FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 6
popif spune:
anca_alin multumesc, esti o draguta.
Preturile s-au modificat dar eu am prins pretul vechi la Fiv, deci n-as putea sa-ti spun cat este acum Fiv-ul.
tamys spune:
Fetelor va multumesc mult pentru incurajare azi vin si eu cu vesti stau la Sibiu o saptamana pana la punctie, am avut prima eco , ovarasele mele sunt mai lenesele am doare 7 foliculi, am zis totusi sa merg mai departe si maine am a doua eco va tin la curent cu amanunte, scurgerea maronie nu o mai am iar endometrul mi-a zis ca e frumusel.
Referitor la preturi am intrebat si mi-au spus ca pe data de 15 iunie se modifica, nu mi-au dat lista cu preturile noi pentru ca eu prind pretul vechi asa mi-au spus.
lorelei m-am gandit toata ziua azi la tine Dumnezeu sa te ajute
llary ce zici ...ai inceput sa te ingrasi ? te astept la Sibiu , eu maine la 11,30 sunt iar la eco tu cand vi ? sa ma suni ca vreau sa vad cat te-ai ingrasat
Pup toate fetele si va doresc la toate tot ce imi doresc si mie, Dumnezeu sa ne ajute pe toate !
llary spune:
Tamys te-am sunat,joi dar tu nu raspunzi!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am 5 foliculi in ziua 5 DD da,dr zice ca ptr mine e k.Endometru frumos.
Lore te sun maine,sambata, eu sunt la 9
Bytzi unde esti???Ne veghezi?
Lyette spune:
tamys
iary
Ma rog pentru voi!
Popif
Imi pare rau.....!
Cum ti-au motivat nereusita? pana la urma ce n-a functionat!
La un moment dat parea mai bine decat la mine.........cu tine mizau pe ziua a 5/a.........., la mine se temeau ca nu va mai fi nimic pana atunci.......!
Lyette spune:
Inca nu am fost la ecograf!
Imi astept salariul!
Dupa ecograf, daca primesc vesti bune, o sa fiu si eu mai linistita...........
tamys spune:
Fetelor azi am fost la al 2 lea eco si am oprit stimularea doctorul mi-a spus ca e mai bine asa rezultau putine ovocite si nu putea sa faca selectie embrionala , asa ca la ciclul urmator adica la inceputul lui iulie incep iar stimularea cu puregon 300 pe zi si dipherelin 0,1 cinci fiole mi-a dat sa cumpar.
Fetelor ati mai facut protocolul acesta ? cum este ? cand trebuie sa fac cele cinci fiole cu dipherelin ? Asta daca nu cumva se va prinde natural luna asta ca am deja 4 foliculi de 15 mm si eu inca mai imi pun baza in ei iar endometrul mi-a spus ca e frumusel asa ca voi trece la treaba
Pup toate fetele sa ne ajute Domnul pe toate
adinutapop spune:
Tamys, poate de data asta e cu noroc si se prinde!!!O sa ma rog pt. tine!
Lyette, felicitari, mamicuto!Ilary, s-o urmezi cat de curand!
Lorelei, sper ca esti bine si ca vom auzi vesti bune de la tine in scurt timp!
pe toate!
llary spune:
Lyvette iti multumesc din suflet ptr rugaciunile tale!DD da sa ,,ma gravidesc" si eu.multa , multa sanatate va doresc
Azi si eu am fost la Sb si m-am intalnit cu Tamys,fiindca Lore avea telf inchis, am inteles ca era la reanimare.multa putere si sanatate. pup
Eu am 4 foliculi si un endometru frumos cum a zis dr.in ziua 7,Cica mizeaza pe 4 ovocvite.....
Acum sunt optimista si cred ca totul consta in rabdare, consecventa simulta credinta
Tamys fa te rog AMH-ul si sa nu aud ca plangi[pupda-i cu]
tamys spune:
adinutapop,Lyette multumesc din tot sufletul pentru faptul ca va ganditi si va rugati pentru mine . Sper ca Bunul Dumnezeu sa-mi stearga durerea din suflet cu scutecele de pruncisori, iti promit llary ca o sa incerc sa nu mai plang sa fiu mai optimists asa cum esti tu
Lorelei