Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 3
ank999 spune:
Mirela eu in ultimul an nu prea am mai iesit, fara copil doar o data
Mama comenteaza ca sta cateva ore cu amandoi si ca doar ea gateste pentru 3 familii, soacramea e la tara si cand vine Erica nu o baga in seama. Cand mai sta cu ea gasesc casa cu fundul in sus. A mea copila imi spune ca ii place cu ea ca face ce vrea. Super tare Marius cu programatul.
Cat despre plecat, las ca-i iei si pe ei la felix, acum daca pleci doar cateva zile le zici ca pleci cu serviciul ca sa nu se intristeze
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
soacra mea nu comenteaza pt ca marius este febletea ei si nu l-ar refuza niciodata, iar mama mea este oricum disperata dupa pitici si isi cheltuieste toti banii pe hainute pt ei si pe jucarii. de mancare ne facem singuri. ne mai ducem pe la mama in weekend, dar nu am mai fost de ceva timp, de dinainte de pasti, iar soacra este un dezastru de gospodina.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
apropo de mintit copiii, noi si cand am plecat in olanda le-am zis ca plecam cu serv, noroc cu soacra care ne-a dat in gat!
acum cand plecam la cumparaturi fara ei deja se ingrijoreaza, mai ales rares, mereu intreaba unde am fost, dupa care adauga "credeam ca iar ai plecat la in olanda fara mine"
mirela0521 spune:
anca sa stii ca si soacra mea ii lasa de capul lor asta iarna cand mergeam undeva fara ei si ii lasam cu ea, chiar si pana la cumparaturi, pana i-am atras atentia sa ii coboare la ea jos daca sta numai cu ochii in tv si ii lasa sa faca ce vor ei... vreau sa zic ca ma asteptam sa gasesc casa vraiste cand ne-am intors din olanda, insa arata exact cum am lasat-o! nu mi-a venit sa cred ca se poate si ordine si disciplina.
ralu80 spune:
Ce misto de voi, Mirela.
Weekend placut tuturor.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
mirela0521 spune:
ce faceti fetelor? v-ati odihnit in acest weekend prelungit? eu da si nu prea. adik mi-am propus sa dorm mai mult dar nu am reusit. ba am fost in vizita, ba am primit vizite. m-am culcat seara f tarziu, noroc ca nu a fost f cald zilele astea. oricum oboseala la greu desi au fost 3 zile de week.
maine au piticii mei serbare! abia astept sa scape saracii de ei si sa stea relaxati in vacanta ca m-au innebunit ca ei nu mai vor la gradi.
ank999 spune:
Eu mor de somn
Mirela sa aveti bafata la serbare azi.
De maine ii ti acasa? A mea va merge la gradi pana se inchide. Sper ca prin iulie sa o ia mama la pranz, ca sincer i s-a luat saracuta.
Mai ai vostri au alte activitati in afara de gradi? Unde , cum , cand?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
nu ii mai duc ca si asa s-au saturat. poate doar daca vor mai vrea ei sa ii duca soacra din cand in cand si sa ii ia la pranz. desi ma indoiesc ca vor mai vrea pt ca soacra mea este fff delasatoare la capitolul gradinita. are impresia ca vai ce chin si durere este acolo pt ei. cred ca si daca ar zice ei ca vor, ea ar zica ca e mai fumos acasa cu ea!
deci, desi eu as vrea, slabe sanse de gradi dupa ziua de astazi...
activitati acasa?! mai nimic... stii ca eu sunt dezamagita de multa vreme la capitolul asta, mai ales de modul in care se lucreaza la gradi. am tot zis ca ii mut la alta gradi, de anul trecut am vrut sa ii duc in alta parte si am taraganat-o, nu sunt multumita absolut deloc de ce se face la gradi, si chiar le-am facut inscrierea la alta gradi insa pana la toamna mai este, nu stiu ce decizie voi lua. daca ii mai mut sau nu, sau daca ii las tot acolo tinand cont ca rares mai are doar 1 an si apoi merge la scoala la clasa zero. iar acasa nu imi fac prea mult timp de "lectii", si atunci cand imi fac oricum copilul, adik rares, nu vrea sa colaboreze. ajung sa urlu la el fara rost si fara rezultate notabile. ii stresez si pe ei, ma stresez si eu si tot nimic nu invata nou.
ank999 spune:
Mirela nu ma refeream la activitati acasa, ci in afrara ei;limbi, sport , etc. Si Erica merge la clasa 0 . Va avea 5 ani si vreo8-9 luni