Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
Hayat_Kh spune:
Eu sunt pe aici. Tocmai ce am facut un dush sa ma mai racoresc , ca e foarte caldddddddddd.....
La mine, cu camera copilului, e problema.Si noi stam in chirie si apartamentul e asa impartit incat camerele sunt cam departe una de cealalta si nu-mi prea convine sa fug din 3 in 3 ore , cat e apartam de lung. Asa ca ne gandim sa creem un spatiu pentru bebe , la noi in dormitor......sa vedem acum ce si cum.....
22+ cu
darisa spune:
io-s in zona dar nu prea am ce zice, abia astept sa ma car acasa...
Enjoying my second journey
21+
camady spune:
Racheel unde esti cu vestile de la dr?
26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui athosik Pai suntem odiseea cu 3 luni ... pentru k ne-ati acceptat si pe noi cele care se presupune k nastem in august!!!! Multumim 28+ cu robert-mihai Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!! |
si eu sunt in cele de august deci multumesc si eu... acum vom vedea de nastem in aug sau sept.. numai piticii nostrii stiu
27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Seidana cele de la inceputul lui septembrie toate avem sansa sa nastem prin august.Si mie la morfo mi-a dat DPN 28 august, iar la urm eco 24 august............asta din 07.07 cat am eu dupa UM.D-zeu va hotari ptr noi.
26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
camaady .. al meu de 7 luni ciu ciu ... deci....\matza esti eroina la capitoloul cu bulina,,, super bancul...
seidana spune:
Zubi in piata sunt figurine din desene cu vreo 3 lei bucata, sunt mari se pot lipi cu banda dublu adeziva, nu lasa urme mari, sau nu ceva ce nu poti astupa cu un paharel de vopsea si o pensula, mai sunt si figurine in supermarketuri dar sunt vreo 15 le una..
darisa spune:
la amenajat noi nu stim inca ce sa facem....avem ap de 2 camere, 1 camera a noastra, 1 a piticului, acum ca vine bb 2 trebuie sa ne mutam desi nu as vrea ca mi-e f. drag apartamentul...dar nu mai incapem...asa ca suntem in cautari...nu ne-am hotarat inca ce facem..
Enjoying my second journey
21+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana Cred ca ne-am hotarat si la nume, Luca-Gabriel. Cred ca la asta ramanem, dar mai avem timp sa ne hotaram 22+ si mamica fericita de 3+ anisori |
super numele.. il ador asa trebuia sa o cheme pe bebelina noastra de iesea cu putza,... si eu traiesc intre norisori de fericire...
Rach te asteptam cu vestile bune
Bunny super bancu..
PE mine iar m-au apucat contractiile dar nu dureroase.. insa se intareste burta pana sub coaste e tare ciudat oare pot fi braxton hicks de la 27 s? si ce repercursiuni are ca piti e intoarsa .. oare nasc mai repde? e leaga cele 2?
Oricum recunosc ca am cam exagerat azi cu munca... nu am avur de lucru si mi-am gasit si sa nu zic ca 4 h am lucrat degeaba.. si nu avem apa pana ls 23 si care e varza...