FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popif spune:

anca_alin multumesc, esti o draguta.
Preturile s-au modificat dar eu am prins pretul vechi la Fiv, deci n-as putea sa-ti spun cat este acum Fiv-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor va multumesc mult pentru incurajare azi vin si eu cu vesti stau la Sibiu o saptamana pana la punctie, am avut prima eco , ovarasele mele sunt mai lenesele am doare 7 foliculi, am zis totusi sa merg mai departe si maine am a doua eco va tin la curent cu amanunte, scurgerea maronie nu o mai am iar endometrul mi-a zis ca e frumusel.
Referitor la preturi am intrebat si mi-au spus ca pe data de 15 iunie se modifica, nu mi-au dat lista cu preturile noi pentru ca eu prind pretul vechi asa mi-au spus.
lorelei m-am gandit toata ziua azi la tine Dumnezeu sa te ajute
llary ce zici ...ai inceput sa te ingrasi ? te astept la Sibiu , eu maine la 11,30 sunt iar la eco tu cand vi ? sa ma suni ca vreau sa vad cat te-ai ingrasat

Pup toate fetele si va doresc la toate tot ce imi doresc si mie, Dumnezeu sa ne ajute pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Tamys te-am sunat,joi dar tu nu raspunzi!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am 5 foliculi in ziua 5 DD da,dr zice ca ptr mine e k.Endometru frumos.
Lore te sun maine,sambata, eu sunt la 9

Bytzi unde esti???Ne veghezi?

Mergi la inceput

razi ,tu,razi ,dar m-am umflat un pic.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

tamys
iary
Ma rog pentru voi!
Popif
Imi pare rau.....!
Cum ti-au motivat nereusita? pana la urma ce n-a functionat!
La un moment dat parea mai bine decat la mine.........cu tine mizau pe ziua a 5/a.........., la mine se temeau ca nu va mai fi nimic pana atunci.......!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

Inca nu am fost la ecograf!
Imi astept salariul!
Dupa ecograf, daca primesc vesti bune, o sa fiu si eu mai linistita...........

Mergi la inceput

Fetelor azi am fost la al 2 lea eco si am oprit stimularea doctorul mi-a spus ca e mai bine asa rezultau putine ovocite si nu putea sa faca selectie embrionala , asa ca la ciclul urmator adica la inceputul lui iulie incep iar stimularea cu puregon 300 pe zi si dipherelin 0,1 cinci fiole mi-a dat sa cumpar.
Fetelor ati mai facut protocolul acesta ? cum este ? cand trebuie sa fac cele cinci fiole cu dipherelin ? Asta daca nu cumva se va prinde natural luna asta ca am deja 4 foliculi de 15 mm si eu inca mai imi pun baza in ei iar endometrul mi-a spus ca e frumusel asa ca voi trece la treaba
Pup toate fetele sa ne ajute Domnul pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Tamys, poate de data asta e cu noroc si se prinde!!!O sa ma rog pt. tine!
Lyette, felicitari, mamicuto!Ilary, s-o urmezi cat de curand!
Lorelei, sper ca esti bine si ca vom auzi vesti bune de la tine in scurt timp!
pe toate!

Mergi la inceput

Lyvette iti multumesc din suflet ptr rugaciunile tale!DD da sa ,,ma gravidesc" si eu.multa , multa sanatate va doresc
Azi si eu am fost la Sb si m-am intalnit cu Tamys,fiindca Lore avea telf inchis, am inteles ca era la reanimare.multa putere si sanatate. pup
Eu am 4 foliculi si un endometru frumos cum a zis dr.in ziua 7,Cica mizeaza pe 4 ovocvite.....
Acum sunt optimista si cred ca totul consta in rabdare, consecventa simulta credinta
Tamys fa te rog AMH-ul si sa nu aud ca plangi[pupda-i cu]

Mergi la inceput

adinutapop,Lyette multumesc din tot sufletul pentru faptul ca va ganditi si va rugati pentru mine . Sper ca Bunul Dumnezeu sa-mi stearga durerea din suflet cu scutecele de pruncisori, iti promit llary ca o sa incerc sa nu mai plang sa fiu mai optimists asa cum esti tu
Lorelei

Mergi la inceput