FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 23
lelu spune:
intrebare
o sa fac stimulare cu puregon 250 unitati, insa nu stiu sub ce forma de prezentare este. Stiu ca sunt fiole, dar cat are o fiola? cum se gaseste in farmacii?la gonal era mai simplu ca setai cantitatea dorita dintr-un pen de 450 sau 900 dar la puregon chiar nu stiu cum e...
multumesc
am gasit dar mi se pare dificil
6.5 Natura si continutul ambalajului
Sfera liofilizata sterila în fiola de 1 ml (sticla tip I) si 1 ml de solvent (solutie salina 0,45%) in fiola de 1 ml (sticla tip I). Pachet de 1, 3, 5 sau 10.
popif spune:
bubu,multumesc mult.
Sa-ti traiasca puiutii,sa creasca mari,sanatosi si voiosi.
lelu, eu am facut puregon.Este tot pen, o sa ti-l dea de la clinica si o sa-ti si explice cum sa procedezi. Daca ai facut gonal o sa te descurci.Puregonul o sa-l iei de la farmacia de langa clinica.
Si eu am facut tot 250.Dintr-o doza de 900 o sa faci 4 zile.
lelu spune:
popif spune-mi mai multe
Nu mai merg la Sibiu incep direct tratamentul, pen-ul l-am primit acum cateva luni si mi-a explicat atunci cum sa injectez, dar nu stiu cum e cu fiolele, ce am citit pe net am vazut ca e si pulbere... trebuie amestecata? cat costa o doza de 900? pe seit la dona vad ca au de 50,100,300 si nu prea i-mi comvin.
As vrea sa le comand din timp sa nu mai am bataie de cap pe ultimul moment, am primit la un moment dat nr de telefon de la farmacia din Sibiu, dar mi s-a sters mesajul, poate le comand de acolo.
Cine ma poate ajuta cu acest numar de telefon?
va pup si va rog sa-mi explicati mai indetaliu despre puregon ca sa ma linistesc
popif spune:
lelu, nu iubita nu e pulbere!.. exista o fiola pe care o introduci in pen, scoti prima picatura, setezi la 250 si injectezi. E simplu. o sa vezi!
Ca pret, cel mai bine iesi cu cele de 900, pe care le gasesti numai la farmacia din Sibiu de langa Polisano.( deci, nu mai cauta in alta parte ca nu o sa gasesti).Incearca sa faci rost de nr. de tel. al farmaciei, suna la clinica cred ca te pot ajuta fetele.Ei au o masina care distribuie medicamente in tara si o sa ti le trimita... si eu le-am primit tot asa.
Am dat pe 2 fiole 2800 Ron.Eu am facut 9 zile stimulare si in ultima zi am facut un menopur.
.. si ti-am spus ai avantajul ca in fiolele de 900 ai mai mult.. adica o fiola iti ajunge pentru 4 zile( sa nu te sperii cand o sa-ti mai ramana, adica sa crezi ca nu ai injectat corect).
Cu nr. de tel. de la farmacie nu te pot ajuta pentru ca eu am facut comanda direct in farmacie,dar nu aveam bani suficienti la mine si doamnele de acolo au fost dragute, mi-au notat nr. te tel. si mi le-au trimis, le-am platit cand le-am primit.
.. dar.. stai!.. s-ar putea ca sotul meu sa mai aibe nr. soferului de pe masina si o rezolvam...
paunas spune:
buna fetelor!
am o nelamurire ,asa ca cer ajutorul vostru!
care este prima zi a CM???
exemplu: CM vine vineri dupa ora 12,00 se consi dera ca sambata este prima zi a CM???
Dr.I tine cont de ora la care iti vine CM??
multam
lorelei78 spune:
Paunas,prima zi e vineri...deci ziua in care iti vine CM.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
popif spune:
Da lelu, are dreptate tamys, intreaba la Dona daca-ti pot aduce la comanda, de la alte farmacii din tara.Eu cand am facut fiv-ul am intrebat si nu aveau cei de la Dona in nici un depozit din tara, decat de 50,100 sau 300.Dar acum poate au primit si de 900.
Din pacate, sotul meu nu mai are nr. de telefon.. imi pare rau!
Dar te sfatuiesc sa suni la clinica si sa ii rogi sa te ajute cumva. Eventual numele farmaciei si apoi gasesti nr. pe net.
Bafta!
lelu spune:
Multumesc fetele mele
O sa intreb la Dona, si o sa sun si la clinica, Oricum sunt un pic incurcata ca inca nu stiu cate zile voi face stimularea , dar eu vreau sa le am la timp :)
lelu spune:
Am gasit nr de telefon
farmacia Profarcom, la tel. 0269 433 924
Ar fi super daca ar fi introdus pe prima pagina