Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Nu-mi vine sa cred ce liniste e aici, unde sunteti mai fetele vorbarete? v-ati bagat toate la smotru?

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Eu gatesc piure cu carnita de pasare si salata de varza

Fetele, tocmai mi-au venit rochitele pe care le-am comandat de pe bon prix.La-am luat si eu pe cele care aveau cele mai multe aprecieri si le-am nimerit Imi plac

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Hello
toate burticile
Andra, prima data trebuie sa dai join la grup, dupa o sa fi si aprobata. Dar daca nu avem ce aproba...

May, la faza cu cancerul de col... Eu am o prietena, de varsta cu mine (sub 30). Acum vreo 4 ani a fost diagnosticata cu cancer, a fost operata si i s-a taiat o parte din col. I-au zis: sanse sa ramai gravida 0. Ei, in cateva luni a surprins pe toata lumea. Au zis medicii: risc crescut de pierdere a sarcinii. A nascut natural, aproape de termen. Acum, are un baietel de doi ani jumatate si inca unul de aproape un an. Eu zic ca va fi bine, cateodata miracole se intampla. Si dupa sarcina va face si tratament sau operatie daca este cazul.

Alayna, da, este posibil sa se alerteze cand iti e foame tie. Nu esti singura care mi-a povestit asa ceva. Mai cunosc gravidutze care daca le e foame lor, fac bbii niste miscari si sunt tare agitati.

Am fost si noi ieri la eco. Totul e bine, crestem, avem cam 500 de grame. Ne-a mai chemat pe la 28-29 de saptamani.
Ce intrebai tu zubi saptamana trecuta, daca e bai ca sari peste o eco. Uite ca la mine medicul vrea sa sarim, a zis ca nu are rost, decat daca apare ceva.
Si e 100% cu putzulica. Ne-a fotografiat-o, o sa o pun pe grup.
De nume nu ma intrebati, ca suntem in discutii. Ne hotaram noi saptamana asta cumva.

Citeam la odiseea de mai iunie cum nasc fetele, si chiar usor, travaliu scurt de nu apucau nici macar epidurala. Si la pufy de la odiseea de iul-aug la fel.

22+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

ancaroro, da exista minuni

Felicitari pentru putza Sa fie sanatos si mancacios

Si in poza aceea de la 11s tot putza avea am vazut noi bine ce am vazut

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Racheel, multumesc.
Eu de la bun inceput am stiut ca e baietel, inca inainte sa fie la mami in burtica, asa ca....doar doctorul trebuia sa se mai convinga
Si era cu capul in jos. A zis drul ca are inca vreme si loc sa se intoarca, nu e o pozitie permanenta.
Si ma plang si eu de 11 kilograme. Cred ca in jurul meu jubileaza lumea. Pe de o parte cei care erau de parere ca eram prea slaba si se bucura sa ma vada "grasa si frumoasa", si pe de alta parte cele care ar fi vrut sa fie slabe ca mine dar nu reuseau si acum se bucura ca ma apropii de ele. Pot sa zic ca inca sunt slaba fata de colegele mele. A inceput sa creasca mai tare burtica, dar altfel ma simt in forma
Eu deja visez la silueta de dupa nastere, cand voi lasa cel putin 10 kile in maternitate si vreo 3-4 le iau cu mine acasa, dar in brate

22+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Noi ieri am fost la eco ... am ras cu doamna doctor ca PRINTESA nu avea astampar, Nu a vrut sa ne arate fatuca, cu chiu cu vai ia prins "puta" ... e activa, la masuratori am iesit cu 3 zile in minus ...speram sa le recuperam, de acuma trebuie sa mananc mai mult si sa beau multe lichide ... Nu sa pat cat pt doi CI DOAR SA MA SATUR.. Eu acre mancam o data pe zi

In rest mare lucru nu am facut... spre rusinea mea nu am putut citi nimic din urma

Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Felicitari Anca pentru cuc ! Sa creasca mare ..si bebe si cucul

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro
Alayna, da, este posibil sa se alerteze cand iti e foame tie. Nu esti singura care mi-a povestit asa ceva. Mai cunosc gravidutze care daca le e foame lor, fac bbii niste miscari si sunt tare agitati.

................

Si e 100% cu putzulica.

22+

Bijuteriile mele

Felicitari pentru putzulica !!!! Nu ai stiut sexul bebelusului pana acum sau ti-a zis la inceput ca e cu pasarica ?

Eu tot intreb ca am vrut baietel de la inceput ,adica de cand ma stiu si parca astept sa-mi schimbe verdictul saptamana viitoare la urmatoarea eco

Iar cu foamea.......habar nu aveam ca e bebe agitat ,nu mi s-a mai intamplat sa-mi fie foame cu noaptea-n cap .
Eu mananc de 2 / zi si portii mici,cred ca am sa-mi maresc portiile si sa bag 3 mese/ zi sau mai multe .
De fiecare data cand mananc ceva se misca bebe ,chiar daca halesc un mar sau un iaurt ,incepe circul cu tumbe

Azi m-am cantarit ,era sa cad jos,am luat 8 kile de la inceputul sarcinii ramasesem blocata pe cantar si i-am miscat pozitia,tindeam sa cred ca imi arata eronat

23+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

fetele am dat si eu join la grup de sapt trecuta si tot pe "waiting confirmation" sunt. am scris ca-s nane cand am dat join...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

Buna

Noi ieri am fost la eco ... am ras cu doamna doctor ca PRINTESA nu avea astampar, Nu a vrut sa ne arate fatuca, cu chiu cu vai ia prins "puta" ... e activa, la masuratori am iesit cu 3 zile in minus ...speram sa le recuperam, de acuma trebuie sa mananc mai mult si sa beau multe lichide ... Nu sa pat cat pt doi CI DOAR SA MA SATUR.. Eu acre mancam o data pe zi

In rest mare lucru nu am facut... spre rusinea mea nu am putut citi nimic din urma

Alina cu Darius Gabriel si 22+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Anilansa, sa stii ca prin lecturile mele din biometria fetala (am avut si eu nevoie sa ma documentez la un moment dat) am citit ca sunt anumite momente in sarcina cand fatul creste mult mai lent in utero urmand sa recupereze dupa. S-a demonstrat dupa masuratori ca cei mai multi bebei stagneaza in sapt 24 (pt trim 2) restul invartindu-se pe acolo. Deci e ceva perfect normal ca un bebel sa aiba si saptamani in care nu mai creste in acelasi ritm alert avand o crestere mai lenta si recuperand dupa. Deci , nu iti face ganduri ca nu te alimentezi destul , mananca de 3 ori pe zi dar nu pentru 2 (exact cum spunai si tu) ci sa te simti tu satula si satisfacuta

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput