Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:

am vazut pozici.Magda,Iarina-seamana cu tine,dar Rares....el cu cine?mereu am vrut sa te intreb!

Iarina seamana cu tati iar Rares seamana cu mami.
Pe bune !

rares - clipe in spirala norocului

Mie nu mi se pare asa-Iarina are privirea ta!Rares are ochii mari-tu nu,tati nu!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

ce tareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Magda..sa zici repede cu cine ai facut copilu' acum!!! ca altfel sa vezi ce-ti face politistu' ...ce tareeeeeeeeeeeee!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara
eu acum am terminat de facut budinca de tapioca pt David, pt prima data, a iesit f gustoasa...ca deja nu mai stiu cum sa-i fac laptele ,gros' de papat cu lingurita...

i-am facut o jucarie noua: www.activitaticopii.ro/toboganul_pentru_mingiute" target="_blank">asta
f interesante activitati si nu te costa nimic...
ii asa de fericit ca baga el pe acolo mingiute si masinute mici, asa se bucura ca-mi da plansu' ...in sensul bun evident....ca vad asa bucurie curata pt asa lucruri marunte

editez sa spun ca budinca de tapioca a fost un real succes, nu stiu cat ar fi vrut el sa pape dar eu m-am oprit cand deja mi s-a parut ca-i prea mult ...
el oricum papa orice ii dau, dar sa fie neaparat cu lingurita

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Ii pup pe strumfii tai si pe tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
Mie nu mi se pare asa-Iarina are privirea ta!Rares are ochii mari-tu nu,tati nu!

Noroc ca esti altfel vedeai tu !
Singura asemanare a Iarinei cu mine este culoarea ochilor iar Rares are ochii mari ca mine.
Nu te lasa pacalita de cele aproape 8 dioptrii de la ochelari care imi fac ochii atat de mici !

Ma rog, Iarina o avea gesturile mele (cum spui tu ca are privirea mea) dar fizic e leita tati.
Si ca sa ma laud in continuare, buclele lui Rares sunt de la mine, chiar daca eu le-am cam pierdut in facultate.

ca sa nu cumva sa te fi suparat cu laudarosenia asta a mea plina de modestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:

Noroc ca esti altfel vedeai tu !
Singura asemanare a Iarinei cu mine este culoarea ochilor iar Rares are ochii mari ca mine.
Nu te lasa pacalita de cele aproape 8 dioptrii de la ochelari care imi fac ochii atat de mici !

Ma rog, Iarina o avea gesturile mele (cum spui tu ca are privirea mea) dar fizic e leita tati.
Si ca sa ma laud in continuare, buclele lui Rares sunt de la mine, chiar daca eu le-am cam pierdut in facultate.

ca sa nu cumva sa te fi suparat cu laudarosenia asta a mea plina de modestie.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Multumesc mult pentru urari! Nu am facut pregatiri pentru ziua mea, am cumparat doar un tort cu ciocolata din care va servesc cu drag.

Fug acum ca am treaba sa-mi setez cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am pregatit un ness si o ciocolata calda cine doreste ?
Eu m-am trezit obosita rau de tot si ...un pic intoarsa pe dos...vrea ceva dar nu stiu ce ...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

neatza!!

Busy..rezolva Pishko,draga de ea!multumesc pentru intentie,daca mai aud pe undeva ca vrea cineva-dau de stire

Alexxa...e de la caldura,scumpa de tine.multumesc si tie pentru intentie,daca aud vreun doritor de scoica-te anunt

camy...retinut-din gara face 10 min pana in zona..as veni io,dar n-am cu cine lasa fata,plus ca e probabil sa ia microbusul,ca la tren nu are legatura sa ajunga la examen

Ady..terminarati checu',gata?si acu' stati cu burtile in sus,ca pisicile?

Magda...bine-bine-dioptriile sunt de vina,daca nu iti pui lentile

Lauriciu..gata,asa scurt?esti suparata?cum mai e Diana,bine?

Stiu ca Bobomom-face fiv in Bulgaria,parca..sper s-o mai prind pe FB,s-o intreb ce facu.

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

[font=Comic Sans MS]Multumesc mult pentru urari! Nu am facut pregatiri pentru ziua mea, am cumparat doar un tort cu ciocolata din care va servesc cu drag.

Fug acum ca am treaba sa-mi setez cadoul

...Si ce-ai avut de setat ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

alexxa,gata sesiunea?poate venim in w-e la P.N.,la complexul ala turistic mare.au piscina pentru copii?

Citat:

Mergi la inceput