FIV la Sibiu (29)
Raspunsuri - Pagina 17
Mariss spune:
Buna dimineata tuturor!
De ceva vreme va urmaresc discutiile legate de fertilizare.Ma pregatesc de-o programare pentru prima consultatie la SIBIU, practic prima intalnire cu, Clinica.Am inteles ca va urma o perioada de concediu..stie cineva cand va fi aceea?Mi-au fost de mare ajutor discutiile voastre de pe forum.
llary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui io2010 Buna fetelor, Mi-am recoltat sange azi si am primit rezultatul beta 334. Embriotransferul l-am facut pe 16 iunie, ecografie cand ar trebui sa fac ? |
ai avut ceva simptome inainte cu o nzi sau doua de beta? se face pe nemancate?
io2010 spune:
Buna,
Simptome, in afara de somn exagerat de mult n-am avut, chiar la 10 zile dupa punctie mi s-au inmuiat sanii si mi-am facut un test de sarcina. A iesit de atunci slab pozitiv. Sanii devin moi dupa efectul la ovitrelle. Azi, sunt mai plini si usor durerosi pe laturi. Astept sa treaca 7 zile ca sa pot face eco endovaginala sa vad daca-s amandoi puiutii prinsi.
Cat despre recoltare de ovocite, mi-au recoltat 11, si am ajuns in ziua 5 cu 6 blastociti. Mi-au bagat 2, ceilalti inghetati.
anca_alin spune:
adinutapop, nu am facut acea analiza, am vb cu dr. I de FIV, a spus ca mai incercam cu IA, pentru ca FIV-ul este dur ca si procedura asupra corpului; nu stiu daca la ciclul urmator voi face IA 3 sau la cel din august
io2010, felicitari, sa fie cu noroc
-ici tuturor fetelor de aici si dumnezeu va fi alturi de noi sa ne indeplinim visul mult dorit
adinutapop spune:
Anca Alin, am vorbit azi cu d-l dr.Mi-a spus ca nu e necesar sa faci acea analiza, ca au fost cazuri in care femeile au ramas insarcinate, in ciuda faptului ca aveau anticorpi antispermatici. In schimb as putea face testul postcoital.
Dumnealui a spus ca doar sapt. viitoare nu va fi...asa ca si eu ratez acest CM si ma asteapta IA la inceputul lui august.
Ma bucur ca scrii iar, stiu ca ai trecut printr-o perioada grea, dar trebuie sa mergem mai departe!!!
Lorelai, Tamys, ce mai faceti?Sper ca sunteti bine.
tamys spune:
adinutapop si eu am ratat CM de luna asta, pana la urmatorul CM cand voi incepe stimularea ma injectez in burtica cu clexan
llary
-ici la toate fetele mele dragi !
crudiutalida spune:
Felicitari io!!!!
Sa dea DD sa fie bine panala capat
Mona???????????Unde ai disparut?
30+ cu Maria Alexandra
tamys spune:
Mariss iubita in perioada 02-07.07.2011 toti doctorii si embriologii de la Sibiu sunt plecati la un congres
Mariss spune:
tamys multumesc pentru raspuns, m-am linistit..ma gandeam ca au inchisa clinica o perioada mai lunga.Bafta multa aspirantelor la titlul de "mamica"
lorelei78 spune:
Nu am mai scris de cateva zile bune...
Bitzi,eu m-am operat in iunie si sper sa fac in iulie FET,in functie de programul clinicii.
Tamys,eu astept CM si sper totusi sa prind iulie pt FET.Ar trebui sa-mi vina CM prin 30 iunie,deocamdata nu am simptome si parca am si uitat cum e sa nu-mi fie extrem de rau inainte de CM.Inainte muream de durere,de la hidro ala nenorocit.Eu sper sa mai imi vina CM fara trompe,doar nu are legatura una cu alta.Acum stau cam stresata.
Io,felicitari si sarcina usoara!
Illary,cand ne dai vestea cea mare?
Legat de anticorpi antispermatici,si eu am aceasta problema,dar e valoare f putin peste.Initial am crezut ca acolo e problema mea,eu am facut analiza la cererea dr din Bv,dr I mi-a spus ca nu trebuia sa o fac.Mi-a zis dr I sa nu ma mai gandesc la asta,cred ca daca s-au format atatia embrioni,nu e cazul sa ma enervez ca am si asta.De obicei o belea nu vine singura.
Mariss,welcome
adinutapop,ce e ala test postcoital?
Va pup,gagici si mai vorbim
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.