FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 8
SimonneL spune:
Alecori, Lorelei va multumesc. Scuze daca am fost poate putin "agresiva" dar efectiv nu stiu ce sa fac si pe cine sa mai intreb, i-am innebunit pe toti! Astept copilul asta de multi ani si acum cand a venit nici nu pot sa ma bucur din toata inima de teama, pandesc orice semn orice , parca sunt nebuna!
Inca o data multumesc si va doresc numai bine si copii sanatosi la toate!
lelu spune:
lorelei78 ce mai facea doamna Costea (era cea blonda )? sa sti ca i-am spus de tine, ... ma gandeam eu ca o sa nimeresti tot in acelasi salon si cu aceeasi problema, cred ca a fost interesant si pt. dr.I sa vina in vizita la acelasi patut
Eu ma recuperez bine, am scos firele, am un tratament medicamentos in continuare, si sper sa fiu ok.
multa sanatate si tie
lorelei78 spune:
SimonneL,nu-ti face probleme!Toate temerile noastre sunt justificate de atatea insuccese...E omeneste sa iti fie frica...Cel putin in acest moment sunt capabila sa inteleg foarte bine o stare de neliniste...Dar tu de ce nu esti pe lista de gragvidute pe prima pagina?Oare mi-a scapat?Uite,acum trebuie sa plec uhndeva,dar cand ma intorc tre' sa rezolv si chestia asta neaparat!
Lelu,eu incerc sa ma refac.Am si eu tratament de luat 5 zile.Eu am plecat optimista la drum si abia asteptam sa scap de nenorocitul asta de hidro,dar dupa operatie am cazut intr-o depresie foarte naspa.Eu am ramas singura in salon dupa operatie,am stat cu doamna care statea langa TV doar joi,dupa care am fost operata si ea plecase.Toata ziua de sambata am petrecut-o singurica,duminica dupa-amiaza am plecat de la Sibiu.
Va pup pe toate!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
lorelei78 spune:
Am tastat tot aiurea mai sus...Graba!
lelu spune:
lorelei78 eu am stat 4 zile la spital, au bagat mai multe medicamente in mine, din cauza endom.
Dar lore, joi de dimineata se mai internase o doamna in acelasi salon, la geam, .... era cam ursuza si se uita cu coada ochiului la mine , ... ce s-o fi intamplat cu ea? nu sa intors in salon?
In legatura cu starea deprimanta, .... nu puteai sa ramai gravi cu hidrosalpinx-ul, nu? era o otrava acolo si ai scos-o., acum nu mai e nici un pericol la FET, o sa fi mult mai optimista atunci, ai sa vezi
monaramona spune:
simonnel mama , dar de ce esti asa de grabita..eu nu am avut nici un simtom..pe la 16 saptamani am avut de 2 ori greturi cu wc in brate in rest ff putine care treceau repede ..de 2 zile ma confrunt cu arsuri gastrice rare , dar le simt din plin
21+
lorelei78 spune:
lelu,nici nu mai imi amintesc bine,dar a fost operata si s-a externat imediat dupa ce am iesit eu de la terapie dna din patul paralel cu al meu.Eu nu prea am avut cu cine vorbi,caci 2 zile am stat singura in salon,cred ca daca ma externau azi o luam razna.Tu esti bine,cand faci FIV?
SimonneL spune:
Lorelei, merci ca m-ai trecut la gravidute, dar trebe sa fac o mica rectificare, este FIV 2, cu dr.Chicea, primul tot cu el, l-am avut anul trecut si din pacate a fost nereusit.
Mona, cred ca ai dreptate, dar stii cum e, nu iti vine sa crezi ca poate fi si OK. Am avut si eu greturi fix doua zile, acum vreo doua-trei saptamani, dar fara sa vars, doar greturi si pofta de mancare in acelasi timp. Sanii decat ma deranjau vag, uneori mai tare, apoi toate astea m-au lasat brusc, singurele simptome de sarcina ar fi o foame nebuna si somn cam tot in aceeasi parametri!
Citisem nu mai stiu pe unde ca daca te lasa simptomele brusc, poate ca sarcina , doamne fereste, sa aiba ceva. Dar acum m-ammai linistit, datorita voua.
In alta ordine de idei, doctorita mi-a zis sambata la eco, ca embrionul e ok, desi la prima eco nu se vazuse decat sacul ( alte emotii si atunci) dar ca e cam cu o saptamana in urma, adica in loc sa aiba 1 cm si ceva, are 0.78 cm, de faze din astea cu embrion mai mic decat ar trebui la o anume varsta a sarcinii ati auzit ? Poate avea ecograful erori, avand in vedere ca am facut la doua diferite?
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 lelu,nici nu mai imi amintesc bine,dar a fost operata si s-a externat imediat dupa ce am iesit eu de la terapie dna din patul paralel cu al meu.Eu nu prea am avut cu cine vorbi,caci 2 zile am stat singura in salon,cred ca daca ma externau azi o luam razna.Tu esti bine,cand faci FIV? Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare. |
pot sa incep de la primul ciclu, programul , dar depinde si de perioada de vacanta a clinicii
Lyette spune:
monaramona, lorelai, doamnelor
Am fost duminica la ecograf si se pare ca e un singur embrion si e pozitionat in uter!
Mai stau cateva zile si merg la un medic mai in varsta, caci acesta era tare tinerel.....
Lorelai
E greu sa fii mereu optimist......, eu invinuiesc hormonii......., dar ai dreptate n-ar trebui sa uit cat m-a ajutat Dumnezeu pana acum....
simonel
Nici eu nu am mari greturi si nu am vomat inca.........Doar o foame cumplita.........., usoare ameteli....
Voi ati facut analize de toxoplasmoza, rubeola si altele? De ce n-or fi insistat la Sibiu sa fac! Acum mai am o grija............