Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

anca te-au anuntat ceva sigur despre clasa zero educatoarele? se va face in gradi sau in scoala?

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Educatoarele ziceau ca nu stiu, dar cred ca la gradi, iar eu asa sper.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

anca LA MULTI ANI! tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. si sa termini cu bine apartamentul!

Mergi la inceput

Multumesc Mirela. sa va dea DD si voua toate cele bune.
Cum a fost la serbare?
Cat despre apartament, dupa calculelel mele cred ca pana la sfarsitul anului termin cu toate, dar ca sa ma pot muta cred ca mai imi ia cam o luna

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

ai vandut deja garsiniera? sau unde vei sta inca 1 luna pana termini de amenajat?
rebeca a fost iedul mijlociu. o imbracase in costum national (toti iezii inclusiv capra) si ea nu l-a suportat deloc. o enerva la culme bluza aia care avea manecile f lungi, se pusase deja pe smiorcaiala, noroc ca am avut la mine o bluzita care aducea cat de cat a ie si am schimbat-o. de fapt preconizasem ca nu ii va placea imbracata asa si special luam bluzita de acasa. in weekend incercase mama (ca sa o obisnuiasca cu ideea) sa o imbrace intr-un costum national cum se imbraca iezii din poveste si ea nu a vrut, nu i-a placut deloc. ea vroia sa se imbrace la serbare in costumul roz de balerina pe care l-a primit de ziua ei de la mama, printre multe alte rochite frumoase care mai de care. deci abia a acceptat cealalta bluza si abia si-a lasat fusta de national pe ea. masca nu a suportat-o pe cap deloc, a dat-o jos si a tinut-o in mana.
rares a fost praslea cel voinic si era f incantat de pelerina lui, de sabiile si arcul cu care il echipasem. el chiar a fost cumintel, nu a comentat saracu mai deloc, decat la sf cand s-a plictisit si nu a mai vrut sa participe la serbare deloc. tot tragea de mine sa plecam odata!!
serbarea in sine nu a fost prea grozava. d-na de engleza a intarziat extrem de tare si copiii s-au plictisit asteptand. pana la urma a inceput serbarea fara sa o mai astepte si a facut si ea programul de engleza la sf serbarii ceva scurt, nu stiu exact ce a fost ca nu am mai stat. eu am iesit cu beki ca avea nevoie la wc si am ramas pe afara ca nu a mai vrut sa intre inauntru. beki oricum nu a vrut sa isi spuna poezia, nici la cantece nu a participat, a stat cuminte pe scaunelul ei si cam atat. rares a spus poezia f frumos si a cantat la majoritatea cantecelor. se plictisise si el la sf si era atent la cu totul altceva decat sa cante, iar de dansat nu au mai vrut nici unul sa danseze brasoveanca alaturi de ceilalti copii.
cam atat in mare despre serbare! voi cum v-ati descurcat?

Mergi la inceput

Cred ca au fost tare scumpi picii tai. Nu ti-am spus ca a mea nu a stat pana la sfarsit ca se plictise si zicea ca o dor picioarele, iar dupa ghici cine alerga?

Mergi la inceput

ce sa le faci mai anca, sunt copii. poate erica chiar se plictisise!
iti dai seama ca ei, copiii in general, au repetat vre-o 2 saptamani cantecele si poeziile pt serbare. eu nu cred ca fie copil care sa nu le stie, ci cred ca s-au plictisit asa de tare de ele incat nu mai prezinta nici un interes pt ei aceleasi cantece zi de zi repetate!!! chiar cred cu tarie acest lucru.
oricum eu de la rebeca nu am avut f mari pretentii deocamdata pt ca este destul de mica. abia a facut 3 ani. iar anul asta de camin a fost mai mult ca sa ii fac si ei o ocupatie, sa o responsabilizez putin, sa aibe si ea un serviciu la fel ca mami sau tati si, pana la urma, la fel ca rares. am vrut sa fie amandoi egali, cu drepturi si obligatii deopotriva. as fi absurda sa ii pretind "luna de pe cer" cand nici macar rares la cei aproape 5 ani si 2 de camin nu stie f multe. insa are timp. la el in grupa majoritatea sunt mai mari decat el, si doar 4-5 copii mai mici ca el, printre care si rebeca. deci si el a fost anul trecut mezinul grupei. si se cunoaste diferenta si de cateva luni intre copii, dar de 1 an si ceva. copii mai mari se concentreaza altfel, retin altfel, alte detalii, alte lucruri, spre deosebire de rebeca care retine doar culori sau forme sau nume. in fine, discutia pe tema asta este lunga.
dar ia zi-mi ce program ai astazi? ceva special? vre-o surpriza de la G? sau de la ai tai?
si nu mi-ai zis de ce te interesa de activitati extrascolare. vrei sa o inscrii la innot/balet/canto chestii din astea?

Mergi la inceput

Program Mirela: pana pe la 17.30-18 la munca, G lucreaza de la 7 la 19, iar apoi e musai sa se duca pana la apartament, deci pana la 21 nu il vad, bani - sufletul...Hai ca sunt cam prost dispusa din cauza unei zile de kk la munca...
Mi-ar placea sa o inscriu pe Erica la ceva, dar nu stiu ce, unde, cand...nu prea ar avea cine sa o duca, da tot cred ca acum de pe la 5 ani ar trebui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani Anca, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe lucruri bune in viata...te-ai suparat la serviciu chiar de ziua ta?

Avem si noi serbarea sambata si dupa o tin pe Riana acasa, sa vedem daca toata vara. Eu am inschis-o la dans, se va face si pe timp de vara..astept doar sa se formeze grupa si o duc. Vroiam initial sa o duc la balet, dar cred ca o las pana la urma acolo. As mai vrea pian, iar din septembrie o duc la niste cursuri de desen, care se tin la liceul de arta...ei ii place tare mult sa deseneze si cred ca l-a mostenit pe tac-su la capitolul acesta..el e talentosul din familie
Eu tocmai am aflat ca un baietel pe care l-am vizitat duminica a facut varicela...Riana a facut deja, dar ce ma fac cu Erica? Stau cu frica in san sa nu se duca marea noastra.

Cam atatea news de la noi..

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

neatza fetelor!
anca pt ziua nasoala de la serv chiar de ziua ta!
ralu daca fata are talent la desen da-o sa si-l cultive. e pacat sa nu incerci. si dansurile sau baletul sunt frumoase daca ii plac. bafta la serbare. poate pui si ceva poze pe fb. cat despre varicele nu te mai stresa. poate nu va face pitica. poate nu a contactat virusul ca sa il aduca in casa daca ea a avut deja. te pt incurajare
ai mei sunt antitalent la dansat si desenat. nici unul nu danseaza prin casa, de desenat nici atat, abia coloreaza si nici la asta nu au rabdare sau drag de a colora. de creatii proprii nici atat nu incape vorba. deci nu are rost sa ii duc la asa ceva. poate la innot, ca amandoi sunt innebuniti dupa apa, iar pe rares ar trebui si la ceva lupte pt ca e tare mototol si nu stie sa se apere. nu are tupeu in el deloc, se lasa batut de copii, nu stie sa riposteze, imediat plange si asteapta sa ii sarim noi in ajutor. mi-ar placea sa isi dezvolte personalitatea si sa fie mai curajos. si cred ca ceva karate i-ar fi de ajutor.

Mergi la inceput