FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 24
alecori spune:
paunas, menopurul eu l-am facut in burta subcutanat,dar il poti face oriunde vrei (stiu care si-au facut in mana)....cum ti-e tie mai usor
am vb cu misspi,stie ca suntem toate alaturi de ea,ne multumeste si nu doreste nimanui sa treaca prin ceea ce trece ea
pupici
20+
uratica spune:
buna fetele!
alecori-uff..macar miss a ajuns acasa cu piticul victor?saracuta de ea!Doamne Doamne sa ii ajute si sa le dea putere la toti 3!
tu cum mai esti?misca bebe?
fetele-va pupacesc pe toate si bafta in tot ceea ce faceti si va doriti!
Doamne ajuta pana la capat!
+22
tamys spune:
lorelei sa dau zvon pe alte forum-uri sa ne ajute cu noul capitol ?
Fetelor sa va trimit un articol care mie mi se pare foarte interesant, pe mine m-a mai luminat mi l-a trimis si mie o domnita foarte draguta :
1.Hipotalamusul tine evidenta nivelului de estradiol(estrogen) în organism.Atunci când nivelul scade, hipotalamusul trimite un ordin la glanda hipofiza spunandu-i ca organismul are nevoie de mai mult estrogen.
2.Hipofiza devine comanda si raspunde prin trimiterea de hormon foliculostimulant (FSH), un hormon care provoaca foliculi pe ovarul sa creasca si sa se maturizeze. Foliculi maturi produc estrogen si alte substante, cum ar fi inhibina . Hipofiza continua sa faca FSH pâna ce foliculi ovarieni devin maturi. Daca foliculii nu fac suficient de estrogen, nivelul de FSH creste.
3.Atunci când nivelul de estrogen devine suficient de mare, hipotalamusului si hipofiza stiu ca exista un ovul matur intr-unul din foliculi. Pentru a obtine acest ou la nivelul uterului, astfel încât sa poate fi fecundat, glanda pituitara trimite o explozie mare de hormon luteinizant (LH). LH se sparge din folicul pentru a elibera ou, care îi permite sa se miste spre uter.Nivelul de LH este ridicat doar în timpul cand ou este eliberat.
4.Folicul gol este apoi transformat într-un corp galben-luteal. Corpul luteal face progesteron, hormonul care pregateste uterul pentru sarcina.
5.Niveluri crescute de progesteron determina endometru pentru a se pregati pentru sarcina.Odata ce endometru este pregatit în mod corespunzator, acesta poate sustine un embrion si permite embrionilor sa creasca.
6.În cazul în care ovulul este fertilizat, acesta trimite un hormon numit HCG pentru a permite organismului sa stie ca e acolo. HCG face ca corpul luteal sa continue sa faca progesteron, hormonul necesar pentru sarcina.Daca HCG este prezent, atunci o femeie este insarcinata.
toate fetele
tamys spune:
lorelei ai vorbit cu administratorul sau moderatorul ? hai ca incearca si sotul meu poate reuseste el ceva ...
tamys spune:
lorelei ai vorbit cu administratorul sau moderatorul ? hai ca incearca si sotul meu poate reuseste el ceva ...
tamys spune:
lorelei Am trimis un mesaj Moderatorului, sa ne trimita instructiuni pe Fiv_Sb.
Asteptam raspuns, sper sa ne ajute.