Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana eu cand am contractii mi se intareste burta jos .

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai mie mi se contracta in stanga sau in dreapta la acelasi nivel cu buricu se ridica burtica in sus si se intareste.Ma tine 3 secunde.

Am ajuns acasa dar pana am mancat se facu 17,50

bebelina este bine, are 950 Gr, 26 cm, si are la maini cate 5 degete asta apropo de visul meu de aseara cu 6 degete la o mana.Mi le-a aratat pe toate.Stiti ce facea la un moment dat?Se tragea cu mana stanga de degetul cel mare de la mana dreapta

DPN este pe 7 septembrie, dupa eco are 26s ai 5 z iar dupa UM ar trebui sa aiba 27s si 2z.Nu este mare diferenta.

Colul este inchis dar nu am intrebat cat este de lung.Dar ea mi-a zis ca este bine.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Felicitari Racheel pt vestile bune de la dr.

+25 Maximilian

Mergi la inceput

Multumesc stefyFelicitati si tie pentru numele ales

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Mai fetelor apropo de camera bebelului...eu o sa fac dormitorul bleu, imi place la nebunie culoarea asta chiar daca este fetita o sa-i fac dormitorul de baietelsimplu fara ceva pe pereti.

Ma gandesc si la lila....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

buna dimineata !

zic asa pt ca eu abia ce m-am trezit dintr-un dulce somn de 2 ore de dupa-amiaza...

eu am cam absentat de la discutiile voastre din ultimele zile , am tot incercat sa invat pt examene - deocamdata le-am trecut pe toate spre marea mea usurare... maine am maine si 2 in weekend si am scapat pe anul asta!

bebelina este in asentiment cu mine la capitolul somn... mai rarut cu gimnastica, dar cand face..... face bine si apasat! imi face burta precum valurile marii cand se foieste in burtica ... imi este atat de draga! dovada ca poti iubi ceva ce inca nu ai tinut in brate - sunt absolut topita dupa ea, si tati la fel. ne rugam sa fie sanatoasa si fericita.

si ca sa termin cu "noutatile" - mananc cirese cu sacosa ... nu ma mai pot opri. am cumparat sambata 2 kg nu a apucat sotul sa manance decat un pumn - restul nu m-am lasat pana nu le-am halit pe toate ! imi plan f mult si vreau sa profit ca acum sunt fara "carne" , sa ma satur !

racheel felicitari pt gagalicea ta dragalasa si jucausa !!!

in privinta amenajatului, pt ca noi o sa stam primul an cu parintii nu cred ca o sa ne strofocam prea mult cu amenajatul - schimbarile pe care le facem in camera unde stam tin mai multe de confort - am facut pat nou mare de 1.90 m/1.5 m, am pus draperii noi la geamuri ca sa aiba bebelina semi-intuneric sa doarma la pranz bine, o sa varuim peste cateva saptamani si ii montam patutul, cam atat.... o sa se adune oricum o groaza de jucarii si maimutele ... nu imi fac griji ca o sa fie plictisitor pt ea. :)

la mine cand e vorba de contractii nu mi se intareste niciodata burta in partea de sus, ci doar cum zicea si racheel in dreptul buricului in stanga sau in dreapta burtii... poate la voi s-au intors deja bebelusii cu capusorul in jos si de asta or fi si contractiile in alte zone... habar n-am. stiu insa sigur ca aceste contractii braxton hicks sunt normale chiar si din luna a 5-a ... in luna a 7-a deja nu e nici un dubiu ca sunt de asteptat.

Lori 28+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Lore, ca mi-ai adus aminte.Bebelina este cu capul in sus sper sa nu se intoarca cu el in jos daca tot vreau cezariana macar sa am un motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach bravo pt rezultatele bune imediat dai si tu 1 kg cinste , ..

A mea e deja intoarsa.... cam repede.... eu sunt chiauna de cap... obosita nevoie mare..

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Racheel felicitari pt rezultatele ok!

seidana una-i sa fie cu capul in jos in momentul ecografiei, si alta-i sa fie 'incastrata'. O verisoara a sotului, vazand ca la 35s nu era intoarsa fata au programat-o la cezariana. O zi inainte de cezariana i-au facut eco si era fata colocata si intoarsa, oricat a crezut fata asta ca scapa de durerile nasterii, pana la urma medicii n-au acceptat sa-i faca cezariana ca n-au avut motiv pt asta

fetele pe mine de 2 zile ma dor picioarele rau, nu se umfla, doar ca ma dor dupa juma' de ora de plimbat prin magazine, ca si cand as sta 6 ore in picioare la munca, se vad varicele putin mai tare, ce safac? ce remedii pt asta sunt?? ieri am dat cu lioton, dar am citit pe prospect ca nu-i voie dat mult...
Si n-am luat decat 5 kg la bord, ce ma fac in august la 43º cu inca 5 kg??

20+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Dbunny dar eu ce ma fac ca deja am luat 14 Kg....

Mergi la inceput