Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

sorana ce fac piticii tai? i-ai mai dus la camin sau sunt la tara in vacanta?
raluca sa ai vreme frumoasa la bulgariciosi si asteptam tone de poze sa stii!!! sper ca ai luat aparatul cu tine si nu ai uitat sa apesi pe buton!
maya??????????? unde ai disparut? fetele tale ce mai fac?
tanima??????????? tu nu mai dai deloc pe la noi? ce face miruna? sau rares? ce program de vara le-ai facut?

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata si poftiti la o cafea.
Cu ploaia asta nu mai am chef de nimic.
Ce faceti? Ceva planuri pt week-end?
Mirela gata visinele? Mie imi plac si ca atare si compot si dulceata si prajitura

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

neatza! ce vreme! numai buna de stat in casa, cu un capuccino fierbinte in mana la un film bun! ihmmmm, nu ar fi super?!
anca vininele le-am terminat, dar nu am mai facut tot ce mi-am propus initial. am facut 24 de borcane mari de compot si am pus vre-o 6 pungulite la congelator pt pandispan, iar in 2 sticle mari pt visinata. m-am plictisit sa tot scot samburii din ele si am renuntat sa mai fac dulceatza. erau prea migaloase, fiind destul de micute visinele nu se curatau usor de samburi si nu mai ramanea mare lucru din ele. asa ca i-am dat soacrei mele ieri o oala mare sa faca ea ce vrea cu ele.

Mergi la inceput

Mare dreptate ai Mirela. Eventual si niste floricele sau chipsuri langa...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutareee feteleeee..

I'm back..a fost super la bulgarasi, nu o sa-i prindem in veci. Va recomand resortul unde am fost, chiar daca e mai departe. Un complex mare, inchis, multe alei pe unde te poti plimba, trasee pentru biciclisti, multe piscine, super super. Toate erau puse la liniuta, sezlongurile, florile, curatenie exemplara. Plaja avea aproape 200 m latime, nisip fin, intrare lina in mare, ca la Mamaia, sezlonguri pentru toata lumea. Vremea a fost buna, am putut face plaja in fiecare zi, chiar daca mai erau si ceva nori.

Poze avem o groaza, dar trebuie sa le recuperez, ca nu am facut cu aparatul nostru...nu le voi pune pe facebook, va trimit pe mail.

O saptamana buna tuturor.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

ralu ma bucur ca ati avut vreme frumoasa si ca esti incantata. eu chiar auzisem ca s-au nasparlit bulgarii rau de tot, ca dau sucuri si bere de la TEC la pahar de plastic, ba ca te mai si pun sa refolosesti pahar de plastic, ca dupa nu stiu ce ora strang tot, ca mancarea au imputinat-o si au stricat-o, ca nu mai este ca inainte.
vreau toate detalii despre sejur! nu de alta dar ma tenteaza sa ma duc prin sept undeva! asa ca... cum se numeste hotelul/statiunea?cate *? cate zile si ce pret? all inclusiv sau demipensiune? ati mers cu masina, banuiesc? la granita trebuie pasaport sau merge si cu buletin (ca doar si ei sunt UE)? pt copii banuiesc ca trebuie musai pasaport. cate ore ati facut? taxe ceva de drum, trecerea la vama costa ceva? sau statiune? etc tot ce trebuie sa stim despre zona respectiva. si asteptam pozeeeeee
mirela0521@yahoo.com

Mergi la inceput

NEATA FETELE.
RALU MA BUCUR TARE MULT PENTRU VOI. CRED CA ACUM AI ALT CHEF! Detaliiiii
Si pe mine ma intereseaza ce o intereseaza pe Mirela. Astept e-mail.

Mergi la inceput

anca eu astept poze si de la tine. nu ai mai pus poze cu voi si erica de enoooooooooorm de mult timp!

Mergi la inceput

Calculator acasa stricat doar de vreo 5 luni+lipsa timp+carat aparat si nefacut nici o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521
cum se numeste hotelul/statiunea?cate *? cate zile si ce pret? all inclusiv sau demipensiune? ati mers cu masina, banuiesc? la granita trebuie pasaport sau merge si cu buletin (ca doar si ei sunt UE)? pt copii banuiesc ca trebuie musai pasaport. cate ore ati facut? taxe ceva de drum, trecerea la vama costa ceva? sau statiune? etc tot ce trebuie sa stim despre zona respectiva.

Wow ce de intrebari..eu am doua experiente placute la bulgari. Vi le recomand pe amandoua, hotelul Riu Helios Bay in Obzor(am fost anul trecut) si complexul Duni, langa localitatea Sozopol. Am incercat de fiecare data hoteluri unde merg mai mult nemtii. Sa o iau pe rand...am stat anul acesta la hotelul Marina Beach din complexul Duni, care e format din 4 hoteluri plus niste vilute. Are 4 stele, este pe plaja, se poate manca si merge la oricare din hoteluri mai putin la cel de 5 stele, care sincera sa fiu, nu ofera nimic in plus, mancarea fiind la fel peste tot. Am luat 7 nopti si ne-a costat cam 850 euro(nu mai stiu exact) all inclusive. Sucurile intr-adevar nu sunt super calitatea, dar cred ca ar da faliment daca ar fi naturale, dar nu am auzit sa-ti puna in acelasi pahar, iar din plastic erau doar la piscina, in rest numai pahare din sticla. Mancarea e pe toate gusturile, fructe la toate mesele, dulciuri, intre mese sandvisuri, biscuiti, fursecuri, chec si in permanenta pana la 2 noaptea bauturi. Adultii pot trece cu buletinul, copiii au nevoie de pasaport. Se plateste vinieta, 30 ron parca, pe saptamana si taxa de pod 25 ron la intrare in Bulgaria si 2 euro la iesire. Nu am mai platit nimic in plus, parcarea e gratuita, taxa de statiune e inclusa in pret. Am mers cu masina, sunt vreo 400 km pana acolo, noi am facut 6 ore jumate, dar sotul meu e mai vitezoman. Apropo, un copil e gratis, al doilea plateste 50%. Noi am facut rezervarile din februarie,la early booking.

Anul trecut am fost la Obzor, ne-a placut foarte mult, poate si pentru ca eram prima data la all inclusive. Era plin hotelul de nemti, s-au distrat baietii de minune..fotbal, dartz, polo. Toate camerele au vedere la mare, curatenie exemplara. Singurele minusuri, plaja care avea nisipul dur si intrarea in apa, care era abrupta. Dar am stat numai la piscina si n-am dus dorul marii. Hotelul era pe plaja...de fapt, ambele sunt pe plaja. Ambele locatii sunt de mers cu copiii, pretul este asemanator. Noi am luat biletele de la agentia jeka, din Bucuresti..au site, gasiti toate informatiile acolo.

Daca mai aveti intrebari aici sunt.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput