FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

am o intrebare, daca stie cineva ...
pot sa fac histeroscopie cu 1 luna inainte de a incepe stimularea FIV ?
exista vreun risc pentru FIV ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Viotimis, ti-am raspuns la Fiv Europa. Bafta la histero. e chiar indicata inaite de Fiv.

Fetelor,sa va explic ce mi se intampla...
Luni am inceput sa sangerez, cu dureri cu toate cele si am zis gata mi-a venit cm.Chiar m-am bucurat ca a venit cu 2 zile mai devreme si fac histero mai devreme saptamana viitoare pentru ca dupa vreau sa plec in concediu pana incep inhibarea.Ei,... dar de luni seara nimic,ieri nimic, azi nimic. Menstruatia mea tine 7,8 zile poate si mai mult si foorteeee abundenta.Aseara am facut si un test, care bineinteles ca a iesit negativ.Mie nu mi-a intarziat niciodata cm. decat cand am ramas insarcinata!

Vi sa mai intamplatat ca la al doilea cm dupa Fiv sa va intarzie?Nici nu stiu, sa-l consider cm sau nu.Sunt tare incurcata pentru ca vineri o sa sune de la clinica sa ma programeze pentru histero. ca am anuntat luni ca mi-a venit...

Voi ce credeti?

pentru fiecare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamys
[b]lelu
cred ca ai acelasi protocol ca al meu si eu am dipherelin de 0.1 cinci fiole mi-a dat mie si puregon de 300 pe zi incepand cu a doua zi

eu incep din z21 cu diphe de 0,1 si o tin tot asa si in timpul stimularii
Vroiam sa va mai intreb daca se incepe diphe din z21 va urma apoi o menstra, ... la cate zile dupa prima injectie se preconizeaza sa vina menstra?
Tie cum ti-a spus Dr. tamys? cand incepi diphe, cand vine menstra, dupa cate zile incepi puregonul? etc...

Mergi la inceput

Dumnezeule, iar am ghinionul sa nu-mi gasesc medicamentele, in Timisoara nu exista diphereline de 0,1 oare reusesc sa-mi trimita de pe la depozitele din tara? of nu vreau sa incep iar fiv-ul cu stres ca nu gasesc medicamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lelu

Dumnezeule, iar am ghinionul sa nu-mi gasesc medicamentele, in Timisoara nu exista diphereline de 0,1 oare reusesc sa-mi trimita de pe la depozitele din tara? of nu vreau sa incep iar fiv-ul cu stres ca nu gasesc medicamente

Ai incercat la farmaciile Richter? Eu intotdeauna am gasit la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lelu iubita eu am cumparat dipherelin-ul de 0.1 de la farmacia DONA si l-am cumparat recent. Eu incep tratamentul cu dipherelin incepand cu ziua a 2 a de ciclu odata cu puregon-ul, de data asta vom reusi suntem pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei iubita nu ne mai spui nimic ? ti-a venit CM ? ai inceput tratamentul ? tu esti prima pe lista, trebuie sa te trecem la gravidute luna asta neaparat

Mergi la inceput

Multumesc fetele, am gasit la Dona, mi-au comandat intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Nu am mai scris,imi cer iertare,dar si de citit am citit printre randuri,din 2 in 3...Scuze,dar la mine la munca e nebunie mare,e ca dracu,abia mai pot sa respir,incep dimineata si termin seara tarziu,imi iau si acasa si nu mai apuc sa fac nimic.Nici subiect nou nu stiu candf pot sa fac,ca trebuie ssa recapitulez cum se face...
Eu merg luni la prima monitorizare si am emotii...O sa fac FET luna aceasta,vedem cand...Poate era bine sa mai aman pana se mai linisteste la munca,o sa-mi iau 3-4 zile dupa sa stau acasa,ca nu pot sa merg si sa ma stresez si sa visez ca raman si gravi,dar ce sa fac?Trebuie sa fie bine din toate punctele de vedere,caci fara munca n-am bani de FIV si tot asa...
Scuze fete dragi ca nu am mai scris,dar situatia e care am scris-o...Va pup si va imbratisez pe toate,fara exceptii!Ner vedem cu burtici imediat la alte capitole!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popif

Viotimis, ti-am raspuns la Fiv Europa. Bafta la histero. e chiar indicata inaite de Fiv.

Fetelor,sa va explic ce mi se intampla...
Luni am inceput sa sangerez, cu dureri cu toate cele si am zis gata mi-a venit cm.Chiar m-am bucurat ca a venit cu 2 zile mai devreme si fac histero mai devreme saptamana viitoare pentru ca dupa vreau sa plec in concediu pana incep inhibarea.Ei,... dar de luni seara nimic,ieri nimic, azi nimic. Menstruatia mea tine 7,8 zile poate si mai mult si foorteeee abundenta.Aseara am facut si un test, care bineinteles ca a iesit negativ.Mie nu mi-a intarziat niciodata cm. decat cand am ramas insarcinata!

Vi sa mai intamplatat ca la al doilea cm dupa Fiv sa va intarzie?Nici nu stiu, sa-l consider cm sau nu.Sunt tare incurcata pentru ca vineri o sa sune de la clinica sa ma programeze pentru histero. ca am anuntat luni ca mi-a venit...

Voi ce credeti?

pentru fiecare..

Dupa FIV nereusit al 2-lea CM mi-a venit la 42 de zile si dr. mi-a zis ca e normal sa vina asa tarziu.Deci mi-a venit dupa 6 sapt. in loc de 4.

Mergi la inceput