Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (141)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

care stie in ce faza e luna?! vreau sa-i tai Mariei parul si as prefera sa fie luna crescatoare

Io habar n-am dar m-ai facut curioasa, de ce?

eu stiam ca daca vreau sa-mi creasca repede parul, sa-l tai in perioada de crestere a lunii. adica in general, o actiune care necesita crestere, dezvoltare, evolutie e bine sa se inceapa cand e luna noua (a fost in 2 iunie, luna e in crestere pana pe 15 iunie ). iar o cura de slabire, curatenie, lasat de fumat e bine sa ne folosim de fazele de descrestere

acuma ca am cautat pe net sa vad care-s fazele lunii (pe modelul de calendar meu ortodox care-l am anul asta nu e trecut...), am gasit asa:

"Daca forma lunii este de secera (in forma literei C) - luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) - luna este in crestere? Litera descrie exact invers faza lunii - D - in Crestere, C - in Descrestere."

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Ramona ms pt promptitudine,o sa intreb despre ce mi-aai zis.

Nu ai pentru ce....oricand.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

ramona, vin si eu cu o intrebare: e ok sa faci electrostimulare si termocuverta daca alaptezi?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Electro da, termocuverta nu pt ca presupun ca acolo iti face si impachetrai...astea sunt contraindicate la alaptare!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, sa nu se inteleaga ca-i iau apararea Gabrielei, dar eu tin telefonul pe silentios, niciodata nu-l iau dupa mine. Daca se intampla sa sune cineva... sun inapoi doar daca am nr. in agenda.

rodyka, pe 2 iunie (de inaltare) a fost luna plina, pe 15 este luna noua, deci de atunci cred ca poti sa-l lasi sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Baby, . ce bine ca ai un copil mancacios!!!

Giorgia, inseamna ca te asteptam si mai des in povesti, daca nu mai trebuie sa faci papica pt sot, nu calcat, spalat. Acuma va faceti de cap, doar voi, fetele! ei, zic si eu asa, sa te incurajez nitel.

Paula, bunica siliconata

Racusor, spor la invatat!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui saddie

Citat:

care stie in ce faza e luna?! vreau sa-i tai Mariei parul si as prefera sa fie luna crescatoare

Io habar n-am dar m-ai facut curioasa, de ce?

eu stiam ca daca vreau sa-mi creasca repede parul, sa-l tai in perioada de crestere a lunii. adica in general, o actiune care necesita crestere, dezvoltare, evolutie e bine sa se inceapa cand e luna noua (a fost in 2 iunie, luna e in crestere pana pe 15 iunie ). iar o cura de slabire, curatenie, lasat de fumat e bine sa ne folosim de fazele de descrestere

acuma ca am cautat pe net sa vad care-s fazele lunii (pe modelul de calendar meu ortodox care-l am anul asta nu e trecut...), am gasit asa:

"Daca forma lunii este de secera (in forma literei C) - luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) - luna este in crestere? Litera descrie exact invers faza lunii - D - in Crestere, C - in Descrestere."

Eu m-am uitat pe calendarul ortodox. Pe 2 iunie e bulina neagra, asta nu inseamna luna plina? Pe 15 e cerc gol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Rody, asa stiam si eu cu 'literele' lunii.

Natali doarme de la opt, binenteles ca a avut un singur somn pe zi dupa cum am prevazut. Am incercat pe la cinci jumate s-o adorm, dar n-am avut sorti de izbanda. Cel putin azi n-a fost smiorcaita ca ieri. Chiar avea chef de joaca, dar dupa baita, cum ne-am pus pe canapea, in 3 min a si adormit.
Il astept pe sot sa vina de la miscare sa ma bag si eu la un dus.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

io raspund la toate telefoanele..si sun inapoi indiferent de nr, de retea..:)

am culcat prichindelul..fara sa suga..l-am tinut un picut in brate..era linistit..se pregatea sa adoarma..cand...of course..intra Stefan ioi ce m-am enervat..mihai gata, ii sarise somnul..asa ca am iesit din camera, ca stefan avea musai treaba cu mine..mihai a plans pana a adormit..iar eu sunt in continuare nervoasa..no, vezi, paula, de ce nu imi mai trebuie inca unul???

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Georgia, fii barbata!

Paula, si eu ma distrez de mor la mesajele tale. Esti tare haioasa.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

rodyka, pe 2 iunie (de inaltare) a fost luna plina, pe 15 este luna noua, deci de atunci cred ca poti sa-l lasi sa creasca

eu am gasit ca in 2 a fost luna noua!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, harnicutelor, cd sa pun compot de cirese? sa mai astept un picut? la noi sunt 8-9 lei kg

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput