Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
May3 spune:
Dbunny, sosete de compresie. Si cand stai in pat pune picioarele mai sus pe o perna ceva
Bravos Racheel
23+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
elly_b spune:
doamne cat am de recuperat ....
am intrat sa pupam pe toata lumea
noi acum ne bagam la un papa bun si total nesanatos si la un film de familie. intru mai tarziu pt rezunat
ahh si am si o veste buna care contravine cu tot ce stiam de concedii. cel putin la mine ... va zic mai tarziu
mami de (30.06.2005) si 22+
monaramona spune:
fetelor nu ma mai certati ca nu ma refeream la dieta in tot sensul cuvantului ,doar stiti voi cum suntem noi gravidele ,mancam tot ce ne pofteste inima , mai prajit, mai gras ..si cand am zis dieta ma referea ma salate , fructe cu toate ca am vazut ca nu am luat asa mult in greutate
sunt mai linistita ca am vazut ca tote ati luat mai mult sau mai putine kg
cat despre camera lui bebe,inca am hotarat sa il tinem cu noi chiar daca avem 3 camere si un flacau de 14 ani(care are camera lui)..le vom impati cand v-a mai creste
20+
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Dbunny dar eu ce ma fac ca deja am luat 14 Kg.... |
sanatoasa sa fii si sa nu te doara picioarele sau spatele, ca-i jale!
may ciorapii respectivi trebe luati din farmacie? ca am mai luat eu pe care scriau active nu stiu ce, din carrefour, dar n-am simtit diferenta, si mai ceva, is d'aia pana la genunchi? ca-n viata mea nu i-am suferit, ma strang si mai tare, imi taie circulatie chiar pe-acolo sub genunchi, acolo am si vena iesita, deci mai bine ma strangulez
eu am hotarat ca pitica mea va avea camera comuna cu fratesu, vreo 18 luni! apoi, dani la 6 ani jumate va primi berou, iar ea decoratie adecvata, perdelute, actibilde hello kitty, ca orice printesuca, na! dar acu, daca ma bag la schimburi mari...tre sa schimb si culori si perdele si candelabru si bleaaa, n-am eu timp, 3 pereti culoare cruda, 1 perete mai inchis, lila sau culoarea piersicii, ca mobila e cu mult alb, 2 actibilde cu spiderman si 2 cu hello kitty si gata.
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
andreea_t spune:
dragele mele marryan, seidana, Hayat_Kh, va multumesc pentru sprijin si sfaturi, sunteti de aur
eu sunt tare stresata ca nu gasim casuta si ca nu pot sa-i fac si eu lui bebe camera, dar important este sa fim toti sanatosi, restul ...cum o vrea Dumnezeu.
am intrat sa va salut burtici frumoase si sa va urez o saptamana excelenta!
26+
lai spune:
Eu am inceput azi cursurile de vara, predau in fiecare zi, asa ca sunt in priza si iar mi-e greu sa tin pasul cu voi
Saptamana viitoare mergem si noi la doctor, dar eco avem abia la urmatoarea vizita, in jur de 30 de saptamani de sarcina.
Mikka, La multi ani cu multa veselie!
Lori, felicitari pentru examene!
May, in Bucuresti Gabriela Dinca la Polizu si Medsana si Gheorghe Peltecu la Filantropia si la cabinetul lui particular (e undeva in Floreasca). Multa sanatate ii doresc!
Racheel, ce scumpa e bebelina ta
Zubi, si eu vreau sa decorez tot cu autocolante (care nu ar trebui sa lase urme) si cu niste tablouase. Toate cu maimute Oricum sunt si eu de acord ca, mai ales la inceput, decoratiunile astea sunt mai mult pentru noi decat pentru ei. Altfel camera lui bebe e zugravita in alb, cu pervazurile si caturile de la usi in albastru, iar tavanul bleu. Dar asta am zugravit inainte sa raman insarcinata - si evident inainte sa stim ca vom avea un baietel - si as fi lasat la fel si daca era fetita.
Lai 27+ cu
alayna spune:
Seara buna dragutele ,ce frumos vorbiti voi aici,camera de bebe
Mie imi pare rau ca avem doar 2 camere ,dormitorul nostru si un salon. Se pare ca bebele va fi cu noi in camera ,iar peste 1-2 ani ne vom muta .
Azi mi-a fost pofta de fasole si carnati si am infulecat 2 farfuri pline,vad eu mai tarziu arsuri si stare de rau
Stefy, ai gasit Hebamme? Saptamana asta incerc sa ajung la spital sa ma inregistrez si voi cere acolo o lista .
Te-ai gandit de la ce firma vei lua produse de ingrijire a pielii pentru bebe? Ma gandesc intre Penaten,Lillyputz ......nu stiu ce e mai bun
Eu mor de durere de picioare !!!!
22+
Se pare ca va fi
:)
elly_b spune:
hai ca am recuperat
Sei …. Pai suntem 2 capatanosi. Si cand ni se pune pe invers, si asta se intampla cand suntem prea obositi … nu prea te intelegi cu nici unul. Ies scantei
Andreea … zau, te inteleg perfect. Nu pt sotul tau … ca poate sa suporte si el cateva luni pentru un cadou pe viata, ci pt bb din burtica … incearca sa vezi partea plina a paharului. Nu ca eu as reusi de fiecare data .. da’ sti cum e cu teoria si practica
Zubi si eu zic la fel ca sei. Una, doua zile doar pt tine. Hai un pic de egoism ..
May … sunt afectiuni si probleme cu care se poate continua fara probleme o sarcina si se poate duce pana la capat fara ca fatul sa fie afectat. Cu toate astea n-ar fi rau sa vina in Ro. Dar chiar sa zicem ca e cancer … cum nu se transmite cred ca se poate face tratament dupa nastere.
ziceam de concedii. am fost azi la mine la RU si le-am rugat pe gagici sa calculam cand si cu cat ar trebui sa intru eu in concediu. eu am 22 de zile de concediu. si dupa cum facusem noi aici calculele ar fi trebuit, daca lucrez pana la 1 iulie sa iau 11 zile ... jumatate de concediu pt jumatate de an,nu?!?
ei bine fetele au zis ca NU!!!
au spus ca zilele nu se scad si pt perioada cat sunt in pre/post natal ci numai pentru concediu de ingrijire.
asa ca mi-au spus sa-mi iau 20 de zile si sa pastrez 2 pt noiembrie si decembrie cat o sa fiu in concediu de ingrijire ca sa nu dau bani inapoi sau sa intru pe fara plata.
deci .... am o luna intreaga de CO si prenatal abia de la 1 august
mami de (30.06.2005) si 22+
didianana spune:
vai fetelor ce ciuda imi e cand va aud cu camerele pt copii, noi stam intr-o casa de7 camere, mama, eu sotul si George, dar sunt camerele departe una de cealalta, si George a fost obisnuit cu noi, sau cel mult in camera directa cu a noastra.Ne-am tot gandit cum sa facem, si am hotarat ca daca i-am face acum camera la george, o data cu nasterea fratiorului lui, el s-ar simti exclus, gonit, asa ca ii amanam amenajarea pana primavara viitoare. Deci noi o sa ne inghesim doua persoane cu 2 copii in 2 camere..poate de multe ori chiar in una singura noaptea..Dar in primavara urmatoare ii facem camera lui, si peste cativa ani, cand cel mic si George vor fi destul de mari, George sunt sigura ca se va muta la etaj, ca ii place mult acolo, iar BB in camera lui George.Dar iarna asta cred ca ne vom sufoca..Trece ea cumva, ca doar nu suntem primii..Doar ca imi e tare ciuda ca avem atatea camere nefolosite..
RACHEEL felicitari pt vestile bune.Saptamana asta mergem si noi la eco, sa vedem daca totul e bine si daca nu cumva totusi o sa am o fetita..Eu tot sper, desi dr. a zis sigur baiat
22+ si mamica fericita de 3+ anisori
seidana spune:
Neatza eu sunt la , va astept cu drag...
Elly.. cu CO o fi fiecare firma cu politicile ei, mie fetele de la resurse mi-au zis ca se ia pt per efectiv lucrata ( cum e si in lege, insa pana la urma fiecare firma decide ce politica are pt gravidutele ei.. mie mi-au zis sa vb cu sefu, insa sincer prefer sa nu ma milogesc si sa o iau de-a buna toata...
Cu caracterele diferite.. o si ce scantei ies si la noi.. insa daca inainte de bebe ne certam si in plictiseala , cand vad ca e rost de cearta urlu de 2 ori si aca nu se inceteaza cearta eu parasesc corabia cu nervi.. , si asa is f stresata si speriata de lucruri banale, insa din lipsa de concentrare gasesc eu sa ma speriu...
Didiana .. bucurati-va ca aveti atatea camere.. in prima luna il tineti pe bebi cu voi, apoi pana pe la 2 ani cu fratiorul si apoi gasiti solutia cea mai buna.. important e ca aveti spatiu alte cupluri au o camera si oricat ar vrea atlceva nu pot face...
Andreea de nu gasiti casuta acum o gasiti dupa ce se naste bebe, oricum e prea mic sa isi dea seama ca doarme cu mami si tati in camera.. si cand o veti gasi pe THE ONE, o sa fiti pe deplin multumiti si fara compromisuri.. pe mine viata m-a invatat ca imi da ea ce trebuie la mom potrivit, si de cele mai multe ori rabdarea e rasplatita cu mai mult decat ne asteptam noi..
Ma duc sa imi fac curat in dulapuri....
27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !