Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 15
vias spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
Mie nu mi se pare asa-Iarina are privirea ta!Rares are ochii mari-tu nu,tati nu! *Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit![]()
|
ce tareeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Magda..sa zici repede cu cine ai facut copilu' acum!!! ca altfel sa vezi ce-ti face politistu' ...ce tareeeeeeeeeeeee!!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'seara
eu acum am terminat de facut budinca de tapioca pt David, pt prima data, a iesit f gustoasa...ca deja nu mai stiu cum sa-i fac laptele ,gros'
de papat cu lingurita...
i-am facut o jucarie noua: www.activitaticopii.ro/toboganul_pentru_mingiute" target="_blank">asta
f interesante activitati si nu te costa nimic...
ii asa de fericit ca baga el pe acolo mingiute si masinute mici, asa se bucura ca-mi da plansu'
...in sensul bun evident....ca vad asa bucurie curata pt asa lucruri marunte
editez sa spun ca budinca de tapioca a fost un real succes, nu stiu cat ar fi vrut el sa pape dar eu m-am oprit cand deja mi s-a parut ca-i prea mult
...
el oricum papa orice ii dau, dar sa fie neaparat cu lingurita ![]()
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Ii pup pe strumfii tai si pe tine... ![]() ![]() |

rares - clipe in spirala norocului
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Mie nu mi se pare asa-Iarina are privirea ta!Rares are ochii mari-tu nu,tati nu! |
Noroc ca esti
altfel vedeai tu
!Singura asemanare a Iarinei cu mine este culoarea ochilor iar Rares are ochii mari ca mine.
Nu te lasa pacalita de cele aproape 8 dioptrii de la ochelari care imi fac ochii atat de mici
!Ma rog, Iarina o avea gesturile mele (cum spui tu ca are privirea mea) dar fizic e leita tati.
Si ca sa ma laud in continuare, buclele lui Rares sunt de la mine, chiar daca eu le-am cam pierdut in facultate.

ca sa nu cumva sa te fi suparat cu laudarosenia asta a mea plina de modestie. rares - clipe in spirala norocului
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui magdaz_ina
Noroc ca esti altfel vedeai tu !Singura asemanare a Iarinei cu mine este culoarea ochilor iar Rares are ochii mari ca mine. Nu te lasa pacalita de cele aproape 8 dioptrii de la ochelari care imi fac ochii atat de mici !Ma rog, Iarina o avea gesturile mele (cum spui tu ca are privirea mea) dar fizic e leita tati. Si ca sa ma laud in continuare, buclele lui Rares sunt de la mine, chiar daca eu le-am cam pierdut in facultate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca sa nu cumva sa te fi suparat cu laudarosenia asta a mea plina de modestie. rares - clipe in spirala norocului |

*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Multumesc mult pentru urari! Nu am facut pregatiri pentru ziua mea, am cumparat doar un tort cu ciocolata din care va servesc cu drag.
Fug acum ca am treaba sa-mi setez cadoul ![]()
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am pregatit un ness si o ciocolata calda cine doreste ?![]()
Eu m-am trezit obosita rau de tot si ...un pic intoarsa pe dos![]()
...vrea ceva dar nu stiu ce
...
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
neatza!!
Busy..rezolva Pishko,draga de ea!multumesc pentru intentie,daca mai aud pe undeva ca vrea cineva-dau de stire
Alexxa...e de la caldura,scumpa de tine.multumesc si tie pentru intentie,daca aud vreun doritor de scoica-te anunt
camy...retinut-din gara face 10 min pana in zona.
.as veni io,dar n-am cu cine lasa fata,plus ca e probabil sa ia microbusul,ca la tren nu are legatura sa ajunga la examen![]()
Ady..terminarati checu',gata?si acu' stati cu burtile in sus,ca pisicile?![]()
Magda...bine-bine-dioptriile sunt de vina,daca nu iti pui lentile![]()
Lauriciu..gata,asa scurt?esti suparata?cum mai e Diana,bine?
Stiu ca Bobomom-face fiv in Bulgaria,parca..sper s-o mai prind pe FB,s-o intreb ce facu.![]()
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
| citat din mesajul lui Laura B [font=Comic Sans MS]Multumesc mult pentru urari! Nu am facut pregatiri pentru ziua mea, am cumparat doar un tort cu ciocolata din care va servesc cu drag. Fug acum ca am treaba sa-mi setez cadoul |
...Si ce-ai avut de setat ?

http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
alexxa,gata sesiunea?poate venim in w-e la P.N.,la complexul ala turistic mare.au piscina pentru copii?![]()
*Blackmoon Lady