Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
MatzaRebela spune:
zubi pai vb cu omu.. si spunei ca vrei sa faci si tu camera sa para de bebe:) sa dai o lavabila colorata lipesti pe pereti nebunii.. ii spui ca in momentul in care v-ati muta ai sa dai inapoi lavabila cu culoarea care era inainte si cureti peretii... nu cred ca o sa aiba cv impotriva.. nebun sa fie sa nu fie de accord
27+ cu
Kate Rina
andr@ spune:
mersi camady
ptr link, dar imi cam prind urechile; ce trebuie sa fac acum? ![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
27+ 
didianana spune:
LA MULTI ANI MIKKA!!!
mai eu nu stiu ce avem cu sotii nostri, ori sunt ei 
ori noi...Si eu m-am certat aseara cu sotu, nici azi nu mi-a trecut..inca m-a enervat mai tare, ca m-a intrebat ce am, de parca nu ar stii
..
22+ si mamica fericita de
3+ anisori
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ mersi camady ptr link, dar imi cam prind urechile; ce trebuie sa fac acum? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() 27+ ![]() |
Te duci in coltul din dr la Start a group si sa ai grija sa-ti apara numele din odisee..............si cand va intra seidana iti va da accept.
26+ cu
Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisoricamady's baby
athosik spune:
Va
pe toate si mai vb maine ... ma indrept catre casutza!!!
Sa vad numai vesti bune maine!!!
28+ cu robert-mihai 
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
Dbunny spune:
a-pro-pos de bancuri...stiti cand e posibila dragoastea la distanta? cand e putza mai lunga ca distanta![]()
zubi daca proprietarul e anti reforme...pui doar colante mari, un tablou cu Tom si jerry ceva de genul...si gata. ce-ai planuit? Pt mine(bebe) cel mai important in ale decoratiunii in primele saptamani e www.farnatur.com/carrusel-musical-automatico-olmitos-pi-2073.html?osCsid=458936a23cee9ec1e9eb3544831bd73f/" target="_blank">asta
bafta celor ce au eco azi!
eu am maine![]()
20+
Dbunny si
Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
didianana spune:
zubi nu te stresa pt decoratiuni, noi am pictat un perete cu personaje din desene ( garfield, winnie si eyore, etc..) si sincer nu a fost asa interesat de ele..il fascinau mai mult pernele colorate sau ziarele
, te mai si miri ce..Asa ca daca inca nu poti sa ii decorezi peretii nu te necajin
..
Vai fetelor nu imi vine sa cred ca o sa mai am inca un copil, ma ia asa cate un val de fericire, cum ziceati voi parca e un vis
abia astept sa il strang in brate, sa il indragesc si sa ii vad zambetul dulce.
Cred ca ne-am hotarat si la nume, Luca-Gabriel. Cred ca la asta ramanem, dar mai avem timp sa ne hotaram ![]()
3+ anisori
zubi spune:
aaa, stiu fetele, dar asa..sa fie furmos cand vine bebe, asta ca mi-e drag mie sa vad camera asa, nu cred ca o sa il incante prea mult pe bebe la inceput cel putin...
..ma gandeam la autocolantele alea cu desene animate, s-or mai dezlipi,sau or lasa semne cand le voi da jos?
Zubi, mami
27+ cu 
minunea mea
zubi spune:
nu mai e nimenea? fetele care trebuiau sa vina de la dl. dr.?
Zubi, mami
27+ cu 
minunea mea
didianana spune:
te inteleg, ca asa obsedata am fost si eu cu desenele..De autocolante habar nu am.Normal nu ar trebui sa lase urme.
Da chiar asa pustiu e?Toata lumea e ocupata..
3+ anisori