Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Aaaa.. si
Dbunny.. dr mi-a zis ca s-a intors deja, deci probabil el isi da seama daca e intoarsa la eco sau pe bune.. mi-a si explicat ca desi se intorc bebeii abia dupa 28-30 de sapt, nu e nici o pb daca a mea e inoarsa de pe acum... oare? nu e vb de cat de grabita e asta mica?

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna dimineata.
Seidana mie mi s-a intors baiatul de pe la 20 de saptamani si a fost bine.Acum la ultimul eco eva nu era intoarsa si ma rog sa se intoarca ca apoi nu prea mai e loc.Asa ca fii linistita, faptul ca e intoarsa nu inseamna ca vrea sa si iasa.........s-a pregatit fata din timp sa nu se chinuiasca sa fata sa faca manevra pe un spatiu restrans .
Andra te asteptam cu poze la camera bebelului.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata gravidutelor

andreea trebuie sa gasiti si casuta odata si-o data

lai, ce predai?

didiana, baietel, fetita sanatos sa fieEste bine ca aveti o casa asa mare, mai tarziu aveti unde sa le faceti camerele copiilor

In legatura cu CO mie mi-au zos ca in functie de cate luni am lucrate.Eu pana la 30 iunie o ca fiu in CM, apoi imi iau 20 zile de CO si pe 21 iulie intru in prenatal

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Fetele, ce tacute suntem....
Nu mai avem subiecte de discutie?Le-am epuizat pe toate?

Jade sper ca esti bine....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna
Stefy, ai gasit Hebamme? Saptamana asta incerc sa ajung la spital sa ma inregistrez si voi cere acolo o lista .
Te-ai gandit de la ce firma vei lua produse de ingrijire a pielii pentru bebe? Ma gandesc intre Penaten,Lillyputz ......nu stiu ce e mai bun

Alayna saptamana asta mergem si noi la spital sa-l vizitam, sa ne inscriem la cursuri si sa aleg moasa. Deja am vazut lista ... si pt zona unde locuiesc eu e o sg moasa. Sper sa fie de treaba si sa ma inteleg cu ea (eu nu vb foarte bine lb germana, iar ea am vazut ca nu vb engleza).
In legatura cu produsele necesare atat lui bebe cat si mie ... am sa ma oreintez dupa produsele folosite in spital (ei au de obicei produse bune calitativ si nu scumpe).Iti povestesc la sf saptamanii cum a fost si ce am hotarat.

+25 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
[may ciorapii respectivi trebe luati din farmacie? ca am mai luat eu pe care scriau active nu stiu ce, din carrefour, dar n-am simtit diferenta, si mai ceva, is d'aia pana la genunchi? ca-n viata mea nu i-am suferit, ma strang si mai tare, imi taie circulatie chiar pe-acolo sub genunchi, acolo am si vena iesita, deci mai bine ma strangulez

Dbunny ciorapii de compresie sunt dati pe reteta de medic (de familie sau flebolog) si se iau doar de la anumite farmacii. Acolo iti iau dimensiuniule si te instruieste cum sa-i porti (cel putin asa e aici) ideea e sa nu faca cute.
Sunt de diferite dimensiuni: doar pt glezna, pana sub genunchi, cu danteluta pana sus sau cu totul.

+25 Maximilian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

azi sunt de serviciu la smotru.. .. asa ca am motivatie...

voi vi-ati scos verigheta?, eu dimineata am butuci in loc de degete, peste zi imi revin, chiar imi cade de pe deget... si tot ma gandesc daca nu ar fi bine sa o scot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.
dbunny, asa e cum zice stefi.
se gasesc si pana sus. problema e daca le suporti.
se mai potlua din farmacii flight socks, dar au compresie mica.eu mai port de astea in casa. cele de la Uschi le port cand plec de acas si stiu ca stau mult in picioare sau pe scaun.
alea strang nene, abia le pui, abia le scoti.
nush ce m-oi face in Romania cu ele pe caldurile alea

eu azi vreau sa fac o ciulama cu pui si ciupeci si mamaliguta.

ziceam zilele trecute ca a mea e miscacila.
cred ca s-a suparat pe mine ca o strig asa si de vreo 2 zile imi da miscari cu portia si asa anemice.
aseara eram cu doplerul pe burta, normal. inimioara bate bine si constanta. nush de ce o fi asa lenesa.

merci jade, lai si elly pt sfaturi cu fina. sa vedem ce facem. sper sa nu fie cancer, are 33 de ani...
sambata imi da raspunsul cand isi poate lua concediu si sa vad unde o programez.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Seidana, am impresia ca muncesti mai mult ca la serviciu
Da, eu mi-am dat verigheta jos ca ma strangea

May,sunt si ele pe zile, o zi mai lenesa una mai vioaie...
Ti-au trecut greturile?sau inca te mai lupti cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

voi vi-ati scos verigheta?, eu dimineata am butuci in loc de degete, peste zi imi revin, chiar imi cade de pe deget... si tot ma gandesc daca nu ar fi bine sa o scot...

eu inca nu mi-am scos verigheta, inca iese usor de pe deget desi s-au umflat un picut. daca o sa vad ca ma umflu mai rau, o sa o scot si eu ca nu vrea sa ajung sa mi-o taie de pe deget... poate totusi nu o sa fie nevoie . :D mi s-au terminat bateriile de la cantar si de vreo cateva zile nu mai stiu cate kile am , dar din cate observ m-am cam mentinut... sper sa nu am o surpriza la schimbarea bateriilor.

Lori 28+ fericita cu Mara

Mergi la inceput