FIV la Sibiu (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_alin spune:

adinutapop, eu am intrat intr-al 9-lea an de cand incerc; vorba clarisei, ne resemnam ,altfel oricum suntem cu nervii dusi, eu una nu mai pot, zic ca poate anu asta voi avea bafta, ceva inexplicabil...., deci nu a avansat medicina asa tare incat sa ne gaseasca si noua un motivpentru care nu ramanem insarcinate
missipi, multa sanatate tie si micutului
sa ne ajute DD pe toate de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Nu se poate, nu ma resemnez,poate dupa 40 de ani.Mai fac niste analize,apoi stimulare,Ia si FIV.
Anca Alin, ai facut si analiza de evidentiere a anticorpilor antispermatici? La FIV te-ai gandit?
Eu cred ca ne va ajuta Dumnezeu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns io2010 spune:

Buna fetelor,
Mi-am recoltat sange azi si am primit rezultatul beta 334. Embriotransferul l-am facut pe 16 iunie, ecografie cand ar trebui sa fac ?

Mergi la inceput

FELICITARI,IO 2010!!!
Nu stiu cand trebuie sa faci eco, iti vor spune fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

io2010 FELICITARI !!! poate ne dai si noua mai multe detalii , cate ovocite ai avut ? cati embrioni ai transferat ? ce problema ai, de ai apelat la FIV ? scuza-ma poate ne-ai spus dar eu nu imi amintesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Buna fetelor,
Nu am mai intrat de vreo saptamana din lipsa de timp, dar recuperez acum.
Uratica merci pentru ce mi-ai zis, mi-a mai ridicat moralul, am avut ceva greturi, dar in mare ma simt bine, la eco e OK, deci se pare ca asa e sarcina mea, mai usoara, nici nu imi vine sa cred, dupa cati ani m-am chinuit!
io2010, cam la o luna dupa embriotransfer se poate face eco, eu am avut ET pe 2 mai si pe 1 iunie am fost la eco si atunci nu s-a vazut decat sacul, fara embrion, era prea devreme, la 10 zile s-a vazut si embrionul. Deci cam 5 saptamani dupa ET.
Anca eu m-am chinuit vreo 12 ani sa fac copil, m-am cautat si eu si sotul de numa, nimeni nu ne-a gasit ceva. Faza e ca toti medicii ne spuneau cum ca FIV-ul ar fi ultima alternativa , dar ca sa ma incercam altfel pana acolo si ne-am trezit ca am depast 38 de ani si la FIV au inceput sa ne spuna ca varsta e de vina, de aia nu facem, dar la 27 de ani oare cine era?
In fine, Dumnezeu nu ne-a lasat si la al doilea FIV am reusit si sunt in 10 saptamani, sper sa mearga bine pana la capat, ma rog zi si nopate si sa fie sanatos.
La toate va doresc sa reusiti si sunt alaturi de voi, va inteleg, ma rog sa reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna ziua, am doi ani de cand nu am mai scris pe forum, e drept ca o faceam la fiv cu donator.Doar pe bytzi o mai vad pe aici , pe celelalte nu prea va stiu. Povestea mea este destul de complicata, dupa 11 IAD-uri la Giulesti nereusite, 1IAD si 1FIV la Sibiu nereusite, Bunul Dumnezeu mi-a scos in cale o minunatie de fetita pe care am adoptat-o.
Sunt fericita, bucuroasa si traiesc fiecare clipa impreuna cu ea.
Dar acum ma macina un gand si as dori si un baietel, as vrea sa mai incerc o inseminare sau un FIV cu dr. Ispasoiu, un doctor de care am ramas profund multumita de ceea ce face.
Adinutapop- am inteles ca ai facut laparoscopie la Sibiu. Imi poti spune si mie cu cine ai facut-o, cum e si cat te-a costat?Iti multumesc anticipat.
Bytzi - te salut si-ti doresc tot binele din lume.
Va pup pe toate si ma rog la Dumnezeu savina cat mai repede ziua in care va veti tine copilasul in brate.

DUMNEZEU FACE MINUNI!!!

Mergi la inceput

Dodo, am facut operatia chiar cu dr. Ispasoiu.
M-a costat 1360 Ron, reducere 15% din 1600.Preturile -de la 1600-2000Ron depinde cate paturi are salonul

Mergi la inceput

Si e o operatie usoara, parerea mea.Eu mi-am revenit f. repede, nici n-am stat pana a doua zi la terapie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna fetelor!

Am intrat si eu un pic pe forum dupa ceva timp....am aflat si eu de la cineva de suferinta dragei noastre Misspii si din toata inima ma alatur si eu pt ai fi linga ea
Misspii,nu am cuvinte,dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste tot,trebuie sa fie tare greu....multa sanatate pt micutul care va trebui sa va aline sufletul sfaramat.

Dodo,ce surpriza, imi era dor de tine.....ce iti face scumpetea de fetita,trebuie sa fie mareeee.
Daca te pot ajuta cu ceva,vre-o informatie,scrie-mi pe e-mail sau suna-ma daca mai ai datele mele,imi v-a face mare placere sa te ajut.
Numai bine va doresc si voua!

Cei drept nu am mai citit forumul ,dar va doresc la toate ca bunul dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti cat mare repede visul!felicitari celor care au reusit!
Lorelei,sa inteleg ca ai facut laparoscopia?sa dea domnul ca urmatoarea incercare sa fie o reusita.

Numai bine va doresc!

Mergi la inceput