FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popif spune:

monaramona, te pupam si noi si sarcina usoara in continuare ..
si mai vreau sa te intreb de cand ai inceput tu medrolul, din momentul cand ai inceput stimularea? Ti l-a recomandat Dr.I. fara sa-i propui tu sa ti-l dea?
Eu vreau sa-i propun sa schimbam putin schema.Pana acum nu am avut decat utrogestan dupa ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Eu am sunat azi la clinica,asistenta va ramane ,iar atunci cand imi vine CM ma va programa ea pt ET.Am toate indicatiile ce sa fac si ce trebuie sa iau.Asa ma bucur ca nu se mai lungeste cu inca o luna...
Va pup!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

lorelei mai ai putin si te gravidesti,sunt convinsa ca vei reusi de data asta, sa ramai aici sa ne susti si pe noi pana reusim, sunt cu ochii pe tine
popif eu sunt disperata cred ca mai am putin si o iau razna, am reusit sa fac rost de 12 fiole de progesteron injectabil de 50 mg o sa il intreb si pe dl.doctor sa vad ce parere are si el dar indiferent de raspunsul lui tot o sa il fac nu mai am nimic de pierdut am intrat in criza de timp . Cred ca o sa facem FIV cam in aceeasi perioada eu in jur de 20 iulie incep stimularea si pe la inceputul lui august o sa am ET . Eram sa uit eu am inceput injectiile cu clexan 0.4 la recomandarea d-nei doctor Uscatescu fara a imi gasi ceva anume legat de cuagularea sangelui mi l-a dat preventiv o sa il intrerup cu 48 de ore inainte de punctie si apoi il reiau a 2 a zi dupa punctie. Tu vreu neaparat sa-i faci o surioara baietelului tau ? sa iti asculte Dumnezeu suspinul inimii sa sa-ti daruiasca cea ce iti doresti !

Mergi la inceput

Tamys, sa te auda Dumnezeu iubita... ce mi-as dori o fetita.. dar primesc cu drag si un baietel(inca unul)
Eu cred ca undeva prin 27,28 o sa incep inhibarea depinde de cm cand vine.Tu deja ai inceput sa faci clexane?Stiam ca se incepe odata cu stimularea?
Progesteron eu o sa gasesc cel mai probabil de 250, care am inteles ca se face 1 la 4 zile si se ia si estrofem( bine asta o sa stabileasca medicul).Tu o sa iei si estrofem? Am citit ca si asta ingroasa sangele?
Eu in jur de 14,15 vreau sa ajung la Sibiu sa discut cu Dl.dr. sa vedem ce zice.
Tu cand incepi inhibarea? Faci diphereline o singura doza de 3,75 sau faci zilnic de 0,1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

popif si eu sunt obsedata dupa fetitze dar vorba ta as accepta cu drag si un baietel cum o vrea Dumnezeu.
Eu trec direct la stimulare nu mai fac inhibare cu o luna inainte. Schema mea de tratament este : puregon 300/zi si dipherelin de 0.1/zi din a doua zi de CM iar in cea ce priveste clexan-ul dr. Uscatescu de la Fundeni mi l-a dat sa il iau incepand cu o luna inainte de stimulare pana la punctie apoi trebuie sa il intrerup inainte de punctie cu 48 de ore si sa il reiau a doua zi dupa punctie pana la testul bhcg, in paralel mi-a mai dat sa iau si acid folic, vitamina e, magne B6, o pastilutza de aspenter una la doua zile si omega 3. Dar sa sti ca anailzele de cuagulare mi-au iesit ok cred ca mi le-a dat preventiv. Estrofem-ul nu il iau, tu pentru ce il iei ? progesteronul injectabil o sa incep sa il iau dupa punctie cu pauza de doua zile intre injectii, eu am progesteron de 50 mg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns engi75 spune:

buna fetelor!....va urmaresc din umbra si ma bucur sau intristez odata cu voi.....pt mine sunteti un exemplu prin curajul pe care-l aveti
am o intrebare pt voi....eu am luat in martie o doza de iod radioactiv [pt cancerul de tiraoida...apoi mi-a intarziat menstra 3 luni....m-am speriat crezand ca iodul a ars trompele si ovarele.....partea buna este ca am facut niste analize si fsh(care era de 15) a scazut la 8....acum dr spun ca trebuie sa stau 1 an pana la conceperea unui copil....intrebarea este -daca ati fi in locul meu ati avea rabdare sa stati 1 an?....pt ca eu vreau, daca sunt bine in toamna la contro sa incerc sa fac un bebe.....am uitat sa va spun ca se pare ca am scapat de cancer....operatia a rezolvat totul si cancerul nu s-a extins chiar daca am avut metastaza ganglionara...credeti ca sunt nebuna daca nu stau un an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va pup si va multumesc de ganduri bune! Nu stiu pe unde s-a apuc : tot aici sau Budapesta...........
Tamys iubito cand ai vb cu DR uscatescu????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

engi75,de ce sa te grabesti si sa risti?Cred ca ar trebui sa mai astepti daca asa ti-a fost recomandat.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Ilary, eu am ajuns la concluzia ca oriunde ai face Fiv tot cu ajutorul lui Dumnezeu o sa reusim. Cand Dumnezeu o sa considere ca a venit vremea sa ne trimita un ingeras atunci o sa-l avem.Eu cred ca cu mai multa credinta o sa reusim oriunde ar fi, aici sau afara.Sunt multe fete care nu reusesc din prima nici afara.Stiu si cunosc dilema pe care o ai.Daca tu crezi ca la Budapesta vei reusi nu mai sta pe ganduri si mergi acolo.E foarte important sa nu ai nici o urma de indoiala cand pleci la drum.Iti doresc sa faci alegerea potrivita!

Mergi la inceput

Engi75, ma bucur ca sa terminat totul cu bine.Eu zic ca nu e mult sa astepti 1 an de zile, pentru ca totul sa fie bine pana la capat.
Dumnezeu sa te ajute si pe mai departe si sa-ti faca asteptarea cat mai usoara.
Multa sanatate!

Mergi la inceput