FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 18
adinutapop spune:
Lorelai, testul postcoital sau tesul lui Huhner consta in examinarea glerei cervicale prelevata de pe colul uterin( dupa cotact sexual)pt. a vedea nr. si mobilitatea spermatozizilor.
adinutapop spune:
Ilary, imi pare nespus de rau...nu pot sa-ti zic decat sa fii puternica si sa nu-ti piarzi speranta!
lorelei78 spune:
Illary,imi pare tare rau...Dar fii tare,,caci ti se va implini visul intr-o zi...
Mie mi-a spus de la clinica sa sun cand imi vine CM pt programare pt FET in luna iulie.Dar daca imi vine CM cand sunt ei plecati?Stie cineva ceva,ramane vreo asistenta la clinica?
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
tamys spune:
lorelei mai bine suna la clinica si intreaba pentru ca mie mi-a spus ca se inchide clinica ( banuiesc ca doar cea de fertilizare ) in perioada 02-07.07.2011
alecori spune:
Ilary , imi pare rau...cuvintele nu isi au locul acum...stiu cum este, sa iti dea DD putere sa treci peste sa o poti lua de la capat
19+
SimonneL spune:
Ilary, imi dau seama ce simti, anul trecut eram la pamant dupa un FIV nereusit, desi sfaturile nuisi au locul, iti spun doar atat , nu te gandi acum la asta, incearca sa pasezi pentru mai tarziu, cand socul nu mai e atat de mare. O sa iti revii si o sa reusesti pana la urma , o sa vezi
popif spune:
Buna fetelor, sa stiti ca nu v-am uitat, dar dupa fiv-ul meu nereusit am luat o pauza.. am fost la, mare la munte...
Dar a cam inceput sa ma roada iar gandul unei incercari.
Lyetee, cum merge sarcina, ai greturi..?
Ilary . Poate data viitoare Dumnezeu ne va ajuta si pe noi.
un pentru tamys,lorelei,adinuta,anca_alin si pentru toate celelalte fete si gravidute.
Fetelor a facut cineva stimulare cu merional.As vrea sa stiu daca se pastreaza la frigider?
monaramona spune:
sunt aici fetelor..abea ce am sosit si eu acasa
missi imi pare tare rau nu am cuvinte
ilary timpul vindeca ranile , iar DD iti va da putere
uratico ce mai faci?
talida nu te-am mai sunat ca am venit noaptea..nu am apucat sa fac morfologia si luni fac 24 de saptamnai , nu stiu exact pana cand se face dar oricum voi mai face eu eco si sper sa fie bune toate
ma confrunt cu o durere in partea dr care curge undeva in jos catrea ovar cand merg ..in rest e bine..am inteles ca se intind ligamentele
pup restul fetelor
23+