Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

fetelor am o dilema!
vreau sa plec cu bebe in Delta, in august (cand Daria va avea 4 luni)
am rezervat la o pensiune de 4 stele, in crisan. De la Tulcea se merge 1h30min cu barca pana la pensiune.
mama spune ca sunt inconstienta. voi ce spuneti?
voi lua creme antitantari, plase etc.
conditiile sunt foarte bune. oare chiar sunt nebuna ca vreau sa plec cu bebele in Delta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Irinuca, am vazut poze tare frumoase! Eu nu cred chestia asta cu scaderea productiei la 2-3 luni, de ce ar scadea? dar cred ca ceaiurile astea naturale sau Galactogilul sunt f bune. Am gasit un link genial http://floridecires7.blogspot.com/2011/04/despre-alaptare-de-vorba-cu-un.html - merita citit de toata lumea!!!
Te inteleg si cu somnul de zi, si la noi e cam la fel... Desi am gasit un sevret, ii place sa doarma in scoicuta cam 2 ore, dar nu in fiecare zi. Si doarme tun in parc pana la 12, deci pot dormi si eu acasa cand iese cu bunica , dar zilele astea am folosit intervalul sa rezolv cu actele de CIC...
Strumphi, ce faci, ai iesit pe ploaie? Nici eu n-am mereu sanii aparent plini, dar el pare multumit. Am observat ca daca e f cald suge mai des (si de sete) daca e racoare (azi am tinut AC in casa mereu deschis) e f calm si suge normal, la 2-2.5 ore.
Cu feonul n-am incercat inca...

Va pup, ne pregatim de plimbarea de seara

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc nu mai rade asa bine eu vb de un caz concret: nepotelul meu, care are intoleranta la lactoza.

hheeloo

noi ne pregatim sa devenim

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Irinuca, eu sunt mai fricoasa poate, si nici n-am fost in Delta inca; dar parca nici eu n-as duce bebele in Delta. Argumente:
- tantari multi care pot transmite diverse boli (am inteles de creme si plase dar...)
- departe de localitati civilizate daca bebele se imbolnaveste (iar dpv medical Tulcea nu mi se pare fff bine)- Doamne fereste, face o febra o diaree ceva...
Asa ca parca as fi contra, daca se voteaza

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

noi am dat drumul la aer conditionat ca nu se poate? voi?

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

da!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fete dragi,ce facem cu intalnirea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

cred ca ma incearca o raceala!!! ce pot lua???

Mergi la inceput

s a racorit si la noi tuna....se prega de ploaie....ce bine vom dormi la noapte!!!!!!!

Mergi la inceput

Am venit si noi din parc, e asa de placut seara! Pana la urma am decis sa nu-l dau cu creme anti-tantari ci doar sa folosim plasa antitantari de la carucior. A fost si tati cu noi fiindca azi a fost primul cu felicitari la examen si are mai putine emotii pentru maine . Si de vineri e liber, luni e zi libera deci avem 4 zile numai pentru noi!!!
Stefy - ia Oscilococcinum - e genial pentru raceli si permis la alaptare - chiar si la bebei!
Delia, cat am ras cu antiaeriana! M-am vazut pe mine cand e Petru mai smarcait tot asa il plimb pe umar - beau apa, mananc, mai fac ordine, dar la toaleta nu-l iau nici eu

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutari fetele si de la noi

si noi suntem cu pregatirile de boitez in toi caci va fi pe 12 .... duminica aceasta de rusalii

sunt cam obosita
cam terminata cu fffffff multa treaba

irinuca eu as merge oriunde cu bebe de 4 luni
poatye ca in delta e mai greu daca raceste cumva
ar trebui sa ai un nr de tel al unui pediatru
si tot ce tine de febra la tine
eventual un antibiotic universal
si va fi ok

noi am mers cu bebe de 4 luni de la constantan la deva
la un congres
ahahahah

Mergi la inceput