FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Engi draguta si eu zic acelasi lucru parerea mea ca ar fi bine sa faci asa cum ti-au spus doctorii nu e de glumit cu asa ceva un an trece repede important este ca tu sa fi sanatoasa ca sa poti incepe cu inima deschisa FIV-ul
llary iubita mea eu la dr. Uscatescu am fost acum un an, iar saptamana trecuta i-am scris un e-mail si mi-a spus sa incep urgent clexan-ul, asa am si facut. Sa ma anunti si pe mine daca te hotarasti unde face urmatorul FIV

In 2012 voi vi o fericita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Daca va spun ca o sa va fie dor de perioada asta o sa spuneti ca sunt nebuna. Nu sunt...chiar acum citindu-va pe voi mi s-a facut dor de Sibiu...de dr...de stimulari...
Ilary draguta doar pe tine te mai stiu de pe aici...si pe mona...au venit multe fete noi. Nu pot decat sa ma bucur ca au ales aceasta clinica care mie mi-a dat 2 puiuti minunati...au 7 luni acum...si fara de care nu stiu cum am putut trai pana acum. Nu va pierdeti speranta...se va intampla cand va considera cel de sus ca este momentul vostru. Intr-adevar, un rol important il are si clinica...si increderea pe care o aveti in dr si cel mai important..psihicul vostru.
Va pup si va doresc sa vi se indeplineasca visul cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Yarrina, sa va traiasca puiutii si sa va bucure in continuare!
Multumim pentru incurajari!
Chiar citeam sapt. trecuta pe la cap. 9 si m-am distrat copios... tare nostime mai erati. Nici eu n-am vazut panoul cu bebelusii, cred ca sunt prea incordata, trebuie in pic de destindere, cum erati voi... insa varsta e un dezavantaj pt. mine.
Mai viziteaza-ne din cand in cand!

Mergi la inceput

yarrina sa iti traiasca copilasii, sa va aduca numai bucurii ! multumim pentru gandurile tale frumoasa si sa te auda Dumnezeu sa fie asa cum spui tu

In 2012 voi fi o fericita !

Mergi la inceput

Tamys, ce mai faci?ca eu nu prea pot sa ma concentrez la nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

fetelor, sa aveti o saptamana frumoasa!

yarrina, sa-ti traiasca puiutii sa creasca mari si voinici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

yarrina ma bucur ca ai mai tras cu ochiul pe la fete ..stiu ca e greu cu un bebe mic ,dar nu imi pot imagina cum e cu 2..e greu dar e frumos abea asteptam si noi sa apara pe lume micul nostru fotbalist..ce a mai trecut timpul, parca ieri povesteai cum stai singura la sibiu si te plictisesti ,,scriai o tona de randuri
popif medrolul m-i l-a dat dr i cand am facut FET mi-a dat de 2 ori ,la 2 FETuri apoi la ultimul nu mi-a dat si asa am reusit...eu nu am facut ET ca am facut hiperstimulare si am congelat toti embrionii

24+

Mergi la inceput

adinutapop eu astept sa-mi vina CM ca sa incep stimularea de data asta voi merge singurica la Sibiu si voi sta acolo pentru ca sotiorul meu pleaca in voiaj pe mare.Pe sotior l-am congelat, este deja la Sibiu ma asteapta pe mine.

In 2012 voi fi o fericita !

Mergi la inceput

Ha,ha,ha, ce fata precauta!
Am citit ca ti-ai luat toate masurile posibile,de data asta sigur te intorci graviduta!!! Doamne-ajuta!

Lorelai, tu ce mai faci,da-ne un semn...

Oare ce mai fac si gravidutele noastre , Lyette,SimoneL?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Adinuta, eu sunt bine , ce sa zic, cate o greata ici colo, dar usoara si o pofta uriasa de mancare:(. Deja am luat vreo 4 kile si nu ma mai cuprinde nimic. Cateodata uit de bebe si imi aduc aminte brusc, e o senzatie unica! Nu imi vine sa cred! Dar uite ca Dumnezeu m-a ajutat si sigur o sa va ajute si pe voi. Eu ma rog in continuare sa nu am probleme, pana acum in saptamana 12 am stat cu frica in san, ca stiti cum e, se zice ca sarcina e fragila pana la varsta asta. Probleme nu am avut, imi era frica de sangerari si dureri de burta, dar nu. Catave stari ciudate si fuga la doctor sa il "controlez" pe bebe, care era bine merci, se misca si se agita desi nu avea decat cativa cm.
Daca vreuna dintre voi vrea vreo informatie legata de tratamentul meu pentru FIV, orice, despre Sibiu, va stau la dispozitie, am doua fiv-uri la activ si 12 ani de incaercari.
Dumnezeu sa va ajute pe toate!

Mergi la inceput