Mai-Iun 2011.HAI andreealydia!(25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

lucillegrl, asa am patit si eu cu fetita cea mai mare...
ii dai lapte praf sau de la tine?
eu la Sofia am reusit cam o luna si ceva sa ma storc dar din pacate incet incet s-a pierdut laptele

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)

--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

ii dau de la mine si cateodata lapte praf, cand am altceva de facut,sau daca nu ii ajunge de la mine. mi-am cumapart pompa de la avent si merge f bine pana acum ... la 3 ore scot peste 100 chiar 200 cateodata. ma fac la 3 ore pt ca asa mananca el. eu nu am crezut la inceput ca o sa am lapte, dar m-am muls mereu si a venit pana la urma. incerc si acum sa il pun la san dar inchide gurita si face greva sau daca reusesc sa ii deschid gurita nu face nimic sta cu sanul in gura oricat de foame i-ar fi :)mi-ar fi mai usor la san ca nu as sta sa mai sterilizez la biberoane si pompa din 3 in 3 ore :)

mami de Luca Florian ( 23.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

pupici, tuturor!
si eu am devenit mamica din 10 iunie - pitica mea s-a grabit, desi mai trebuia sa stea in burtica vreo 3 saptamani...
foarte buna pompa manuala de la avent...si eu o folosesc, ii dau supliment dupa ce termina de alaptat (tot de la mine).
Este mica, dar mi se pare asa de lenesaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkoll spune:

noi sutem bine...acuma dormim putin..lapte la san avem din belsug si sa papam si sa mulgem si sa murdarim multe tricouri(curge ca la "robinet")..de formit dormim destul de bine avand in vedere ca abia avem 4 zile ..dar ne asteptam la orice .
Voi ce mai ziceti?

39.99 sapt (aproape 40 maine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, fetelor!
ce surpriza placuta, sa vad ca ati revenit pe forum!!!
FELICITARI, SILVY, NIKOLL, DANUK! SA AVETI BEBITI SANATOSI SI CUMINTEI!
marina, e nazdravana sofia! m-a amuzat teribil faza cu berea si stikerele! intr-adevar, te poti astepta la orice de la ei! tare-s curioasa ce nazbatii va face si fii-mea, mai ales ca acum a prins gustul prostioarelor facute la ea in camera, cu usa inchisa...
tzuna, cred ca esti nauca cu programul asta de somn! daca zici ca ziua doarme bine, tind sa cred ca e chestie de obisnuinta... pentru a rari mesele, eu am apelat la suzeta, caci mi-era frica sa nu o doara burta de la suptul prea des, asa ca, in scurt timp, era ceas, papa la 3 ore. la 2 saptamani si-a scos singura masa de noapte de la 3, fiind somnul dulce. diferenta dintre zi si noapte am invatat-o cu ajutorul rulourilor, facandu-i semiintuneric si ziua, iar noaptea o culcam la inceput pe la 23:30, ca sa apucam sa dormim si noi cateva ore legate. cred ca tine totusi de copil, ne cam adaptam la propriul nostru copil. lucillegrl, sa ai laptic mult in continuare! sa nu renunti la muls, ca e pacat!
noi zburdam pe campii, adica suntem toata ziua pe-afara, prin parcuri, la plimbari lungi, ieri am fost la tara, conduc mult, sa-i dau de stire lui bebe ca e safe de-acum sa apara!
azi avem si o nunta, asa ca, cine stie...
luni merg la urmatorul control, sa vad daca bebe a lasat vreun bilet cum ca s-a hotarat cumva...
va pup!
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

IULIA si ANDREEA- multumesc pt raspunsuri.

Azi noapte a mancat la 3 ore iupiiiiiiiiiii!

Sunt mirata sa vad cate mamici tb sa se mulga pt a da laptic de la san bebelusului. Eu deja urasc pompa avent desi stiu ca e cea mai buna. Problema cu mulsul si pusul in biberon e ca tb sa fii f organizata. Dc incepi sa scoti prea rar laptele ramai fara. Deci tb pompat zi si noapte. Si cel mai greu mi se pare cu deplasarile. Dar sper sa o tin asa macar pana la 4 luni cand incep serviciul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

fetelor voi cum imbracati bebeii dupa baita ? ii infasati sau ii imbracati in hainute ? eu il infas pt ca se dezveleste mereu, dar transpira f rau, cand il schimb e ud fleasca peste tot... tzuna si eu urasc pompa :) ... din cauza ca mi s-au crapat sfarcurile si ma cam doare si mereu trebuie sa fiu pe faza cu 30 min inainte sa se trezeasca bb sa ma mulg. bebitu meu cum se trezeste urla de foame :)
danuk nu e lenesa dar a iesit din locul acela minunat, intr-un loc unde de cum iese se chinuie, sa faca caca, sa manance, sa planga .... :).
andreealydia o sarba sau o hora si sigur vine bb :).

mami de Luca Florian ( 23.05.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salutare! Felicitari tuturor proaspetelor mamici!

Noi suntem bine, toata ziua la san, in brate, n-avem colici, dormim foarte bine la aer, in scaunul de masina cand mergem la plimbare sau pe burta lui mami, in patut nici n-am incercat s-o pun ca noaptea practicam cu succes co-sleeping-ul, ca, la cat de des se scoala Natalia, cred ca ma impiedicam de nspe ori in drumul spre patut, de somn ce imi e... Sunt muuuuuult mai relaxata acum, la al treilea bebe, chiar mi se pare ca e echilibrul perfect cu 3 copii, ma descurc singura cu piticii, fac mancare, calc, curatenie, ba chiar vineri am facut si o dulceata yummy de cirese

lucille
, eu o tin numai in body cu maneca scurta sau maiou, iar la plimbare in rochite, evident

Vorbiti de muls, eu nu m-am muls niciodata, nu stiu cum e, am mufat copiii de fiecare data cand dadeau semne de foame sau de nervozitate, poate am avut si noroc, nu stiu. Nici colici n-au avut fetele mai mari, tin minte ca la prima nastere ni s-a spus la spital sa le dam preventiv la copii saab simplex, i-am dat si eu, ca nu prea stiam ce si cum, mai rau urla dupa el, cand nu i-am mai dat s-a linistit copilul

Suntem in febra pregatirilor pt botez, am antamat pozarul, dj-ul, acum caut marturii si niste animatori, recomanda cineva ceva? Si cu rochia am probleme, ca am tot probat si nu imi vine nimic Cred ca o sa apelez la croitoreasa, n-am ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Salutari si de la noi!

Felicitari proaspetelor mamici si mult succes celor ce urmeaza sa nasca!!!

Noi suntem bine, toata ziua la san . Ziua doarme f bine intre mese dar noaptea are program artistic si nu ma lasa sa ma odihnesc. Se foieste, se intinde, povesteste etc.Slava Domnului nu are colici, se satura si creste bine numai cu lapticul meu.
Ralucis], mamica implinita felicitari pentru cum te descurci cu 3 copilasi si restul trebuilor! La fel si noi practicam co-sleepingul. Si nici eu nu ma mulg deloc, o mufez si stie ea ce are de facut.
Comparativ cu primul sunt si eu mai relaxata si mi-am revenit mult mai rapid. Daca as stii ca merge tot spre bine, as mai face sigur un bb. Chiar imi doresc...dar inca nu am curajul sa fac planuri asa marete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anali80 spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici!

Fetelor apropo de lapte...Eu am nascut prin cezariana si in momentul in care a inceput sa vina laptele,la catva zile dupa operatie, am facut un puseu hipertensiv si mi s-a interzis sa beau lichide ,asa ca... am avut putin lapte si asa sunt si acum,cand bebe are aproape 3 saptamani.
I-au dat in spital,fara sa ma mai intrebe, supliment de lapte praf.Probabil plangea fff tare de foame mititelul, pt ca asa face si acasa, plange doar de foame, cand se trezeste sau cand nu se satura la san.
Eu am inceput sa ma mulg,(traiasca pompa Avent!),si sa-i dau cand se trezea prima data la san,apoi din sticluta.Incet incet nu mai dorea san ci drect sticluta,asa ca....e foarte dureros (mameloanele au rani care se vindeca cat de cat si iar o luam de la capat),cine trece prin asta ma intelege.Abia daca reusesc o data pe zi sa-i fac 100 de ml din ambii sani in rest doar cate 40-60 de ml.Plus ca intr-un san mi se tot fac niste noduli durerosi pe care degeaba ii masez si pun prosoape fierbinti ca efectul este aproape zzero.
Am si Galofor dar nu pot sa spun ca sunt prea serioasa cu el....cam uit sa iau pastilele.
Am zis sa va intreb pe voi care dati bebeilor supliment de lapte praf , pe ce lapte praf mergeti. Eu i-am luat Humana pt ca asta le dadea in spital si mi-a fost frica sa-i dau altceva in prima faza,ca sa nu refuze, dar acum am impresia ca nu se satura cu el....
Plus ca azi ma trezesc ca e constipat
Pupici tuturor

Mami fericita de LUCA

Mergi la inceput