Fulgusori de nov.dec 2009 {11}- Capitol de vacanta
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
'neata
vreau muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta
...parca sunt calcata de tren ![]()
![]()
![]()
Lady...deci nu vii...![]()
A_driana foarte faina jucaria, c e ma bucur ca David se joaca cu JUCARII...Fla nu mai e interesat decat de chei de masina, masini mari in general, scule, aparate de bucatarie, aparatura electronica in general si apa...multaaaaaaaaa apa 

Peste 3 saptamani plecam in concediu...abia astept...sa-l vad pe Fla cum sta el pe nisip si se joaca si cum o sa-i placa in apa 

si acum...la lucru cu mine...o zi super faina! 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
camy...imi pare rau,as fi vrut-sa va vad pe voi si pe Roxaly si Matei
insa e dificil cu greturi la purtator,cu un copil dupa tine si fara mijloc permanent de transport![]()
curg apele de pe mine,la propriu-sunt tare rea de cladura
.tre' s fac un dush
.
Adriana,ingenioasa jucarie-dar Rebecca mea ar introduce bilele in gura,nu in dispozitiv-cu siguranta
.eu i-am cumparat creta-cred ca azi o utilizam cu siguranta![]()
Alexxa,disparusi?
Fete,voi ce mai faceti de papa?
nu mai am idei
Imi pare rau sa aud ca Alexia_07 are probleme cu socrii,link aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164770
o imbratisez tare-tare si sper sa se rezolve
.
si inca o mai astept pe Ragapie...cu vesti despre Maya![]()
*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata
camy si David ii tentat de masini mari, chei, scule, etc...dar in lipsa lor se joaca f bine cu jucarii...
lady nu am terminat checul inca....mai este...
eu ieri am facut dovlecel umplut la cuptor si baietii mei s-au lins pe degete...a iesit f gustos...
no s-a trezit puricu meu...va pup
Adriana, mamica pufarinului David
bobocel_07 spune:
Multumesc Lady pentru gandurile bune
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Laura B spune:
Alina, nu-s suparata, din contra: azi m-am simtit iar ca un copil care a primit jucatia pe care mi-o doream de muuulta vreme
( Allexa, la mine se potriveste vorba cu tichia de margaritar: un telefon nou. Realitatea e ca am nevoie de unul, mai ales de cand cu accidentul, sa pot fi contactata oricand e vreo urgenta cu Diana. Nu am schimbat multe telefoane la viata mea, si mereu am ales modele ieftine pe care le-am folosit cat mai mult timp. Acum am facut o exceptie.)
Revenind la Diana, sambata noaptea am ajuns cu ea la urgenta... Pe la 10 seara am chemat salvarea. Andrei a venit si el cu Sophia cu masina noastra, ca ne trebuia carutul Dianei si un mijloc de transport in caz ca ne dadeau drumul acasa in aceeasi seara. Din fericire nu a fost grav de data asta, desi eu m-am speriat tare dupa manifestarile Dianei. I-au facut cateva teste de sange si urina, si au tinut-o sub observatie pana la 3 jumatate dimineata cand ni s-a dat ok-ul sa plecam. Am primit si o reteta de antibiotic- se pare ca e vorba "doar" de o infectie urinara. Rezultatul final ni se va da maine sau poimaine, cand obtin rezultatele de la culturi.
Va pup mult, fetele. Sunt rupta de oboseala si abia leg cuvintele. Iar maine dimineata o iau de la capat: trezit devreme, pregatit copii de scoala si day care, mers la serviciu, totul contra-cronometru.
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Magda...bine-bine-dioptriile sunt de vina,daca nu iti pui lentile |
Lady, ce nu fac eu pentru tine, la nevoie, mananc si un pui fript, beau si o cana cu vin !
Laura, multa sanatate Dianei !

rares - clipe in spirala norocului
vias spune:
Laura
ma gandesc ca tie trebuie sa-ti fie de multe ori mai greu decat noua 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| citat din mesajul lui A_driana 'neata camy si David ii tentat de masini mari, chei, scule, etc...dar in lipsa lor se joaca f bine cu jucarii... lady nu am terminat checul inca....mai este... eu ieri am facut dovlecel umplut la cuptor si baietii mei s-au lins pe degete...a iesit f gustos... no s-a trezit puricu meu...va pup Adriana, mamica pufarinului David |
Fla nu accepta lipsa lor

urla, se tranteste, ma loveste...pana ii dau ce vrea el 

ca sa vezi!!!