Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 13
busymummy spune:
Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: caut si eu o pensiune la munte care sa indeplinesca urmatoarele conditii:
1. Sa aiba piscina
2. Sa fie safe pentru Dutzu (adica fara vai, rauri si alte nebunii prin curte - preferabil muuulta pajiste de alergat)
3. Curata
4. Cu piscina
5. In zona linistita - nu gen Valea Prahovei
6. Sa nu dam faliment![]()
Stiti ceva?
allexa06 spune:
Salutare !
Urez si eu La multi aniLaurei 

My Lady - of,nasol cu greturile astea,eu nu am avut la nici unul,dar stiu ca e bine sa mananci dimineata paine prajita
...cat tin...cred ca depinde de organism,sper sa scapi repede de ele ( ai grija cu drumul la Brasov,Oituzul ala e de belea
,eu tot timpul ametesc si m-i se infunda urechile pe acolo, cand urcam sau coboram
)
A_riana - multumesc
.Cum reusesc...
am deja un pic de par alb![]()
,sunt cu nervii intinsi la maxim...sa mai spun ?Ei, m-a ajutat si Marcel mult,ca altfel...mai lua baietii si plecau afara sa pot invata eu...uneori ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Camy...nush sigur daca pot veni-sa vedem.
*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Camy...nush sigur daca pot veni-sa vedem. ![]() *Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit![]()
|

cum adica???????Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Fetelor, ajutati-ma cu un sfat: caut si eu o pensiune la munte care sa indeplinesca urmatoarele conditii: 1. Sa aiba piscina 2. Sa fie safe pentru Dutzu (adica fara vai, rauri si alte nebunii prin curte - preferabil muuulta pajiste de alergat) 3. Curata 4. Cu piscina 5. In zona linistita - nu gen Valea Prahovei 6. Sa nu dam faliment Stiti ceva? de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Camy, se poate merge la piscina la CG daca nu esti cazat acolo? Stiu ca e f fain si mie imi place Moieciu, dar e si f. scump la CG
vias spune:
imi cer scuze ca dau buzna la voi in casuta, dar am facut-o pentru o fetita minunata, care are nevoie de noi. Orice mic ajutor este binevenit! Ca sa traiasca are nevoie de tratament, urgent !!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163296
vias spune:
| citat din mesajul lui busymummy Camy, se poate merge la piscina la CG daca nu esti cazat acolo? Stiu ca e f fain si mie imi place Moieciu, dar e si f. scump la CG ![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
se poate, sau se putea...cel mai bine e sa suni acolo, gasesti datele de contact pe net si suni...
A_driana spune:
LA MULTI ANI LAURA 

sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai 
eu azi am fost super mega bagata in priza...mancare, curatenie, copil, etc....nu stiu de unde atata chef si energie
...dar acuma am terminat si evident m-am aruncat pe laptop
...poate ca dupamasa mai fac un chec cu cioco la baietii mei, si mie evident ![]()
Adriana, mamica pufarinului David

de
11.11.2009 si
6 ani.