Strugurasi de Sept -Oct 2011 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Alayna, nu era 100% sigur ca e cu putzulica. Si parca daca nu vezi tu cu ochii tai...Era cel mai probabil baiat. Acu e sigur.
Cu mancarea, cel mai bine e sa te simti satula. Ca daca ti-e foame si cu un mar trece, e ok. Daca nu trece cu un mar, trebuie ceva mai consistent. Si eu mananc mancare 1 data pe zi, dar rontzai toata ziua. cate un iaurt, cateva mere, fructe. La banane am renuntat, ca prea m-au ingrasat.
Cirese am gustat sambata ca am fost la ai mei si are vecinul un cires, asa ca am gustat fix 2 bucati, ce treceau gardul. Mi s-au parut fara gust. Din piata nu m-au tentat, inca. Sa vedem azi daca striga dupa mine. Pofte prea mari nu am, dar astept pepenii, ca aia imi plac.

22+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

burticile!

Astazi mi-am facut si eu curaj, daca tot n-am cu cine sa ies, sa merg singura intr-o plimbare la piata. Imi era pofta de cirese si capsuni si o inghetata maaareeeeeeeeee......Dar n-avea cine sa mearga sa imi ia, al meu sot fiind plecat in delegatiuni. Mamaa ce calduri, parca tot inapoi mergeam....

Ajunsa acolo, precupetele vazandu-ma cu burta cat de balenuta ....toate ma imbiau "ia si un porumb, hai si gusta o cireasa, o visina ,ceva? Corcoduse,nu-s romanesti , buunnneee" ( iar eu le refuzam,pe toate cu mofturi si fitze ca nu-mi plac acrelile). Pe urma moshulicii de la legume, care mai de care ce sa-mi dea ....Ufffff.....unde mi-era sotul,sa poata avea cine cara atatea bunataturi????

Felicitari Anca pentru bebitza, sa creasca mare si sanatos .

Sei , mai usor cu munca, mai ales pe caldurile astea, sa nu dauneze tie sau lui bebe. Wow, daca ai vedea si la mine cum stau rufele asteptand la calcat, te-ai speria si caldura asta imi da ameteli si zici ca Tooth Fairy imi da cu bagheta plina de glitter peste ochi. Dar le iau asa incet si usor, desi sotul saracul e singurul care sufera, ca deschide dulapul si isi gaseste umerasele goale . Toate camasile ii sunt la calcat. De spalat sunt usor, ca spala masina, dar cand vine vb de calcat......

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

zubi mersi de sfat, dar daca urc picioarele prea sus, simt ca-mi trece acidu din stomac taman in gat, azi moasa mi-a spus sa cer la farmacie ciorapi de compresie de grad mediu...

may aici testul de glicemie(O'Sullivan) e musai la toate gravidele, indiferent cate kg ai pus. In Saptamana 26. Eu in august.

am avut eco morfologica azidimineata, toate bune si frumoase, fatuca-i o jucausa si jumatate, si-a aratat putzica din prima. Are 355grame, placenta grad 2, IP 1,28, IR=0,71. Ginecoloaga a zis ca e totul normal. Pun o pozica intima www.flickr.com/photos/dbunny/5808318848/" target="_blank">aici
Mi-a dat tura a 2-a de analize de sange+ urina si m-am inscris la cursurile prenatale, pt luna iulie.
am 5 kg la bord, din care 2,2 in ultimele 4 saptamani

20+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

anca, Doamne ajuta sa fie bine si pt finuta mea. merci.
dbunny, s-ar putea si aici. la 26 de sapt am intalnire cu medicul de familie. sa vedem daca imi face asta. eu oricum vreau sa-mi fac in Ro mai multe analize cand ajung.
dar eu ziceam ca stiu ca cele care iau mult in greutate ar trebui sa isi tina glicemia sub observatie mai des.

nu mai stiu cine a vorbit cu mine :D neuronii astia...

azi cica eu muncesc.
am iesit si m-am intalnit cu o prietena ca sa mai ies din butoi. graviduta si ea. mai are vreo 2 sapt.
dar e criminala. are o energie si e asa.. n-are nicio treaba. i-am zis eu ca sfideaza legile gravideniei :))

bag o inghetata acum :D

a mea pitica tot lenesa. vad ca reactioneaza cand vb cu ea si mangai burta. da un sut mic de control. creca doar ca sa ma linisteasca

mikka, nu cred ca mai scapam de greturi...

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

May , lasa copilu sa doarma ...ca o sa se razbune ea cand o sa iasa !

Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

bagai juma de kil de inghetata

o las, o las. ce-o sa fie pe capul nostru cand or iesi... valeu...
ma intreba ieri o colega daca imi mai fac griji.
si i-am zis eu. de acum trebuie sa ma obisnuiesc cu starea de ingrijorare, ca vreo 20 e ani tot asa o sa o duc... :D

azi mi-am mai luta o rochita, niste pantaloni si doua maieuri faine.
toate de maternity. :D

eu cand sunt in butoi ies la shopping. e clar.
jade, iti recomand. macar pe net si tot fa niste shopping

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Hayat_Kh, in aceeasi situatie sunt eu.Nu-mi place sa calcSi al meu dimineata ma trezeste pe langa faptul ca-i fac micul dejun imi zice calca-mi si mie un tricou sau o camasa.

may, vreau si eu shopping dar nu mai am banuti De fapt ii pastrez pentru bebelina

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 27+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Buna ziua dragi viitoare mamici,
Cum va simtiti azi? Eu sunt topita de caldura,nu am chef de nimic....Trebuie sa va spun ca acum 2 saptamani am aflat ca vom avea o putulica, deci un BAIETELLLLLLLLLLLLLL, YUPIIIIIIIII.Si suntem bine sanatosi, avem 25 de sapt.Va puppppp,pentru toate mamicile.

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/09/22/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/09/22/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anilansa felicitari ptr. fetita.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oho...........si tie ralu ptr baietel.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput