Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Zubi, nici eu nu risc cu strandul. Mi-e frica.
Am zis insa ca fiind piscina hotelului e mai ok, oricum nu se compara cu populatia care viziteaza strandul.

Acum ma gandesc sa caut si acasa o piscina pe aproape insa nu sunt foarte hotarata, senzatia din apa e foarte misto insa dupa aia aveam impresia ca mi-a legat cineva bolovani de picioare.
Inca mai analizez.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Rallu - mami de Robert si 23+
Sufletelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, cat de frumos ai spus...." pe mine viata m-a invatat ca imi da ea ce trebuie la mom potrivit, si de cele mai multe ori rabdarea e rasplatita cu mai mult decat ne asteptam noi..", este chiar o adevarata intelepciune, si vezi cu smotrul ala, te rog..eu ieri la fel am facut, Doamne,daca am stat eu vreun pic,dar nu m-am apucat ca nebuna,asa , putina curatenie usoara, o supa, o plimbare pana la piata, am spalat niste rufe la mana..si seara pe la 10 m-a laut o ameteala de simteam ca lesin, ca ma pierd, ce m-am mai speriat,cred ca de la oboseala era, pt ca am pus capul pe perna si in secunda doi am adormit si pana azi dim nu m-am trezit nici un pica...asa ca ia-le usoar, ca noi de fapt, ne simtim in stare sa facem,dar nu e chiar asa

Aaaaaa, si eu mi-am scos verigheta de cateva zile, tot asa ca tien,dim am degetele butuci, si pe parcursul zilei se mai desumfla,dar am scos-o ca ma jena

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

hai ca mai apuc si eu sa scriu cate ceva!
felicitari racheel pentru vestile bune!
si eu am primit azi o veste buna, pe 28 plec la mare!
de-abia astept!

michella mami de Teodora si 24+cu

Mergi la inceput

eu verigheta nu o port decat cand ies din casa. asa m-am obisnuit. nu pot face nimic in casa daca am inele pe degete, nici macar verigheta nu o pot tine. sotul s-a luat dupa mine. asa ca o port in continuare, ca oricum o manevrez zilnic. prevad insa ca mi se vor umfla mainile prin iulie/august, putin probabil sa o mai pun atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Michella wow , super veste

Seidana, pe tine sigur te-am auzit o data d eun sufleu de inimi si pipote, cadn ai tu timp sa imi explici?:)

Zubi, mami27+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

michella78 buna veste

zubi te mamica si mai usor cu treburile casnice

hai ca au terminat cu chilotii roz si au luat-o cu alt filmulet

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Mai fetelor ce ti-e si cu parlamentarii astia.Poate va amintiti de la stiri ca Victor Socaciu a solicitat dublarea filmelor.Ieri erau doua legi ca ei sa le voteze si Socaciu a votat impotriva legii lui crezand ca este cealalta.

Hai ca am destul

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

zubi, racheel , am intart in priza, pe de alta parte. ca mai am una alta de pregatit si lasat in regula pe la munca zilele astea asa ca .... la munci cu mine
daca vreau distractie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Buna mamici ,ce mai faceti?
Eu n-am dormit toata noaptea s-a miscat bebelina intr-un hal de ajunsesem sa cred ca ceva s-a intamplat cu ea .M-am intors pe toate partile crezand ca stau intr-o pozitie proasta ,dar deloc. Pe la 5.00 m-am ridicat din pat ca nu mai puteam si imi era atat de foame ,de imi provoca greata ,de parca nu mancasem de zile intregi .
Am gasit un iaurt in frigider si va jur ca in 5 min bebelina s-a linistit si nu s-a mai miscat pana acum .

E posibil ca la bebelusi sa le fie foame ????Nu prea inteleg ce mi s-a intamplat

22+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. sufleu de pipote .. nu cred .. era vb de tocanita.. cu rosii cubulete, multa ceapa si cozi de ceapa , f simplu...
cu smotru.. da ar trebui sa o las aseara aproape am lesinat...

Andra.. te rog nu te supi, da chiar u merge yahoo..acu m-a sunat o prietena sa ma intrebe de i-am vazut nepotica.. ca mi-a trimis poze.. si nu pot deschide mailu si yahoo.. oare de ce?

mikka .. mai ai asa putin.. hai inca un pic..

27+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput