FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Mie mi-a intrat in cap ca as putea avea sarcina extrauterina! astazi incerc sa merg la ecograf, desi e duminica...........
Am slabe dureri in partea dreapta, iar acum doua saptamani, la Paris, aveam momente in care daca ma miscam brusc in pat, simteam ca si cand s/ar incorda ceva........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lyette eu am avut 2 sarcini extrauterine si la amndoua am avut durei groaznice de burta..nu mai simteam ca e dreapta sau stanga..ma durea ingrozitor cam o ora , dupa care imi trecea , si se repetau de mai multe ori pe zi si inca ceva am avut sangerari ca dr a zis ca am pierdut sarcina si cand colo era extra care s-a fisurat...fa un eco ca nu e de gluma..eu la al2 lea era sa mor ..extrauterina s-a spart si aveam jumate de l de sange in burta si eram pregatita ptr operatie dimineata dar m-au luat durerile si m-a operat seara de urgenta si i-am auzit cand au spus ''daca statea pana dimineatra murea''...dar eu cred ca la tine nu e cazul, simtomele tale nu prea duc la extrauterina..testul de sarcina la extrauterina iasa pozitiv,dar mai slaba a 2 a linie..la mine amandoua au iesit pozitive si eu ma bucuram ca sunt gravida..nu te speria inainte de a vedea ce si cum

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Buna. Monaramona ti+am trimis un PM... o sa intelegi cand il citesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Fetelor care sunteti insarcinate in primul trimestru, cum e cu semnele ?
Va simtiti rau, greturi, varsaturi, va dor sanii? Sunt astea reguli generale, sau poate fi o sarcina si fara simptome?
Va intreb ca am innebunit de tot! Eu ma simt prea bine pentru a fi insarcinata si cu toate astea eco arata o sarcina de 7 saptamani cu activitate cardiaca! Desi medicul spune ca e cu o saptamana in urma ca dimensiuni, dar ca sarcinile astea FIV ma rog, pot evolua mai altfel, ca orice sarcina de fapt. Asa ca va intreb, sunt normala sa am sanii doar mariti, dar fara pic de durere, au mai fost dureri usoare si intepaturi, dar nicidecum cum am auzit la alte fete ca nu sufereau sa se atinga de durere. O fi posibil sa inceapa durerile mai incolo , pe la 10 saptamani ? Va multumesc si va rog , daca stiti sa ma linisti cu un cuvant ca sunt total intoarsa pe dos:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

llary ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Fetele,am venit si eu de la Sibiu.Nu mai am hidro,doar 4 incizii micute de la laparo.
Illary,imi pare rau ca nu ne-am gandit sa vorbim mai ddin timp.Nu am stiut cum evolueaza lucrurile.Pe mine vineri m-au operat si m-au pus sa imi inchid telefonul si sa-l las in salon,unde am revenit doar sambata,caci toata ziua de vineri am stat la terapie intensiva.
Lelu,sa stii ca am nimerit chiar in salonul in care ai fost tu internata ,in acelasi patut
Popif,cum esti?Ce noutati ne dai?
Lyette,de ce gandesti acum negativ?
adinutapop,parca si tu o sa faci laparo,sau ma insel?Bafta multa!
Tamys,de tine abia m-am despartitLasa,ca o sa fie bine si pentru noi in iulie
Pup toata gasca!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei,m-am tot gandit la tine. Ma bucur ca esti bine si ca ai scapat de hydro.Da, probabil fac si eu operatia sapt. viitoare.
Sa te ajute Dumnezeu ca luna viitoare sa se prinda bebe!
sa ne ajute pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Probabil ca mesajul meu este invizibil, multumesc fetelor pentru raspuns si sustinere:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

simonel, stai linistita, fiecare sarcina e altfel...unele nici nu stiu ca sunt insarcinate, nu au greturi, doar sanii usor mariti, nedurerosi..
eu de ex, am avut sanii usor mariti si sensibili, dar nu sa urlu cand pun mana pe ei, greata doar vreo 2-3 sapt, in rest totul ok, si pana acum fara pofte

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

SimonneL,desi nu sunt in masura sa te ajut cu un raspuns la cele cerute de tine,pot macar sa te sustin!Stii ca acum e bine si pentru tine si pentru bebe ca tu sa fii linistita.Nu te lasa descurajata de semne,fii multumita ca ai o sarcina fara probleme.
Misspi,asteptam vesti bune de la tine

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput