Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

eu joi la 13 00 nu am cum sa ajung, m a sunat azi contabila ca avem de rezolvat niste acte nici mai devreme nu am cum sa ajung pentru ca pt mine moghioros e in celalalt capat al bucurestiului si logistic cu tot cu bebe imi e imposibil dar apropo de ora, vedeti ca nu caldura o sa fie problema ci ploaia, de maine seara cica vine potopul si tine pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna seara fetele

Sa va mai spun ca nu mai am lapte si cred ca il pierd, azi e a 3 zi deja de cand sanii mei sunt goi si moi ca niste sosete, pe cnacum cateva zile in urma imi curgeau si udam toate tricourile si pijamalele.. acum nu mai am mai deloc, trebuie de fiecare data sa ii dau din ambii snai sa suga si tot nu se satura ... i-am dat la ora 3 acum dupa amiaza lapte praf si din 120 cat i-am facut nu l-a baut nici pe jumate si plus ca mi-a vomitat continuu am pus-o la san desi nu aveam cine stie ce laptic in tziti, a molfait la una vreo juma de ora si a dormit dupa 30 min si s-a trezit vomitand , eu eram pe jos mancam si dontr-o data am auzit-o urland si fuga sus pe scari sa vad ce a patit ... acum e chicoteste si rade la jucarelele ei, dar nu stiu pana cand, cred ca pana i se pune pata si incepe a urla

Hai ca m-am plans destul, ma duc jos la bucatarie sa imi termin pranzul, la ora 5 jumate seara deh.. am facut curat si am stat dupa fundul piscoatei, abia acum reusesc sa mananc si eu ceva

Yasmi, multumesc de PM

O sa trec mai tarziu pe aici , pana atunci va doresc o seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Strumphi eu sincer cred ca ai lapte. Dar acum productia de lapte s-a reglementat si de aia iti simit sanii moi. Dar ei continua sa produca lapte. Se numeste establish breastfeeding. Mie mosele mi-au spus ca se va intampla asa. Trenuie doar sa ai incredere in tine. Faptul ca nu a luat decat juma de biberon inseamna ca ai suficient lapte sa ii dai. Si eu acuma am capatat mai multa incredere si o alaptez la san exclusiv ca si eu inainte ii mai faceam un biberon de lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va pe toate!! cu mare placere!

am ajuns si eu de la aerobic....facut baie la copii.....acum dat lapte la junior si nani...apoi citit povesti la bubulina si nani si apoi sper sa mai intru nitel la voi...ca, cu sotzu' nu am "treburi conjugale" diseara

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

BB yasmi chiar am vrut sa te intreb daca mai mergi la aerobic. Am fost si eu azi dar am venit cam pleostita. Exercitiile mai sarite nu le pot face ca ma doare cicatricea, abdomenrele la fel, n-a mai ramas mare lucru. O sa incerc sa fac si acasa P90x sa mi recapat incet puterile.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

buna seara!

Lavi merci pentru parola
Noi incercam sa ne revenim, acum suntem pe aerosoli si inca mai mergem la spital. Asa m-am saturat de boala....

Nu prea ma simt in stare sa scriu ...deaceea nu mai intervin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Azi am avut o zi tare plina; am drumuri de facut cu concediul si actele de CIC; bebele e mai agitat de cand e cald, in unele zile suge mult mai des, azi a papat deja de 9 ori, inclusiv la 1 ora distanta. Adevarul e ca oricat ai stii ca ai lapte, ca alaptarea e suficienta etc etc, asa iti vine din cand in cand o descurajare si ma gandesc sa-i dau niste ceai... Din pacate nu-i mai pot da LP pentru ca il suspectez de o alergie la LP (dupa cele 3 biberoane pe care le-a primit de cand s-a nascut in situatii cu totul speciale cand am avut eu drumuri mai lungi...)
Asa ca sunt cam rupta de oboseala, sotul are de maine incepand examen de primariat, n-as vrea sa fiu in pielea lui. Dar macar din WE e doar al nostru...
V-as intreba inca o data - ce folositi ca ceai, si ma refer aici la cele naturale (nu granulate), si cum le preparati?
Multumesc mult pentru ca sunteti aici!
AlinaN - multa sanatate!
Scrish si eu am vazut ca de joi vin ploi multe, asa ca mi-am propus sa mergem atunci la mall...

Mi-e ciuda ca nu reusesc sa mai slabesc, m-am blocat la o greutate cu 3 kg peste cea dinainte de sarcina si 5 kg peste idealul meu... Ei, asta e, din cauza oboselii uneori mi-e tare foame, si ca sa slabesc ar trebui sa trec la salate si gratare si ma tem pentru laptic - voi vedea... Dar pana la botez nu cred ca mai dau jos mai mult de 1 kg, asta e...

Va imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

in cap anterior am scris un mesaj si nu-l mai gasesc ...dc oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua!!!

Am terminat si noi cu botezul, petreceri si toate cele!!!

A fost foarte frumos totul si cel mai important ca bb a fost crestinat.Nu am poze momentan, trebuie sa le adun din toate partile si apoi le atasez. Sunt tare fericita si m-am linistit la maxim ca am reusit sa facem si botezul.

Vreau si eu cu voi la intalnire !

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

sa va fie de bine crestinarea
asteptam pozici
lui Edy

Mergi la inceput

Yasmi, saru'mana ptr PM

Mergi la inceput

Si acum cate ceva despre noi
printesa mea a inceput sa revina la programul normal si doarme in sfarsit noaptea
acum iesim la plimbare dimineata 2-3 ore si seara la fel
este foarte cuminte,s-o pape mama pe ea
acum adoarme singura cu ursuletul ei preferat
deja se joaca cu jucariile, tine biberonul singura uneori
o sa mai pun poze si sper sa intru mai des
va pup pe toate si pe puiuti

Mergi la inceput