Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Eu sunt pe aici. Tocmai ce am facut un dush sa ma mai racoresc , ca e foarte caldddddddddd.....
La mine, cu camera copilului, e problema.Si noi stam in chirie si apartamentul e asa impartit incat camerele sunt cam departe una de cealalta si nu-mi prea convine sa fug din 3 in 3 ore , cat e apartam de lung. Asa ca ne gandim sa creem un spatiu pentru bebe , la noi in dormitor......sa vedem acum ce si cum.....

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

io-s in zona dar nu prea am ce zice, abia astept sa ma car acasa...

Enjoying my second journey

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Racheel unde esti cu vestile de la dr?

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Pai suntem odiseea cu 3 luni ... pentru k ne-ati acceptat si pe noi cele care se presupune k nastem in august!!!! Multumim

28+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

si eu sunt in cele de august deci multumesc si eu... acum vom vedea de nastem in aug sau sept.. numai piticii nostrii stiu

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana cele de la inceputul lui septembrie toate avem sansa sa nastem prin august.Si mie la morfo mi-a dat DPN 28 august, iar la urm eco 24 august............asta din 07.07 cat am eu dupa UM.D-zeu va hotari ptr noi.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

camaady .. al meu de 7 luni ciu ciu ... deci....\matza esti eroina la capitoloul cu bulina,,, super bancul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

seidana ai pm

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

27+

Mergi la inceput

Zubi in piata sunt figurine din desene cu vreo 3 lei bucata, sunt mari se pot lipi cu banda dublu adeziva, nu lasa urme mari, sau nu ceva ce nu poti astupa cu un paharel de vopsea si o pensula, mai sunt si figurine in supermarketuri dar sunt vreo 15 le una..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

la amenajat noi nu stim inca ce sa facem....avem ap de 2 camere, 1 camera a noastra, 1 a piticului, acum ca vine bb 2 trebuie sa ne mutam desi nu as vrea ca mi-e f. drag apartamentul...dar nu mai incapem...asa ca suntem in cautari...nu ne-am hotarat inca ce facem..

Enjoying my second journey

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Cred ca ne-am hotarat si la nume, Luca-Gabriel. Cred ca la asta ramanem, dar mai avem timp sa ne hotaram

22+ si mamica fericita de 3+ anisori

super numele.. il ador asa trebuia sa o cheme pe bebelina noastra de iesea cu putza,... si eu traiesc intre norisori de fericire...

Rach te asteptam cu vestile bune

Bunny
super bancu..

PE mine iar m-au apucat contractiile dar nu dureroase.. insa se intareste burta pana sub coaste e tare ciudat oare pot fi braxton hicks de la 27 s? si ce repercursiuni are ca piti e intoarsa .. oare nasc mai repde? e leaga cele 2?
Oricum recunosc ca am cam exagerat azi cu munca... nu am avur de lucru si mi-am gasit si sa nu zic ca 4 h am lucrat degeaba.. si nu avem apa pana ls 23 si care e varza...

Mergi la inceput