FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Tamys draga mea,nu trebuie sa simti ceva acum.........pai bine ca nu simti ca atunci ar parea ca esti (dupa mine)hiperstimulata!Sii tu esti o optimista asa ca te rog gandeste pozitiv.Azi ai fost la control?Cum esti?
Lore poate ne vedem eu merg si maine si poate sambata
Uratica sa te auda DD la cat mai multi
pe toate va pup
popif o sa fie bine,dar cu rabdare si rugaciun,ca de bani..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lola si pe mine m-a chemat in ziua 7 , apoi din 2 in 2 zile pana in ziua 13 ..am stat acolo
popif imi pare rau ..este greu , dar va aveti unul pe celalalt si e bine sa va sustineti si sa va iubiti si mai tare..e bine ca te gandesti la un nou fiv asta iti da putere si ai sa vezi ca v-a fi cu noroc
lorelei nu iti fa probl ca nu vei mai avea trompe..uite ca nici eu nu am si am reusit macar tu le-ai scos pe amndoua odata dar eu am vazut 2 teste pozitive de pe urma lor ca aveam extrauterine..iti tinem pumnii si ai sa vezi ca recuperarea nu e grea
tamys eu am fost hiperstimulata ..am avut 44 de ovule ,am stat in spital o saptamana (unele fete ma stiu) si nu am avut nici o durere , nici o unflatura pe la ovare ..doar o mica jena..chinul de pe lume a venit dupa punctie..asa ca nu mai cauta semne ..ele cresc daca sunt ..si orcat de mici sunt dr i are grija sa le faca mari..ai toata increderea in el

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Multumesc frumos pentru incurajari si experientele impartasite...am niste emotii maxime!!

Am reusit sa vorbesc azi cu dna asistenta, se pare ca ma cheama asa tarziu pentru ca fac in paralel si tratamn de inhibare -diphereline 0.1 si probabil foliculii cresc mai greu.
Nici nu stiu, sa iau ceva, sa nu iau ceva - vitamine ma refer...

Doamne ajuta-ne sa ne implinim cel mai scump vis!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Illary,iti trimit mesaj privat.
Tamys,suna-ma in weekend si ne vedem!
anca_alin ,uratica si Monaramona,merci fain!Tot timpul ma gandesc ca Monaramona a reusit fara trompe,deci se poate!
Popif,iti urez sa te refaci cat mai repede si sa ai puterea sa o iei de la capat!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

anca_alin, iubita tu ai avut histeroscopie exploratorie sau operatorie. Un pret poti sa-mi spui?

lorelei, bafta maine! - promit sa ma refac cat mai repede si dupa ce ramaneti voi gravidute ...tu, Ilary, lola77, tamys, SimoneL, anca_alin...si celelalte fete care urmeaza..- promit ca o sa va urmez si eu peste cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Lorelei, mult succes la operatie! cred ca te voi urma si eu saptamana viitoare.
Tamys, curaj nu dispera! Gandeste pozitiv!
Popif, bine ca nu te lasi. Ce bine ca ai deja un baietel. Las ca vine si fratiorul/surioara.
Fetelor care suteti gravidute, felicitari, speram sa va urmam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Succes si tuturor fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

adinuta, sa-ti ajute Dumnezeu si tie sa-ti implinesti visul.Da sa stii ca ma ajuta foarte mult in momentele astea faptul ca il am pe el.Chiar ieri am avut un moment cand am plans iara si el a venit la mine si ma pupat...(i-am spus ca ma doare maseaua).Sa stiti ca nu ne ofera nimic mai multe satisfactii decat el.Asta e motivul pentru care va incurajez si pe voi sa nu renuntati si vreau sa nu renunt nici eu.
Vreau sa le multumesc pentru sustinere si dragelor noastre gravidute care nu ne uita si din cand in cand intra si ne incurajeaza..monaramona si uratica sarcina usoara fetelor si...venim si noi dupa voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

va trag dupa mine cu cel mai mare drag..cu rabdare si veti reusi..

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

popif, a fost exploratorie, cand am fost eu la sf lui nov, era 750 ron, cu adeverinta de salariat, aceasta a scutit plata internarii, care era aprox 150 lei, parca asa imi aduc eu aminte de la colegele de salon, multa bafta iti doresc
pana la urma s-au marit preturile.....?, ai idee? multumesc anticipat
sibiencelor sanatate si -ici

Mergi la inceput