Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
eladea2005 spune:
haha...Victo, ma distrezi de numa cand vine vorba de al tau sot si Stefan... ziceai tu cand ne plimbam ca cine stie cum il imbraca pe Stefan...si ai avut dreptate...ce sa-i faci, is barbati, asta e...
paula, sa stii ca incep si eu cura...ca vreo 4-5 kile tot tre sa dau jos...mai ales de la burta... dar cum fac cu dulciurile si prajiturile???? ca painea treaca mearga... tocmai am bagat juma de cioco in mine... sa-mi fie rusine...
ce mi-a mai placut cum ne faceau toti loc in gradina botanica...na, adevarul e ca cam incurcam circulatia pe alei...dar toti se uitau zambind la copilasi... e fain sa fii mamica de copil mic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Doamne fereste, tu, Rodi, m-am socat citind diagnosticul. of, Doamne, sper sa fi gresit aia...
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Saddie, pai sa le vezi pe celelalte fete cum arata...zici ca au 16 ani...ce ma enerveaza - din cauza lor nu mananc eu
Alice, pt sanii aia tin eu cura. Nu mai imi intra nicaieri, tot pe afara sunt cu ei. Si nu mai alaptez cam de 8 luni, nu mai sper ca mi se faca la loc, asa mai mici. Nu ar fi pb chiar asa mare, daca ar fi egali, dar am ramas cu unul mai mare si unul mai mic. Doare tare o operatie de siliconare? Are cineva habar? Nu acum ma intereseaza, dupa al 2lea copil...cu banii de la botez imi pun silicoane... Pana la urma s-a mai dus Marius, dupa nas, sau nu?
Victo, eu asa va simt...ca nu va lasati voi fara o fetita
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10
carla_2008 spune:
Neata fete,
o parola va rog ca eu nu am vazut filmuletul fcut de Rody!
LMA pt sotul lui Rody,cu intarziere, si LML pt toti delfinasii!!!
peste 3 zile sarbatorim pe sefu' Andrei!!!!!!!!!!!!!!
am vazut ca vorbeati de cantitatea de papa/zi. noi papam cam 1250-1300 gr/zi(lapte 500,papa restul). Mi se pare muuult!eu nu mananc atata intr-o zi,iar ca kg avem doar 9100 si 9300
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Doamne fereste, tu, Rodi, m-am socat citind diagnosticul. of, Doamne, sper sa fi gresit aia... |
no, io m-am speriat aseara cand am vazut ca plange fata ca nu poate inchide ochiul drept . dar am vazut ca parintii nu se streseaza si am crezut ca poate a mai facut asa, ca e mai scmiorcaita de felul ei si asa cere atentie...
de dimineata era si mai rau, nu putea inghiti apa, ii curgea pe la coltul gurii . cred ca de sambata a inceput, dar nu si-au dat seama...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
eladea2005 spune:
doamne fereste, Rodi...da cum s-a ajuns la diagnosticul asta? asa brusc si dintr-odata? ar fi trebuit sa apara in timp ceva semne, ma gandesc...ofof...tinem pumnii sa nu fie totusi asa ceva... sanatate fetitei!
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
tu Paula esti teroare... zici ca nu-ti place ca ai sanii mari?? daca ai stii cate femei ar vrea sa aiba ce ai tu...
deci te siliconezi... vreo 3000 euro strangi la botez?
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Paula draga, eu sa am asa tzitzi ca tine, numai cu ele pe afara as sta! arati foarte bine!!!si e foarte faina rochia!
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
of, rodi, ce aiurea..of, Doamne fereste!
mi-e foaaameee...
am niste pate facut de mine, ma duc sa vad dc mai e bun.
da, andreea, sunt tare dragalasi astia micutii.
paula, da ceva sport mai intensiv nu faci?
da tu fetelor, voi sunteti si inalte..eu multam ca nu am ramas cu kile, decat cu ceva burtica (de lene, ca nu fac nimic sa o dau jos)..da la 1 metru jumate cat am eu, si 2-3 kile se vad urat
mereu am fost stresata ca sunt asa piticot :(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Victo, nu fac mama, sport!!! Mi-e lene. Nu mai bine stau pe forum si la tv? Ma duc la masaj si atat...eu sunt o pers mai comoda, din fire, nu ca Raul ...vreau sa fiu si slaba , sa arat bine, dar sa nici nu fac nimic.
Mie nu-mi prea place cu sani mari. Eu i-am avut intotdeauna normali, nici mari, nici mici , numai bine sa nu tb sa port sutien...Acum nici nu vreau sa ma gandesc la sanii mei...sunt mari, moi...
Eladea, nu tb sa dai jos nimic. Ia pune mana si manaca ce vrei si lasa prostiile!!!
3000 de euro? Pai atunci tb sa fac mai multi copii, am nevoie de vreo 3 botezuri . Dar doare tare?
Rody, biata fata...de la ce o fi facut? sa ne spui si noua cand afli ceva? Ce o durea? Capul?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10