe , sa va traiasca
Stefya, poti lua oscilo sau Coryzalia ca-s homeopate si poti lua si cand alaptezi sa te faci bine repede ca doar maine vine iubi tau
La multi ani!!! pentru maine pentru iubi tau
sa fie sanatos, iubit si fericit si sa aiba grija mereu de domnisoarele lui
Btw, cum il cheama? ca noi il stim numa` de iubi
Lalely, eu ti-as sugera sa il lasi mai mult timp cu bunicile cand se arata disponibile si tu ia-ti o pauza , fugi afara , aeriseste-te, fa-ti o manichiura , pedichiura... trage un spalat si un coafat la coafor, sa te rasfeti si tu... aoleo, de ce nu am eu bunici aici cu care sa o las si sa ma duc si eu la shopping fara urlatoare dupa mine? I-o mai trantesc lu tacsu in weekend cand e acasa si eu ma duc si mai gradinaresc, mai sap, mai ud... ma relaxez... mai o mancare o curatenie mica
vezi ca la mine relaxarea inseamna gradinarit si facut curat , da ? nu sunt normala
Alina06, reintalnire placuta cu sotul si cred ca o sa fie foarte foaret emotionant pentru voi toti, tu ca-l revezi dupa atata timps i el ca va vede, a plecat lasand acasa o sotie insarcinata si vine si deja isi vede feciorul maricel
ca-n filme cred ca o sa fie . eu as boci oleak daca v-as vedea
Alina.n sanatate multa si hai sa va faceti bine odata ca prea mult ati tras-o multa putere si sa ne auzim cu vesti bune
Iony, ai o printesa scumpa scumpaaaaa toata cocheta si smechera , ce mai... alintata lui mamica
tu ce mai faci? cum esti ?
Raluka, multumesc de info de acum 2 zile in urma sa speram ca nu o sa am nici eu nici o reactie adversa si totul o sa fie ok.. nu as vrea sa patesc nimic din ce spunea madutza, plus mi-e frica sa nu ma ingras mai tare, ca si asa sunt balena esuata
scrish, hai te-ai bronzat? e apa clda in piscina? l-ai luat si pe Luca la o balaceala?
Cami, ai mai apucat sa vorbesti cu sotul? sau prea ocupati cu botezul acum? intreb dar sa stii ca nu e urgenta , mai e timp pana in sept
Simona, s-a mai dezumflat ochiul? tare rau arata zici ca ti-a dat careva un pumn
sper sa se retraga si sa nu mai fie umflat si vanat pana la botez
daca nu, vezi tu.. tragi un machiaj mai tare asa, chit ca e pe zi
Roxy, ce mai face bulanoasa de Anastasia ce as mai smotoci-o eu oleak
eu pe a mea o smotocesc in fiecare zi si nu ma mai satur
tu tot slaba ca intotdeauna
vreau si eu reteta
Happinesssssss...cum e acasa in Islanda? ce mai fac copilasii? s-a reobisnuit Andrei acasa , la gradi cum e sau nu merge inca? Bombonica roz ce face? vrem sa o vedem
Bulina, frumoase pozicile de la botez ... ai un flacau mare de acum mami si tati sunt asa de fericiti, mai ales tati pare asa mandru de ficior
Monas, tu nu mai treci pe la noi deloc? ce mai fac gemenasii? pozici noi cu ei nu ne mai arati? hai mai vino pe la noi , mnie mi-e dor de tine
georgyiuly, a dat caldura in italia si gata nu mai treci la cafeau de dimineata sa ne saluti ?
ailed, sa stii ca am mancat niste inghetata azi gandindu-ma la tine dar las ca si tu acum ai voie sa papi ca nu mai esti la regim
Picky, tu ce spui nou? ne mai citesti ? te-ai intors la munca? fetitele ce fac , bine sanatoase?
Ally, asteptam pozici de la botez, hai repede cu ele abia astept sa ii vad freza la ursulet
sa va fie de bine crestinarea
Danielle, la suceava nu mai este internet ? sau nu l-ai platit si l-au taiat ? hai sa semnezi condicuta
salo_sama, nu ai reparat laptopul? cam de pre amult e stricat, te asteptam sa ne povestesti de Petra si voi
Stefana, te-a topit caldura si ai cazut sub scaun si nu mai ajungi la taste sa vii sa ne spui de bebu si tine? hai ca si ep tine te astept la raport
dyadya, cand vedem si noi pozici cu flacaul tau ? ca parca ne amenintai la un moment dat ca ni-l arati ? i-a trecut urechiusa? i-ai dat nurofen ??
copiloi, ca tot sunt la capitolul iesence , nu mai vii sa mai spui si tu ceva ? Ce face Dorothea ? papa si san si bibe ?
tu cum te simti, cand te intorci la munca ? stai 2 ani acasa ?
ai grija ca vin la iasi cand vin in tara, mi-ai promis o plimbare pe copou
alexina, ultima suta de metri si la voi cu botezul ce multe fete au fixat botezul pentru weekendul asta
sa aveti o zi frumoasa si o crestinare cu har
Millie, ce-ti mai fac fetitele? i-a trecut micutei iritatia de la fundulet ?
Ama22, tu iar ai disparut intre oale? sa stii ca te-am admirat in pozici pe blog si tare mi-a placut de micuta chinezoaica ...
sa mai vii pe la noi
Ina.click ... tu deodata ai disparut ca ala... in ceata ce0ai patit ? nu ne mai iubesti deloc?
Felicitas, La multi ani pentru maine , sa fii sanatoasa , iubita si fericita alaturi de familia ta
Te urez acum sa nu uit , plus ca maine am treaba de dimineata si la 7 jumate tre sa ies din casa, am de rezolvat cu niste documente
si m-au programat la ora 9.25 si eu cu bebe si cu ccarut tre sa iau autobuzul , numa 2 la numar sa trec juma de Londra sa ajung unde trebuie
wmagnolia daca nu-s prea curioasa, unde locuiesti? pe langa londra ? daca da poate ne vedem intr-o zi ?
Andreeaaaaaaa...unde esti ?? ce face bebe Rares? pozici noi cu voi aveti ? tot obosita? toata ziua pe afara la plimbareli ?
Donna, imi place ca ai devenit mai activa lately, sa mai treci pe la noi sa ne spui de tine si Catalina poate o si vedem intr-o zi pe printesa ta ?
Viss, gemenasii tai ce mai fac? sunt bine sanatosi ? tu cum mai stai cu sanatatea? ti-ai mai revenit din oboseala? tot asa slaba esti ?
Dorinuta, pe la Galati nu mai merje` `nternetu`? sau l-au furat rusii ?
hai vino sa ne mai spui de voi si sa ne arati pozici cu bebe Edi
Ufffff...am scris iar un roman in 3 volume se vede ca doarme piscoata si Nick gateste cina, eu frec menta pe internet
Scuze daca am sarit pe careva din fetele active sau nu, dar atat mi-am amintit
Ma duc sa vad ce face barbatu ca mi-e foame si deja e tarziu de acum, trebuie sa fie aproape gata orircum
O seara buna si ne auzim maine mai dupa amiaza ca de dimineata ma de rezolvat cu niste docomente si tre sa ies din casa de la 7 jumate
Pupici la mamici si bebici
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AlexinaA/AlexinaA.jpg)
AlexinaA spune:
fetele haideti sa ne intalnim marti dimineata pe la 10-11 asa e ok?
locatia poata sa ramana aceeasi daca sunteti toata de acord
simo- mama ce frumos....imi faci pofta de mutata si de aranjat si de facut curat si de..... mai multe. super!
yasmi- dintisooooori, ce devreme, eu nu-mi revin inca ca am nascut daramite sa ii iasa dintii la 3ljumate
sa-l alinti sa-i treaca gingiutele
lalely- eu cand alaptam.... mancam rosii si castraveti si de toate
raportez 135ml mancati dupa baita....record si asta fara proteste!
am asa o pofta mare de cafea...de abia astept maine dimineata. si bineinteles si eu tot la strunph ma gandesc cand beau cafea
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Strumpfi...moooama ce completa esti cu mesajele! M-ai terminat...
Ziua ta sambata?? La multi Ani de acum scumpa, sa fii sanatoasa, fericita si iubita...sper sa intru si sambata, dar pt ca nu-s sigura te urez de-acum..Si sa purtati sanatoase achizitiile...tu si fiica ta motzata.
Alexina, in principiu as putea si eu marti la 10..mi-ar fi ok ...nu stiu insa dc Stefy poate si la fel cu locatia...mie mi-ar placea, nu stiu insa fetele...Uuuf...greu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
strumf...ce roman ai scris.... pai tocmai tu ai spus ce ar trebui sa te motiveze!! cununia!! hai ca daca iti doresti cu adevarat sti ca se poate!
alexina hai ca avem aproape 4 luni fara o saptamana si un pic
oricum mai dureaza cred eu o sapt doua pana sparge gingiuta...offff saracutul....cum spuneam la fetita la 4 luni jumatate avea iesiti si crescuti putin amandoi dintisorii de jos iar in urmatoarele 2 sapt iau iesit inca 2 deodata sus.
offfff sunt asa necajita cu mami meu.... dintr-o simpla/banala operatie de varice a ajuns la complicatii
acum are 2 gauri deschise la un picior care puruleaza
i s a si umflat..sta cu gheata..o doare...a tot mers i a facut iarasi cu foarfeca in gaura....offf doamne....cica tre sa o deschida din nou.....i a omorarat si nervul de la piciorul respectiv.....inca o data ma dau cu capul de pereti la ce dr/conditii sunt in spitalele de stat din ro....
si i am tot spus sa mearga la particular....acum i am facut programare la o clinica particulara si daca e cazul mergem si la szeged. sa nu mai zic...ca dr ii spunea ceva de septicemie....nici nu vreau sa ma gandesc....sa vedem ce zice si celalalt dr de la privat..situatia asta tine de cateva luni...iar acum s a amplificat...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
strumphi..multam de urari pt ubi meu constantinos...abia astept sa vina. tare dor imi e de el! parca de cand a venit barza mai mult il iubesc
...
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexinaA fetele haideti sa ne intalnim marti dimineata pe la 10-11 asa e ok? locatia poata sa ramana aceeasi daca sunteti toata de acord ![]() simo- mama ce frumos....imi faci pofta de mutata si de aranjat si de facut curat si de..... mai multe. super! yasmi- dintisooooori, ce devreme, eu nu-mi revin inca ca am nascut ![]() ![]() ![]() lalely- eu cand alaptam ![]() ![]() raportez 135ml mancati dupa baita....record ![]() ![]() am asa o pofta mare de cafea...de abia astept maine dimineata ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
eu am spus si ieri...daca schimbam ziua nu voi putea decat in herastrau si nu la 10....
stefyapost spune:
LAVI- mai bine asa!! trec si dintisorii si gata!! v-a fi baiat mare
am vazut ceva poze noi cu bebicuti superbi!! pup pe absolut toti si pe mamicutele frumoase
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
inca una si ma duc pt ca e app ora 00 putem face urarile:
la multi ani fericiti sarbatoritei de azi: felicia!!! sonia si sergiu de viss!!!
cristian de spiridusha!!
christina de stefy!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)