Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ank999 spune:
Ralu cu intarziere, dar din toata inima: LA MULTI ANI Riana!a fi sanatoasa si cuminte, sa ai parte de mult noroc si fericire si sa tii se implineasca toate visele! Ralu sa-ti traiasca si sa fiti fericiti, sa aveti parte de multe impliniri si mult noroc!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
ralu la multi ani si din partea noastra pt riana! nu mi-am dat seama ca a fost ziua ei si doar scriu aproape zilnic pe forum! scuze de intarziere...
din ce povestesti tu despre concediu pare absolut incantator. insa tinand cont ca am mai facut ceva cheltuieli anul acesta pt concediul din olanda si urmeaza cel din august la felix, pretul de 850 euro si early booking este un pic cam mare pt ce mi-am propus eu pt sept. cred ca vom sta acasa. oricum multumesc pt detalii. si astept poze!
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ralu80 spune:
Multumim mult pentru urari, avem fata mare.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Neata fetele.
Ralu aveti fata mare , mare. Ati sarbatorit in deplasare?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ralu80 spune:
Am gasit o sampanie pentru copii in camera plus 2 pahare cand ne-am intors de la plaja si au ciocnit toti copiii din gasca, iar acasa, duminica, i-am facut tort si cam atata. Petrecerea a avut-o in avans la gradi.
V-am trimis cateva poze pe mail.
mirela0521 spune:
cum adik ai gasit-o in camera? ti-au pus-o cei de la receptie? stiau ca este ziua ei? sai cerut-o tu special? sau era printre ale bauturi cu care era dotat frigiderul din camera?
ralu80 spune:
Noi nu le-am spus nimic, au vazut ei in voucher..era in camera pe masa cand am venit de la plaja. Cred ca asta e practica lor, ca i-am mai vazut in vreo doua zile ducand sampanie si pahare, dar m-am gandit ca au cerut clientii pentru o masa romantica, desi era cam devreme pentru asa ceva..
mirela0521 spune:
super marfa! pai, intalnesti la noi asa ceva? atata ospitalitate si bunavointa sa te simti bine si onorat incat sa mai vii si alta data?! n-ai sa veeeeeeeeeeeeeezi!!!! never ever!!!
ank999 spune:
Neata fetele.
Super frumos gestul bulgarasilor. Cred ca fata s-a simtit tatre importanta
mirela0521 spune:
raluca ce faci?! ne-ai intaratat cu 3-4 poze si gata? nu ne-ai aratat hotelul, piscina si ce mai era interesant pe acolo... doar ne-ai zgandarat!
pe tine te-am vazut intr-o singura poza, nu te-as recunoaste daca te-as vedea pe strada. ai fost f zgaricta cu trimisl de poze.
fetele sunt absolut adoraaaaaaaaaaaaaaabile!!! sa iti traiasca! sunt minunate amandoua, una mai frumoasa ca alta. iar eu sunt absolut geloasa pe parul lor!!!!! asa au avut mereu parul? le speli cu ceva anume? le-ai facut vre-un tratament? le-ai ras/tuns in vre-un fel anume? care este secretul?