Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am adaugat aici cateva poze.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am vazut pozici.Magda,Iarina-seamana cu tine,dar Rares....el cu cine?mereu am vrut sa te intreb!

camy,pentru ca examenul lui maica-mea de licenta e marti-iar sotzul e la permanenta-nu poate parasi localitatea,fiind la deservirea evenimentelor.prima oara intelesesem ca examenul are loc duminica-atunci era altceva.inca nu e sigur daca vin sau nu.insa as vrea sa te intreb:ce mijloc de transport ar trebui sa ia mama din gara Brasov pentru a ajunge pe str.Turnului-sediu Spiru Haret,langa Bazinul Olimpic Bv(apare pe harta).multumesc.

Ady spor la praji.eu maine poate fac o tarta.

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady mersi, l-am facut deja....ii demential
(daca vorbesc despre mancare sau scriu ce gatesc, nu-ti fac pofta? ca daca da, atunci ma abtin de acum incolo )
magda ai 2 copii frumosi....Rares ii un scump

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

daca nu vad cum arata..poti vorbi despre ce vrei...

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

am vazut pozici.Magda,Iarina-seamana cu tine,dar Rares....el cu cine?mereu am vrut sa te intreb!

Iarina seamana cu tati iar Rares seamana cu mami.
Pe bune !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Citat:

Iarina seamana cu tati iar Rares seamana cu mami.
Pe bune !

Mie nu mi se pare asa-Iarina are privirea ta!Rares are ochii mari-tu nu,tati nu!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana - si eu am fost astazi plina de treaba ,nu stiu de unde atata chef,de dimineata pus rufe la spalat,am facut mancare,plus cei doi strumfi care vor sa stea numai cu mine,ii mai fugaresc eu la Marcel,sa-mi pot continua treaba....dupa ce s-au trezit ghici de ce m-am apucat ...n-ai cum sa ghicesti : i-am tuns pe amandoi plus baie apoi,la amandoi...si acum singura caci Marcel plecase la serviciu...si inca nu am terminat,acum am de cusut ceva la masina si vreau sa mai fac ni niste snitele pt Razvan.
Maine este liber Marcel si ne-am propus sa facem ordine la jucarii,cred ca stiti cam ce inseamna asta ...dar m-am saturat de atatea jucarii,ca le strang pe toate si le duc la boxa,le mai las doar cateva in dormitor ca nu mai pot respira acolo de atatea jucarii...si eu care ziceam ca trebuie sa ma relaxez...dar cum ???

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Pishko..vreo veste?

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

camy,pentru ca examenul lui maica-mea de licenta e marti-iar sotzul e la permanenta-nu poate parasi localitatea,fiind la deservirea evenimentelor.prima oara intelesesem ca examenul are loc duminica-atunci era altceva.inca nu e sigur daca vin sau nu.insa as vrea sa te intreb:ce mijloc de transport ar trebui sa ia mama din gara Brasov pentru a ajunge pe str.Turnului-sediu Spiru Haret,langa Bazinul Olimpic Bv(apare pe harta).multumesc.

Ady spor la praji.eu maine poate fac o tarta.

Citat:

acum am dat un telefon ca eu habar nu aveam unde e spiru haret ..mai ales ca stiu ca are o gramada de sedii si aici in Brasov. Am vb, este foarte aproape de gara , cel mai bine e sa iasa din gara si sa intrebe cum si pe unde sa o ia si in 10 minute de mers pe jos ajunge. Sau daca nu, sa se urce intr-un taxi si sa-i zica la taximetrist ca "vrea aproape, la universitatea de pe strada.....si sa nu puna ceasul ca=i da ea bani" si atunci sa-i dea 5 lei, ca e super aproape.. Ideea e sa se comporte ca si cum ar stii unde merge, ca altfel a plimba astia prin tot orasul ..
si cine stie..poate ajungi si tu cu ea...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina

Am adaugat aici cateva poze.

mai are cumva rost sa-ti spun ce minuni ai????????
Ii pup pe strumfii tai si pe tine...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput